2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarr
biz geldikk
günlerdir belirtilerini hissettiğim gripte bugün mahvetti :)
kolumu kıpırdatacak halim yok
malesef bizim evimizde sobalı bugün kuracaktı eşim ama sağolsunlar pazar günüde rahat birakmıyor müşteriler . gitti oda
ufoyla ısınıyorum resmen kış geldi bir anda
sizler nasılsınız keyifleriniz yerindedir inşallah
bu arada bende 5 kilo almışım kızlarya ama normal tabii sürekli evdeyim

kızlar sizdede kasık batması oluyomu çok fazla yatınca ben artık fazla yatamıyorum bu günlere doğruda iştahımda yok eskisi gibi sanki 1 hafta öncesine ne iştah vardı inşallah geri gelir aradada mide bulantım oluyo sabahları annemde diyoki saçlanıyo bebk saçlanıyo o yüzden diyokaydirigubbakcemile3

sorma zeyracım ya nolcak bizim bu halimiz
canım 3 gündür bende bebeğimi hissetmeye başladım çok güzel ya,kelebeğim benim pıt pıt vuruyor

maşallah canım alaım boşver canım bu arada hoş geldin nazcığım uzun zamandır görüşemedik bitanem nasılsın dişlerindeki sorunlar geçtimi canım benim hala devam ediyo yarın doktoruma gidince soracağım inşallah bakalım ne diyecek:uhm:

bebişler büyüdükçe bizdede iştah gitti vallla....bizimkilerde saçlanınca mide bulantısı olur diyolar ama doktorlarda buna çok karşı,kel bir bebeğin bile mide bulantısı yaptığı doğruymuş,bu bebeğin mideye yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş....
nese yani herkez bişi diyo..
..

ayyy bi msj yazıcam bıkkınlık geldi kızlaryaa günlerdir deli ediyo şu site beni
zeyracım hoşbuldum hayatım malesef dişim ağrıyor yine çektirmem lazım ama onun içinde istanbula gitmem lazım bu hafta sonu çok istemiştim gitmeyi annemlere ama kayınvaldemler gelince kaldı bu gidişle bayrama kadar da gidemem sanırım az önce dedinya ananeseiyle göreceğiz kızımı diye öyle duygulandımki
senin diş sıkıntında geçmemiş malesef aman çürük olmasında canım ne yapalım meleklerimiz için katlanacağız artık
budebecim benim bebişimde hareketlendi iyice o kadar hoşuma gidiyorki onu hissetmek
nazlıcım ne heyecanlısınızdır şimdi bebişin odası hazırlandıkça bir an önce gelsin isteyeceksiniz
bende oda yapamayacağım malesef çünkü evim müsait değil . zeyra gibi şifonyer yaptırmayı düşünüyorum bide beşik var tabi hala karar veremedim sepet beşiklerde gözüm var çünkü

jnazcım hoşgeldiniz.geçmişm olsun çok soğuttu havalar bende sen gibi ufoyla ısınıyorum

benimde ara ara kasık ağrım oluyor zeyracım ama bu aralar daha çok kas ve eklem ağrılarım çok kötü. dün gece uykudan uyandım bacağımın ağrısına ve resmen bir süre hareket ettiremedim .eşimin uykusu çok ağırdır ama o bile uyandı sesime
zeyracım sende hoşgeldin

gırp aldı basını gıdıyor heralde hasta olanlara Allah şifa versın.meyvelrı eksık etmeyn kızlar.ben hamıle kalmadan once meyve falan yemezdım aramazdım bıle sımdı ıse meyve olmazsa bı yanım eksık kalıyor.onceden daha cok hasta olurum sımdı ıse bag.sıst.daha zayıf olmasına ragmen bıraz daha dırenclıyım.buldugunuz sebzelerı karıstırın yemek yapın.ben gecenlerde pırasa,karnıbahar ve ıspanağı karıstırıp yemek yaptım.bunlar bızı bıraz olsun korucak.vee kan haplarınızı portakal suyuyla alın.

jnazcım senın bu agrılar epeydır var degılmı dr sordunmu nedenmıs

hayatsn hoşgeldin canım dediğin şeyler çok doğru bende bol bol meyve sebze tüketiyorum ama yine grip oldum

sordum hayatçım ama normal diyor sadece bende erken başlamış
3 farklı doktora gittim 3 üde aynısını söyledi ama o kadar zorlanıyorumki yatakta hareket ederken

kızlar ben çıkayım pc başında oturamıyorum her yerim tutuluyor sanki
dinleneyim biraz
kendinize ve yiğenlerime çok dikkat edinn
hoşçakalınn

kızlar grip için ablam bi karışım önerdi:
1 tane muz
1 avakado
8-9 adet badem
5-6 ceviz
1çay kaşığı bal
tek siz içecekseniz 1 bardak süt,eşinizde içecekse 2 bardak yani kişi sayısına göre arttırın sütü
hepsini rondodan geçirin ve için.
haftada 1 defa denemeniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…