2010 Nisan Anneleri

kızlarr annemle mevlüde gittik geldik.. aniden sen de geliyomusun deyince çıkıverdim.. ya ne dicemm yaa.. benim burnum akıyo :sinifsinif: sırtım dökülüyo sankii :sinifsinif: grip oluyorum sanırım...

Doğum Videosu - Normal Doğum | Video kızlar ben normal dusunuyodum ama sındı bayılcam
:roflol: bişey olmaz kuzum.. izlemesen iyiydi ama neyse olmuş artık.. rabbimden hayırlısını dile... hepimiz için hayırlı doğum ve sağlıklı hayırlı evlat diliyorum rabbimden :Saruboceq:

ceylan sende benim gibi kafasına çok takanlardansın ama 3 yıl bekledim baktım fazla takmak işe yaramadı oluruna bıraktım ve şimdi 16+3 günlük hamileyim oğlumu 2010 nisan'da kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

kızlarr ben çıkıyorum artık.. heryerim dökülüyo resmen.. doktoruma sormadan sağlık ocağına ilaç fln yazdırmam.. inş. çarşamba günü gidene kadar ilerlemez grip de dr. bişeyler verir hafif de olsa.. burnum akıyo ama tıkanık anlamadım bu işi ben yaa.. neyse bel ağrım ben zorlamadan kaçayım ben artıkk.. akşam eve gidicezz.. malum evde net yok ama yarın inş. hallolucak...

görüşene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn... öptüm hepinizii...

kızlar ben anneme gidiyorum oğlum annemde kalacak akşam yemeği yer öyle döneriz artık eve sabahta erkenden yola çıkacam artık dönünce haberleri veririm size kendinize ve bebişlere dikkat edin dualarınızı esirgemeyin benden

yazgülüm canım dualarım seninle ,inşlh yarın güzel haberle döneceksin bizlere...rabbim meleklerimizi korusun,bizlerede onların hayırlı haberlerini duymayı nasip eylesin inşh....

kızlar bugün dışarı çıktım biraz çarsıya ve benim için önemli bir sorun vardı hamiş olarak külotlu koton çoraplardan kullanamamak,fakat penti XL beden çorap çıkarmış sanırım bunu rahatlıkla kullanabilirz.yoksa etek giyemiycektim valla......
bu arada hamiş pantalonu almam gerek bir tane daha kumaş var ama ince geliyo birde kot yada kadife düşünüyorum fiyat araştırması yaptım 55-75 arası fiyatlar değişiyo amanınnnn çok para..........

yosuncum nasılsın.bı emşire olaraksen nedusunuyosun doğumu normal mı yapacaksın.

yazgülüm inşallah güzel haberler alırsın canım dualrımız seninle..Akdeniz tıp fakültesine gelirsen kesinlikle Prof DR Gürkan Zorluyu öneririm..sağlıcakla kal

merhaba kimseler kalmamış yine.
ben ütülerimi bitirdim öğleden beri ütü yaptım şükür bitti. bebişime battaniye başladım. Doğuma kadar bitiririm herhalde:))))) Sizler napıyorsunuz???

merhaba kimseler kalmamış yine.
ben ütülerimi bitirdim öğleden beri ütü yaptım şükür bitti. bebişime battaniye başladım. Doğuma kadar bitiririm herhalde:))))) Sizler napıyorsunuz???

slm nazlicim ben yine geldim ama msjlar gitmiyo site sorunu nezaman hal olacakki?bebisinin battaniye örnegini koyda beizde baslariz belki hhm olmasmiikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…