slm nazlicim ben yine geldim ama msjlar gitmiyo site sorunu nezaman hal olacakki?bebisinin battaniye örnegini koyda beizde baslariz belki hhm olmasmiikaydirigubbakcemile5
Günaydınnnnn...
Kızlar o kadar heyecanlıyım ki bugün n10,30 da doktor randevum var.Cinsiyetimizi tam olarak söyleyecek.Kuzumu göreceğim.Ayyy çok heyecanlıyım gene.Geçmişi okuyayım döneyim .20 sayfa birikmiş
Günaydınnnnn...
Kızlar o kadar heyecanlıyım ki bugün n10,30 da doktor randevum var.Cinsiyetimizi tam olarak söyleyecek.Kuzumu göreceğim.Ayyy çok heyecanlıyım gene.Geçmişi okuyayım döneyim .20 sayfa birikmiş
hadı hayırlısı canım ınsallah guzel haberler ver bıze dönüşte bende persembe gıdecegımm...daha önce oglana benzıyor demıstı ama ıkı doktorda bakalım persembe benımde kesınlesır ınsallah
günaydın kızlar.....
günaydın canım.hadi bakalım güzel heberlerini bekliyoruz.
dr cinsiyet için tahinde bulunmuşmuydu.allah gönlüne göre versin canım.
bana daha 2 hafta vaaarr.bu hafta başka dr gidiim diyorum ama eşimde azcık sabırlı ol diyor kzıyor bana.:sinifsinif:
günaydın canımgünaydın herkese güzel sağlık dolu mutlu haftalar......:)
Günaydınnnnn...
İnşallah canım.Bana başka bir doktor 13. haftamda erkek gibi görünüyor ama kordon var demişti.Bugün kendi doktoruma gideceğim.Ayyy çok heyecanlıyım.
Acaba çukulatayı ne zaman yiyyeyim.Hareketlensin diye.
benimde 10 kasımda randevum az kaldı ama sabırsızlanıyorum benimde %80kız demişti doktor bi dahaki gelişinde kesinleşir dedi bakalım ne olcak:)
güzel olmuş eline sağlık ama daha da süslenebilir bence:))
hayırlısı inşallah...ii haberlerle gel:))
çukulataya başla bir an önce gidinceye kadar yavaş yavaş ye:)
kızlar bugün dışarı çıktım biraz çarsıya ve benim için önemli bir sorun vardı hamiş olarak külotlu koton çoraplardan kullanamamak,fakat penti XL beden çorap çıkarmış sanırım bunu rahatlıkla kullanabilirz.yoksa etek giyemiycektim valla......
bu arada hamiş pantalonu almam gerek bir tane daha kumaş var ama ince geliyo birde kot yada kadife düşünüyorum fiyat araştırması yaptım 55-75 arası fiyatlar değişiyo amanınnnn çok para..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?