2010 Nisan Anneleri

slm nazlicim ben yine geldim ama msjlar gitmiyo site sorunu nezaman hal olacakki?bebisinin battaniye örnegini koyda beizde baslariz belki hhm olmasmiikaydirigubbakcemile5

evet malesef sorun devam ediyor.

battaniyeyi koyarım tabi. ama çok özel bişi değil beceremem zaten örnekli bişiler. kirpi yünden başladım beyaz. 60 ilmekle. 4 adet kare yapılacak büyükçe sonra araları tığla kafesle birleştirilecek. birde dış tarafı komple kafes yapılacak. o kafeslerin arasından da istediğin renklerde kurdeleler geçirilecek. tabi ben sadece düz örgü kısmını becerebiliyorum( diğerlerini yanımızda çalışan abla yapıcak:)) örnek var elimde ama kötü süslemişler onu sevmedim benimki çıksın ortaya onu koyarım hemen.

slm kızlar hafta sonu evde değildim bütün geçmişi okuyamadım eğer hesata olan varsa geçmiş olsun..
inşallah yrın yazgülü de iyi haberlerle döner aklım onda kaldı hafta sonu
bugun sabah kahvaltıdan sonra karnıma felaket bi agrı girdi cırcır olmuşum ama dayamayınca eşim hesatneye götürdü serumu yeyince biraz rahatladım şimdi iyiyim Allah'a şükür
bide geçenlerde bi sitede hediye kutusu yapımı gördüm hoşuma gitti deneyim dedim eğer becerebilirsem oğlumun bebek şekerini kendim yaparım diye denedim bu çıktı ortaya aslında evdedkilerle ancak bu kadar oldu aklımda daha farklı bişi var malzme alıp onuda yapar koyarım belki sonra nasıl olmuş sizce daha cok erken biliyorum ben öyle deneme amaçlı yaptım:)

günaydınnnbugun açılışı ben yapayımmm.

yeni bi hafta hepimiz için hayırlı gecer inşallah.

9 da geldiğim iş yerine bugun 7:50de geldim:) gözlerim kapanıyoo.Eşim iş gereği Bursa ya gitti arabada bana kaldı.ış yerim çok yogun bi yerde oyüzden geç gelirsem araba park edecek yer bulamıyorum bizde bebişimle erkenden geldik...gerci evde uyumak ne mümkün eşim olmayınca hep böle oluyorum.
Neyse ben çoook konuştum öpüyorummmm hepinizi

Günaydınnnnn...
Kızlar o kadar heyecanlıyım ki bugün n10,30 da doktor randevum var.Cinsiyetimizi tam olarak söyleyecek.Kuzumu göreceğim.Ayyy çok heyecanlıyım gene.Geçmişi okuyayım döneyim .20 sayfa birikmiş

günaydın güzel hamişlerrrr hepınıze ıyı haftalar dılıyorum inşallah guzel bı hafta olur..

hadı hayırlısı canım ınsallah guzel haberler ver bıze dönüşte bende persembe gıdecegımm...daha önce oglana benzıyor demıstı ama ıkı doktorda bakalım persembe benımde kesınlesır ınsallah

günaydın canım.hadi bakalım güzel heberlerini bekliyoruz.
dr cinsiyet için tahinde bulunmuşmuydu.allah gönlüne göre versin canım.
bana daha 2 hafta vaaarr.bu hafta başka dr gidiim diyorum ama eşimde azcık sabırlı ol diyor kzıyor bana.:sinifsinif:

İnşallah canım.Bana başka bir doktor 13. haftamda erkek gibi görünüyor ama kordon var demişti.Bugün kendi doktoruma gideceğim.Ayyy çok heyecanlıyım.
Acaba çukulatayı ne zaman yiyyeyim.Hareketlensin diye.

günaydın kızlar.....

Günaydın canım.Nasılsın?

Bana da kızıyor ama ben gittim.Söylemedim ona.Dr (başka doktor)erkek gibi görünüyor kordon var ama demişti.Bakalım bu sefer kesin gösterir inşallah kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese güzel sağlık dolu mutlu haftalar......:)
günaydın canım

güzel olmuş eline sağlık ama daha da süslenebilir bence:))

hayırlısı inşallah...ii haberlerle gel:))

İnşallah canım.Bana başka bir doktor 13. haftamda erkek gibi görünüyor ama kordon var demişti.Bugün kendi doktoruma gideceğim.Ayyy çok heyecanlıyım.
Acaba çukulatayı ne zaman yiyyeyim.Hareketlensin diye.

çukulataya başla bir an önce gidinceye kadar yavaş yavaş ye:)

Diğer uyananlar hepinize kocaman kocaman günaydın:)))opuyorumnanaktan

benimde 10 kasımda randevum az kaldı ama sabırsızlanıyorum benimde %80kız demişti doktor bi dahaki gelişinde kesinleşir dedi bakalım ne olcak:)

benimde 10 kasımda randevum az kaldı ama sabırsızlanıyorum benimde %80kız demişti doktor bi dahaki gelişinde kesinleşir dedi bakalım ne olcak:)

Evet yaaa.İnşallah kızdır.Rabbim gönlüne göre versin canım.

güzel olmuş eline sağlık ama daha da süslenebilir bence:))

hayırlısı inşallah...ii haberlerle gel:))

çukulataya başla bir an önce gidinceye kadar yavaş yavaş ye:)

Hemen gönderdim çocuğu alsın.Damak al dedim.opuyorumnanaktan

Lcw ye bak canım orada 35 tl ye gördüm ben dün.

saol ayse denizcim ben lcw gezdim ama ordan aldığımda kot pantolon oda kasıkta duruyo tamam rahat ama ne bilim ben hamişlere özel olsun istiyorum.....
bakalım yada başka türlü halletcem bunu kızlar.......

günaydın kızlar doktora gideceklr randevutya yarım saat kala çikolota yiyin o zaman daha çok hareketleniyo.......güzel haberlerle gelin inşallah.bende şafak sayar gibi oğlumu göreceğim zamanı sayıyorum. şafak : 5.cumartesi gidiyorum doktora ........
kahvaltı yapayım geleyim kızlar

ayyy kızlar ya azönce kasım annelerinin topiğine gözatayım dedim ,ya çok duygulandım,geceleri hiç yatmıyorlarmış valla,hatda bu sabah biri doğuma gidecekmiş,birinin suyu gelmiş,herkez son hazırlıklarda valla....bizlerede nasip et Allah'ım....

günaydın kızlarr ii haftalar nihayet diorum yaaa kaç gündür giremedim siteye.sinir oldum klava: özledim ama inanın..çok sıkıldım kimi zaman..nihayet bugün girebildim sorunsuz..neyse ben bi geçmişi okuyayım epey birikmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…