2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr.. nasılsınız bakalım.. inş. herkesiyidir.. ben griple uğraşıyorum... başım ağrıyo artık... burun spreyimi kullansam yarısı geçicek sıkıntılarımın ama :)) işin kötüsü kızım da hasta.. dr. gittik geldik az önce.. okulagidebilir dedi.. ben gitmemesinden yanayım ama o da gidicem diye ağlıyoo.. sadece boğazlarında enfeksiyon başlamış.. ciğerlerde yokmuş bişeyy.. ateşi fln dayok ama halsiz iştee... neyse kış da yüzünü iyice gösterdii gripler geliyo birer birer....

iyi haberlerini bekliyoruz canımm... hayırlısıyla git gel.. hayırlı haberler ver bizee.. rabbim yardımcın olsun... :Saruboceq:
şu an kuzunu görmüş ve cinsiyetini öğrenmişsindir büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3 inşallah göstermiştir bu kez net olarakk.. bende çarşamba gidicem 3lü içinhem bakalım cinsiyetimizi öğrenicezz... zemuszemus
amiin.. canımm hayırlısıyla o günleri görürüz bizde inşallah.... sağlıklı hayırlı kuzularımızı koklarız bizde :Saruboceq:

günaydın kızlar
bugün keyifsizim yine grip iyice zorlamaya başladı
bide ailemi çok özledim havalardan dolayı da gidemiyorum 3 hafta oldu görmeyeli
e hasta olunca daha da bi hassaslaştım sanırım
sizler nasılsınız
ayşecim güzel haberlerle gelirsin inşallah
bebegcim sana da geçmiş olsun canım kızınada rabbim acil şifalar versin
ruzenin bende istiyorum o çoraplardan canım netten baktım hamile çorapları var oda 20 tl den başlıyor
hamile pantolonuda siyah kumaş ve kot almıştım bide lcw den büyük beden kot aldım geçen ay sanırım 1-2 ay daha giyebilirim. saadede geleyim pantolon konusunda bi fikrim var. benim geçen sene giydiğim kadife pantolonlarım var onları hamile pantolonuna dönüştürmeyi düşünüyorum. eğer annen falan dikiş biliyorsa yapabilir yada terziye verebilirsin o kadar basitki yapılışı istersen yapılışına dair fotolarda ekleyebilirim

kızlar bende bu zaman zarfında dilediğim park yatak modellerinden buldum..en başta hasır beşik düşünüodum ama bana mantıksız geldi 6 aya kadar anca kullanabiliomuşum.bu park yataklar çok kullanışlı hem oyun parkı hem yatak hem de salıncak olabiliomuş..ben kararımı verdim bunlar birini alıcam kızlar.sizede fikir olsun..

jnazcım öncelikle geçmiş olsun tatlım...bende hasta olmamak için uğraşıyorum,burnum falan tıkalı ama sinezütten....canım penti de XL beden çorap üretmiş koton ,onların fiyatı 7 lira istersen onlardan bir bak derim ben ben bugun çıkarsam alacağım....canım annem terzi benim,yeni bir pantalonda dikebilir bana kumaşı falan çok uğraşır kıyamıyorum ,şuan bebişin yatak ve yorganları ile uğraşıyor süpper oldular....ben de senin dediğin gibi düşündüm canım bikaç pantalonum var yapayım dedim ama baktım ki basenlerden girmiyor içeri hehe:))) onçün mecbur almam gerek.....

gelincik canım çok güzel bunlar...
bende park yatak düşünüyordum ama sanırım koymaya yerim olmuycak....eğer birinden bulursam sepet beşiklerden süslemeyi düşünüyorum ,yok bulamazsam hiç almıycam ...yatağın yanına monte edilen bebek yatağından yaptırabilirm.....

bebegcim canım çok geçiş olsun sana,eda'mada geçmiş olsun kıyamam,bencede yollama sen bugun okula zaten hassas ,dinlensin bugün......Allahım zamane çocukları okula gitcem diye ağlıyor,valla ben hasta olunca sevinirdim gitmiycem diye hehe:)))

sağoll güzelim aman dikkat et kendine sende
iyi oldu senden öğrendiğim alayım öyleyse bugün o çoraptan normalde bacaklarım çok üşür benim pantolonunda içinden giyerim kalın kalın :)
ohh ne güzel canımya anneninde 10 elinde 10 marifet maşallahh
hımm pantolonlardan olmuyorsa yapacak bişey yok öyleyse tatlım ama bende o kadar para vermeye kıyamıyorum canımya :) bebişimde sonra kendimi ikinci plana attım sanırım:)

gelincik bunlarda çok güzelmiş canım
bende hem park yatak hemde sepet beşik istiyorum :)

ohhh ne güzel demek ki yerin müsait ikisinide sığdıracağına göre benim malesef bebişime oda yapmaya şuan için yerim yok.kendi evimize yaza inşallah geçiçez ozaman kısmetse oda yapacam oğluşuma..

sende benim gibisin ozaaman bende 50 kere ölçtüm bu beişiği koyacağım yeri zar zor uydu.başka alternatifim yok die düşündüm.sepet beşik sende bambudan yaptırabilirsin canım burda yapan çok.sonrada dilediğin gibi süslersin.

ya bişey sorcam çok alakasız ama ben su resim eklemeyi beceremeyenlerdenim göbişlere resim eklemek istiyorum ama nasıllllllll

gelincik bambu yapan yerlere sordum özele giriyor öle olunca ve fiyatda 100 ile 150 arasında değişiyor....bende doğum yapıp bebeği büyüyen birinden bulursam alıcam,yoksa zaten beşiği olcak artı bir masrafa gerek yok hemde koymaya yerim yok açıkçası....bir ara sitede ikinci el bölümünde görmüştüm 50 liraya satılıktı ama şimdi kalmamış tabi....

ya bişey sorcam çok alakasız ama ben su resim eklemeyi beceremeyenlerdenim göbişlere resim eklemek istiyorum ama nasıllllllll

canım çok basit...önce hızlı resim yükle sitesine gir,ordan yükleyeceğin resmi ve boyutu sec yükleye tıkla bir sürü link çıkacak alt alta....sonra mesaj yaz bölümünden dağ şekli olan yeri tıkla http ile baslayan bir kısım açılacak orayı sil ,sonra diğer sitedeki en alttaki linki buraya kopyala ve mesajını gönder işte bukadar

çok mersi ruzenincim ama sanırım 100 msj olması gerekiyormuş benim 90 mışş biraz daha bekliycez

çok sağolcanımm.. sana da çok geçmiş olsun.. kış yüzünü gösterdi valla bursada.. hava buzz.. hasta olmamak imkansız.. 15 gün direndim resmen :) sonunda yenildim.. ıhlamur fln idare edicem artık çarş. ya kadarr..
çok sağol özgecim.. ah kuzumm yaa bi dinlese benii...yırtınıyo şimdi saati geri almışım erken daha deyip onu oyalıyomuşum.. şimdi arkadaşları okuldan çıkçakmış.. eve gelip ödev yapçaklarmışş.. senaryoya bak yaa.. götürücem sanırımm.. yoksa akşama kadar ağlıcak evde.. şuruplarını içirdim.. daha iyi görünüyo.. öğretmenine de tembihlerim artık napiim.. aklım onda olcak akşama kadar ama dinlemiyo benii.. ağlamaktan ateşi çıkmasın diye onun dediği olucak ne yazıkki..
çok mersi ruzenincim ama sanırım 100 msj olması gerekiyormuş benim 90 mışş biraz daha bekliycez
o zaman bu ne demek oluyo ymer cim.. daha çok girip daha çok msj yazıcaksın.. hemencik 100 msj oluvericekk.. kaydirigubbakcemile3

keşke bebgcim ama aynı zamanda işyerinde oldugum için çok fazla vakit bulamıyorum suan pek işim yoktu onun için bu kadar sık mesaj yazabildim

kızlar bana müsadee.. size iyi sohbetlerr... okul için hazırlanalım mecburenn... dönüşte inş. iyi olurum da girebilirim.. görüşene kadar hoşçakalınn...

ymercim evet yeni çıkmış heralde bu kural ....sende az kalmışın zaten şimdi tüm topiklere takıl ve hemen 100 mesaj olsun bekliyoruz merakla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…