iyi haberlerini bekliyoruz canımm... hayırlısıyla git gel.. hayırlı haberler ver bizee.. rabbim yardımcın olsun... :Saruboceq:kızlar ben anneme gidiyorum oğlum annemde kalacak akşam yemeği yer öyle döneriz artık eve sabahta erkenden yola çıkacam artık dönünce haberleri veririm size kendinize ve bebişlere dikkat edin dualarınızı esirgemeyin benden
şu an kuzunu görmüş ve cinsiyetini öğrenmişsindir büyük ihtimalle kaydirigubbakcemile3 inşallah göstermiştir bu kez net olarakk.. bende çarşamba gidicem 3lü içinhem bakalım cinsiyetimizi öğrenicezz... zemuszemusGünaydınnnnn...
Kızlar o kadar heyecanlıyım ki bugün n10,30 da doktor randevum var.Cinsiyetimizi tam olarak söyleyecek.Kuzumu göreceğim.Ayyy çok heyecanlıyım gene.Geçmişi okuyayım döneyim .20 sayfa birikmiş
amiin.. canımm hayırlısıyla o günleri görürüz bizde inşallah.... sağlıklı hayırlı kuzularımızı koklarız bizde :Saruboceq:ayyy kızlar ya azönce kasım annelerinin topiğine gözatayım dedim ,ya çok duygulandım,geceleri hiç yatmıyorlarmış valla,hatda bu sabah biri doğuma gidecekmiş,birinin suyu gelmiş,herkez son hazırlıklarda valla....bizlerede nasip et Allah'ım....
günaydın kızlar
bugün keyifsizim yine grip iyice zorlamaya başladı
bide ailemi çok özledim havalardan dolayı da gidemiyorum3 hafta oldu görmeyeli
e hasta olunca daha da bi hassaslaştım sanırım
sizler nasılsınız
ayşecim güzel haberlerle gelirsin inşallah
bebegcim sana da geçmiş olsun canım kızınada rabbim acil şifalar versin
ruzenin bende istiyorum o çoraplardan canım netten baktım hamile çorapları var oda 20 tl den başlıyor
hamile pantolonuda siyah kumaş ve kot almıştım bide lcw den büyük beden kot aldım geçen ay sanırım 1-2 ay daha giyebilirim. saadede geleyim pantolon konusunda bi fikrim var. benim geçen sene giydiğim kadife pantolonlarım var onları hamile pantolonuna dönüştürmeyi düşünüyorum. eğer annen falan dikiş biliyorsa yapabilir yada terziye verebilirsin o kadar basitki yapılışı istersen yapılışına dair fotolarda ekleyebilirim
jnazcım öncelikle geçmiş olsun tatlım...bende hasta olmamak için uğraşıyorum,burnum falan tıkalı ama sinezütten....canım penti de XL beden çorap üretmiş koton ,onların fiyatı 7 lira istersen onlardan bir bak derim ben ben bugun çıkarsam alacağım....canım annem terzi benim,yeni bir pantalonda dikebilir bana kumaşı falan çok uğraşır kıyamıyorum ,şuan bebişin yatak ve yorganları ile uğraşıyor süpper oldular....ben de senin dediğin gibi düşündüm canım bikaç pantalonum var yapayım dedim ama baktım ki basenlerden girmiyor içeri hehe:))) onçün mecbur almam gerek.....
gelincik bunlarda çok güzelmiş canım
bende hem park yatak hemde sepet beşik istiyorum :)
gelincik canım çok güzel bunlar...
bende park yatak düşünüyordum ama sanırım koymaya yerim olmuycak....eğer birinden bulursam sepet beşiklerden süslemeyi düşünüyorum ,yok bulamazsam hiç almıycam ...yatağın yanına monte edilen bebek yatağından yaptırabilirm.....
ya bişey sorcam çok alakasız ama ben su resim eklemeyi beceremeyenlerdenim göbişlere resim eklemek istiyorum ama nasıllllllll
çok sağolcanımm.. sana da çok geçmiş olsun.. kış yüzünü gösterdi valla bursada.. hava buzz.. hasta olmamak imkansız.. 15 gün direndim resmen :) sonunda yenildim.. ıhlamur fln idare edicem artık çarş. ya kadarr..günaydın kızlar
bugün keyifsizim yine grip iyice zorlamaya başladı
bide ailemi çok özledim havalardan dolayı da gidemiyorum3 hafta oldu görmeyeli
e hasta olunca daha da bi hassaslaştım sanırım
sizler nasılsınız
ayşecim güzel haberlerle gelirsin inşallah
bebegcim sana da geçmiş olsun canım kızınada rabbim acil şifalar versin
ruzenin bende istiyorum o çoraplardan canım netten baktım hamile çorapları var oda 20 tl den başlıyor
hamile pantolonuda siyah kumaş ve kot almıştım bide lcw den büyük beden kot aldım geçen ay sanırım 1-2 ay daha giyebilirim. saadede geleyim pantolon konusunda bi fikrim var. benim geçen sene giydiğim kadife pantolonlarım var onları hamile pantolonuna dönüştürmeyi düşünüyorum. eğer annen falan dikiş biliyorsa yapabilir yada terziye verebilirsin o kadar basitki yapılışı istersen yapılışına dair fotolarda ekleyebilirim
çok sağol özgecim.. ah kuzumm yaa bi dinlese benii...yırtınıyo şimdi saati geri almışım erken daha deyip onu oyalıyomuşum.. şimdi arkadaşları okuldan çıkçakmış.. eve gelip ödev yapçaklarmışş.. senaryoya bak yaa.. götürücem sanırımm.. yoksa akşama kadar ağlıcak evde.. şuruplarını içirdim.. daha iyi görünüyo.. öğretmenine de tembihlerim artık napiim.. aklım onda olcak akşama kadar ama dinlemiyo benii.. ağlamaktan ateşi çıkmasın diye onun dediği olucak ne yazıkki..bebegcim canım çok geçiş olsun sana,eda'mada geçmiş olsun kıyamam,bencede yollama sen bugun okula zaten hassas ,dinlensin bugün......Allahım zamane çocukları okula gitcem diye ağlıyor,valla ben hasta olunca sevinirdim gitmiycem diye hehe:)))
o zaman bu ne demek oluyo ymer cim.. daha çok girip daha çok msj yazıcaksın.. hemencik 100 msj oluvericekk.. kaydirigubbakcemile3çok mersi ruzenincim ama sanırım 100 msj olması gerekiyormuşbenim 90 mışş biraz daha bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?