2010 Nisan Anneleri

Kızlar ben geldim.Bebişimiz 154 gr olmuş boyu 16 cm.%90 erkek dedi.Yatmış bacak bacak üstüne atmış bir eli bacağında bir eli kafasının altında.Derler ya tam ehli keyf.Her şeyi iyi dedi.Gözleri elleri parmakları midesi böbrekleri ense kalınlığı herşeyi çok iyi ben 1 kilo almışı buna da iyi dedi size haber vereyim dedim.Çok mutluyuz.

Ruzenin canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım

ruzenin iyi haberlerle gel inşallah......
ayşecim çok sevindim maşallah gayet iyi kilosu da boyuda.....oğluşun keyifçi olacak desene.......üçlü için kan verdin mi*

ruzenin iyi haberlerle gel inşallah......
ayşecim çok sevindim maşallah gayet iyi kilosu da boyuda.....oğluşun keyifçi olacak desene.......üçlü için kan verdin mi*

Verdim canım.Bende idrarda iltahap çıkmıştı.3 hafta önce tekrar idrar kültürü verdim.Antibiyortik kullanmıştım.Sorun olmasın diye tekrardan.Kızalar çok güzel yuaaa.
Hakkaten keyifçi olacak ama annem derdi.Bebekken 6 aylıkken ayak ayak üstüne atarmışım.Bağdaş kurarmışım.hahahakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz şükürler olsun iyiyiz bugün bebişimle görüşmeye gidiyoz açık görüşekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 dua edin teyzoşlaı inşallahgüzel haberlerle geliriz

ayşeciğim gözün aydın canım şükürler olsun güzel haberlerle geldin

ruzrenciğim güle güle canım güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem

budebeciğim geldim canım burdayım bitanem benim nasılsın dünürcüğüm gelinininle açık görüşe gidiyoruz bugünkaydirigubbakcemile3

zeyracım inşallah güzel haberlerle dönersin canım

AMİN canım inşallah hepimiz bitanem her gitceğim gün doktoruma çok heyecanlanıyorum bekleme odasında elim ayağıma dolaşıyo doktorun ağzından çıkan herşeyi beynime yazıyom o kadar heyecanlanıyorum yanikafamçokkarıştı

kızlar bugün doktoruma soracağım domuz gribi aşısını bakalım ne diyecek ama benim doktorum büyük ihtimal vurdurma der biliyorum

bende bebeğimi her görmeye gittiğimde çok heyecanlanıyorum hatta tansiyonum fırlıyor:)

bugün zaman hiç geçmiyor ya pek işim yok hafta başı olmasına rağmen sizde çok durgunsunuz havada buz gibi off off:):)

zeyracım ben ders çalışmaya başladım bliyomusun*ay beynim göçtü şimdidedn...
güzel haberlerle gel canım.gelinimi öperim.bende cumartesi gitcem ,çok heyecanlı oluyor canım doktor günleri........
sor bakalım aşıyı bizede söylersin bakalım ne diyecek levent bey

selam kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir
tabiki bebislerinizde ´
zeyraciminsallah güzel haberlerle dönersin
ya bende bebisimi görmek istiyom ama daha 15 günümüz var

slm kızlar bugun biraz halsizim canım hiö kalkmak istemiyor öğrencilerimi de almadım o yuzden ama msn de bulunca bırakmadılar ödev kontrol ettiriyorlar zorla:)

bugun doktora gidecek arkadaslar inşallah iyi haberlerle dönerler

bende özlüyorum oğlumu ama daha cok var

bi geldik oğluşumla kızlar....ayy benşm oğlum bir büyümüş teyseleri koca erkek olmuş 134 gr.olmuşuz...elleri,ayakları,gözleri herseyi daha belliydi kuşumun,gözlerini açıp kapıyordu ,ellerini ağzını götürüyordu yavrum benim yaaaa..........
erkek olduğumuzda yuzde yuz kesinleşti....
ek ilaçlar verdi calsiyum ve demir hapı....
çok kansız olduğumdan ve tansiyon düşüklüğüm içinde dahileye doktoruna sevketti hafta içi gidicem inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…