2010 Nisan Anneleri

slm ruzenin sevindim senin adina oglusun olucak hayirlisiyla ölemi gördünmü kiz pipirikinikaydirigubbakcemile3benimki göstertmiyo yaaa:umursamaz:

Merhaba kızlar,
Ne güzel bebişlerini görmeye gidenler var. Bebişler ve annelerden hep iyi haberler alalım ins.
Bizde haftaya gideceğiz sormayın 5 hafta olacak görmeyeli bebeğimi, aklım hep onda. gamyoncuiremsu Çok meraklardayım. Ben her doktora gittiğimde tansiyonum düşüyor ve inanılmaz sıkışıyorum heyecandan. Doktor hep ne güzel ultrasona idrar sıkışık gelmizsin diyor.
Özledim bebişimi.

ruzencım cok ama cok sevındım tatlımm...maşallah oğluna allah nazarlardan saklasın....yavrum benım kıyamam ben ona...

ruzenincim maşallah yeğenimi iyi beslemişsin kilosu falan güzel kuzeyimizin.gözünü açıp kapamaya başlamışlar mı yavrularımız sizin doktorlarınız renkliyle bakıyo ah bizimkide bi baksa renkli usg ile.her bişeylerini görürdük .....
birde yazgülüm gelse güzel haberlerle sevincimiz katlanacak...

bu arada canım doktorun kan ilacı, kalsiyum olarak ne verdi*domuz gribi aşısını sordun mu*

Bu arada kızlar, budebe renkli ultrason demişsin. Benimde doktorumun ultrason cihazı çok iyi değil aslında bu durum çok aklıma takılıyor. Bir kere 8 haftalıkken hastanede çektiğim ultrason o kadar nettiki, şimdi doktorumun çektikleri sanki net değil.
Doktoru dışında iyi cihazı olan merkezlerde ultrason çektiren var mı? 20 haftadan sonra detaylı ultrason var yoksa onu mu beklemek lazım.

ERKFLZ ben başka doktorda hiç ultrasona girmedim ama bu hafta kendi doktorumla randevum var çok ta merak ediyorum renkli ultrasonu.bi kaçamak yapıp başka bi doktora gitmek istiyorum.sık ultrasona girmeninde bebeğe zararı var napcam bilmiyorum

Budebe, benimde eşim çok ultrasonu kesinlikle istemiyor bebeğe zarar verir diye. Ama bende içten içe şöyle iyi bir merkezde ultrason çektirsem planları yapıyorum.
Bu gidişle ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz gibi ama.

benimde kendi doktorumda renkli ultrason cihazı yok bende farklı bir doktora gittim bunun için gitmeden öncede bu sık ultrasona girme olayı kafama takılmıştı doktorumu arayıp sordum girebilirmiyim diye doktorumda neden zararlı olsun doğum yakın 2 günde bir ultrasona alıyoruz olsa biz de almayız demişti

canlarım domuz gribi aşısını kesinlikle önermiyor ,tam kesinliği yokmuş gebeler üzerinde....
tamam bizler risk altındaymışız ama farklı önlemler alacakmışız,mesela mide bulantısı ,kusma ve ateşimiz 38.5 olduğu zaman hemen hastaneye gitmeliymişiz....
budabecim calsiyum olarak calsimed d3 diye bir ilaç suda eriyen,diğeride demir hapı kan için ağızada çiğnenen bir tablet maltafer fol diye....birde elevit zaten kullanıyordum...calsiyumu daha çok kramplar için verdi bel ağrım için.....doğumuda konuştuk ama net olarak bir ay sonraya attık ,benim bebiş hala yukarı çıkmamış buda normal doğumu etkliyormuş sezeryan yapabiliriz belki dedi ama kesin ve net değil şuan.....doğum fiyatıda normalde sezeryande 1.000 lira

benim doktorumun ultrason cihazı gayet detaylı gösteriyor herşeyi,bugün elleri kolları,gözlerini,uyluk kemiklerini bile gösterdi fakat 20. haftamızda 4 boyutlu ultrasonda bakıcakmış ve cdye kayıt edecekmiş görüntüleri ve albüm hazırlayabilcekmişiz doğuma kadar.....

Kızlar, 24 haftadan önce ayrıntılı ultrason için bu tip merkezlere doktorlar yönlendiriyormuş. Parayla yapılıyormuş.
Ymer nettede zararı yok yazıyor. ışte hep bir korku oluyor insanda.
Banada doktorum kalsiyum hapı verdi ve ağrılarıma çok iyi geldi. Bütün ağrılarım geçti bel, kalça ağrılarım kalmadı.

ben körfezde yaşıyorum canım marmaraya gidiyorum 4 boyutlu usg için cankata gittim rabiafatmacım

ymer saol canım ben gölcükteyim önce konaka gidiyordum ama şimdi doktorum üniversite hastanesinde ondan oraya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…