2010 Nisan Anneleri

kızlar mrb.bızde geldık sımdı dr dan ama ben bebısımı gormedım gecen hafta gormustuk.3 lutestın sonuclarını almaya gıttık.cok sukur ıyı cıktı.ruzenın oğluşlarımız buyuduuuuuuu yaaa yakında sığmıcaklar....gamyoncuiremsu

selam hanımlar nasılsınız biz iyiyz ne yapalım yağmur yağıyor havada soğuk bataniyenin altındayım işte sürekli uykum geliyor işi var ama uykum geliyo diye yapamıyrum mide bulantılarım hala devam ediyor bi türlü kesilmedi yaa bugün artık bunaldım yani artık şu zaman doğsada bebeğim dünyaya gelse

ruzenin hayırlı olsun canım ne güzel herşey yolunda çok sevindim
eşim şimdi aradı perşembeye randevu almış inşallah bende cinsietini öğrenirim yaa üçlü test te yaparmı bilmiyorum artık ne olcak o zaman görecez

biraz geçmişi okudum ama hepsini okuyamadım doktordan ii haberler alanlarada hayırlı olsun cinsiyet öğrenenelerinde gözü aydın darısı başıma inşallah

uff kızlar ya canım müthiş salçalı makarna istiyor Allahtan herkesin bulabileceği bişeyde söleyiverdim:) bi an önce eve gidip yapmak istiyorum

ii çok şükür ki üçlü testin temiz çıkmış gözünaydın canım

ohh ohh maşallah paşana.. keyfiniz de tam yani :))) çok sevindim cnım herşeyin iyi olmasına... gözün aydın..
iyi haberlerle dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum zeynocum... rabbim yardımcınız olsun... :Saruboceq:
özgecim maşallah kuzum oğluşuna.. büyütmüşsün maşallah... ayy çok heyecanlandım okuyunca yaa bakalım bizim çarşamba kontrolümüz de inş. böyle güzel geçer ve cinsiyette dahil herbişeyini ayrıntılı öğrenirim :Saruboceq: gözün aydın cnım...
ayy canım bi de ne dicemm.. canım ekşi bişiy istemiyo hep tatlı yiyorum diyodum yaa :))) tam tersine döndü 5-6 gündürr.. meyvaların en sertini seçiyorum yerken sırf daha ekşi olur diyee kaydirigubbakcemile3 tatlıyı da yiyorum ama eskisine oranla çook azaldı isteğim..
test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnımm.. gözün aydın..
ayy bende aynı durumdayım... bi de grip var dünden berii.. akannehir ıhlamur,ve c vitamini içeren meyveler başucumda :)))

kızlar yarın sabah görüşmek üzere kendinize ve bebeklerinize iyi bakın öpüyorum sizi kocaman

kızlarr yazgülüm de iyi haberlerle gelse de içimiz ferahlasa... gelmediği zaman uzadıkça içim daralıyo resmen.. rabbim yardımcısı olsun.. hayırlı ve güzel haberlerle döner inş.

slm kızlar bişey sorucam sizlere doktora 13+4 gittiğimde erkek dedi cinsiyetine sizce yanılma payı varmıdır

ymer.. güle güle cnım.. sende iyi bak kendine ve bebişine... opuyorumnanaktan

meysa.. cnım direk erkek dediyse kendinden emindir sanırım.. bana 13+0 da erkeğe benziyo dedii. ben de bu çarşamba kesin cinsiyetini öğrenicez diye sabırsızlanıyorum zemuszemus

bebegcim saol tatlım ya inşlh sende iyi haberlerle geleceksin....bebişte erkek bence ya senin içimden öle geçiyo tabi herseyin hayırlısı öncelikle ,bende ekşi istiyorum hep yaaa......yedik ekşiyi bulduk erkeklerimizi.....

meysa.. cnım direk erkek dediyse kendinden emindir sanırım.. bana 13+0 da erkeğe benziyo dedii. ben de bu çarşamba kesin cinsiyetini öğrenicez diye sabırsızlanıyorum zemuszemus

seninde kızın vardı demi benimde bi kızım var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden kimseye söylemedim daha kesinleşmeden bende pzt 16+1 oluyorum o gün inşallah kesinleşir

özgecim.. inş. iyi haberlerle dönücem cnımm... sağlıklı olması önceliğimiz canımm... :)) aslında bizde ye ekşiyi bul ayşeyi derler ama ne biliimm.. ben kızımda da bi tatlı var isim vermiyimm.. 2 günde bir yerdim mutlakaa.. bizde tam tersi mi oluyo dersi,n :))))

Oy oy oy teyzesinin prensi.Kocaman olmuş.Yerim ben onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…