ymer saol canım ben gölcükteyim önce konaka gidiyordum ama şimdi doktorum üniversite hastanesinde ondan oraya gidiyorum
kızlar mrb.bızde geldık sımdı dr dan ama ben bebısımı gormedım gecen hafta gormustuk.3 lutestın sonuclarını almaya gıttık.cok sukur ıyı cıktı.ruzenın oğluşlarımız buyuduuuuuuu yaaa yakında sığmıcaklar....gamyoncuiremsu
ohh ohh maşallah paşana.. keyfiniz de tam yani :))) çok sevindim cnım herşeyin iyi olmasına... gözün aydın..Kızlar ben geldim.Bebişimiz 154 gr olmuş boyu 16 cm.%90 erkek dedi.Yatmış bacak bacak üstüne atmış bir eli bacağında bir eli kafasının altında.Derler ya tam ehli keyf.Her şeyi iyi dedi.Gözleri elleri parmakları midesi böbrekleri ense kalınlığı herşeyi çok iyi ben 1 kilo almışı buna da iyi dedi size haber vereyim dedim.Çok mutluyuz.
Ruzenin canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım
iyi haberlerle dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum zeynocum... rabbim yardımcınız olsun... :Saruboceq:merhaba kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz şükürler olsun iyiyiz bugün bebişimle görüşmeye gidiyoz açık görüşekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 dua edin teyzoşlaı inşallahgüzel haberlerle geliriz
özgecim maşallah kuzum oğluşuna.. büyütmüşsün maşallah... ayy çok heyecanlandım okuyunca yaa bakalım bizim çarşamba kontrolümüz de inş. böyle güzel geçer ve cinsiyette dahil herbişeyini ayrıntılı öğrenirim :Saruboceq: gözün aydın cnım...bi geldik oğluşumla kızlar....ayy benşm oğlum bir büyümüş teyseleri koca erkek olmuş 134 gr.olmuşuz...elleri,ayakları,gözleri herseyi daha belliydi kuşumun,gözlerini açıp kapıyordu ,ellerini ağzını götürüyordu yavrum benim yaaaa..........
erkek olduğumuzda yuzde yuz kesinleşti....
ek ilaçlar verdi calsiyum ve demir hapı....
çok kansız olduğumdan ve tansiyon düşüklüğüm içinde dahileye doktoruna sevketti hafta içi gidicem inşlh...
test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnımm.. gözün aydın..kızlar mrb.bızde geldık sımdı dr dan ama ben bebısımı gormedım gecen hafta gormustuk.3 lutestın sonuclarını almaya gıttık.cok sukur ıyı cıktı.ruzenın oğluşlarımız buyuduuuuuuu yaaa yakında sığmıcaklar....gamyoncuiremsu
ayy bende aynı durumdayım... bi de grip var dünden berii.. akannehir ıhlamur,ve c vitamini içeren meyveler başucumda :)))selam hanımlar nasılsınız biz iyiyz ne yapalım yağmur yağıyor havada soğuk bataniyenin altındayım işte sürekli uykum geliyor işi var ama uykum geliyo diye yapamıyrum mide bulantılarım hala devam ediyor bi türlü kesilmedi yaa bugün artık bunaldım yani artık şu zaman doğsada bebeğim dünyaya gelse
meysa.. cnım direk erkek dediyse kendinden emindir sanırım.. bana 13+0 da erkeğe benziyo dedii. ben de bu çarşamba kesin cinsiyetini öğrenicez diye sabırsızlanıyorum zemuszemus
uff kızlar ya canım müthiş salçalı makarna istiyor Allahtan herkesin bulabileceği bişeyde söleyiverdim:) bi an önce eve gidip yapmak istiyorum
bi geldik oğluşumla kızlar....ayy benşm oğlum bir büyümüş teyseleri koca erkek olmuş 134 gr.olmuşuz...elleri,ayakları,gözleri herseyi daha belliydi kuşumun,gözlerini açıp kapıyordu ,ellerini ağzını götürüyordu yavrum benim yaaaa..........
erkek olduğumuzda yuzde yuz kesinleşti....
ek ilaçlar verdi calsiyum ve demir hapı....
çok kansız olduğumdan ve tansiyon düşüklüğüm içinde dahileye doktoruna sevketti hafta içi gidicem inşlh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?