2010 Nisan Anneleri

kızlar kasım annelerine bakıyordum hepsi heyecanla bebişlerinin doğumunu bekliyo bazıları ekim ayında doğurmuş bilem ayyyy bizde o günlere gelebilcekmiyiz yaaaa

geçen bende baktım kasım annişleri çok heyecanlı valla.... bizde öle olucaz hayırlısı ile hatda marta doğuranımızda olurmu bilmem......kızlar yaaa temmuz anneleri bile gelmiş siteye,ilk kese heyecanları kalp atışları falan ayy çok güzel yaaa....

hımmm demekki benim annemde bu zamanlarda bana hamiş kalmış çünkü bende temmuz bebişiyim :kedi:

canım ağustos topiği bile açılmış biz sanırım yavaş yavaş eskiyoruz sanki bu iş mezun olmak gibi bişey her ay bir topik bebişlerine kavuşuyo ne kadar heyecan verici bişey yaa rabbim bizlerede yaşatsın canımcım evet bencede genelde sezeryanla olacak olanlar marttada doğum yapabilir hiç belli olmaz ruzenciğim benimkisi şu anlık mart sonu gözüküyo bakalım hayırlısı artık

bebegciğim ne yaptı acaba inşallah güzel haberlerle gelir bizlere amin

kızlar çok sessizsiniz ( dışarda da yağmur var yine içim karardı

benim yan komşu gelmişti canım bana kızlarının fotoları çıkmış ikizleri var çok şeker çıkmışlar onlara bakıyorduk rabbim bizede nasip eğler inşallah :Saruboceq:

çok tatlı yaa inşallah canım bizlerde bebişlerimizin kare kare fotolarını çekeceğiz ..amin..

gerçi teyzesi ben oğlumun usg resmini çerçeveye koydum bile :)) gören gülüyor ama napim :teytey::teytey:

Kızlar 3 gün kaldı doktorumuza gitmeye...çok heyecanlıyım üçlü testte yapıcağız.oğlumu çok özledim.inşallah test sonuçlarımız iyi çıkar

.zeyracım dün yazmıştım sana evde iş yapmaya başladın mı tamizlik yapmak,süpürge açmak gibi....

kızlar ben milupa ve huggies in sitesine üye olmuştum.anne bebek klübüne hem çok faydalı bilgiler not etmiştim hemde hediyelerinden faydalanmak istedim arkadaşların tavsiyesi ile.dün bi baktım ofisime kurye geldi 2 paket dolusu nivea ve huggies ürünleri göndermişler oğluşuma hatta bana bile nivea kremleri gönderdiler.birde büyük marketlerde geçerli olan %25 indiirm kuponları yolladılar ben çok memnum oldum açıkcası.sizlerede fikir vereyim dedim belki sizde faydalanmak istersiniz.zemuszemus

off iş demişken budebecim bayram temizliğide yapmak lazım yaaa ay ev işi hiç yapmak istemiyor canım ama çalışınca haftasonlarına bölerek yapmak lazım benim anca biter bayrama

gelincikcim çok iyi canım bi ara bende düşünmüştüm akşama bende üyü olayım.ben bebek bezinde prima düşünüyorum ablam oğluna ondan kullanmıştı memnun kaldı o bezden

çok tatlı yaa inşallah canım bizlerde bebişlerimizin kare kare fotolarını çekeceğiz ..amin..

gerçi teyzesi ben oğlumun usg resmini çerçeveye koydum bile :)) gören gülüyor ama napim :teytey::teytey:
canım bende buzdolabıma çerçeveli mıknatısla koydum hepsini biriktirdim azdaha ilerde ona güzel bir albüm yapacağım inşallah canım ilerde hatıra olsun diye:kedi:
.zeyracım dün yazmıştım sana evde iş yapmaya başladın mı tamizlik yapmak,süpürge açmak gibi....

canım ben zaten biliyorsun hiç öyle yatmadım hep yemeklerimi kendim yaptım şu an yapıyorum canım evi falan siliyorum am süpürme işi eşimde canım çünkü süpürge karına baskı yapıyo o yüzden sobamı falan o dolduruyo temizliyo ben cam falan hiç sildirmedim şu anda zaten yağmur var yaza doğru kaldı artık ne yapim bebişimden önemli değilya canım süpürme sende arada gırgırlıyorum eşim yoksada el süpürgesi alıcam olmazsakaydirigubbakcemile3

ymercim benimki tüp bebek olduğu iç,n korkuyorum ayrıca eşimde yaptırmıyor temizlik sadece toz alıyorum.ütü bile yapmıyorum düşün zaten çok kilo aldım ya doktora diyeceğim beni diyete soksun

:lepi:ymercimm bende hafta sonu yapıyorum hafta içleri yapamıyorumm iş çıkısı zaten yorgun oluyorum.. bayram temızlıgı gıbı bır derdım yok şükür tatıldeyız :lepi: ama bayrama yakın yınede eve temızlıkcı almayı dusunuyorummm...

bu arada budebeciğim halılarımıda eşim halı yıkama makinesiyle temizliyo ayda 1 defa çok iyi oldu benim yoktu yıkama makinam eşimde baktı silmeyele olmuyo almıştı 2 ay öncekaydirigubbakcemile5

inşallah canım güzel sonuçlarlada geleceksin cumartesi günü hiç canını sıkma bitanem benim

ymercim benimki tüp bebek olduğu iç,n korkuyorum ayrıca eşimde yaptırmıyor temizlik sadece toz alıyorum.ütü bile yapmıyorum düşün zaten çok kilo aldım ya doktora diyeceğim beni diyete soksun

sakın canım diyet falan yok hamişlikte biliyosun olsun sonradan verriz ne güzel sahil yolumuz var artık ben zaten tam sahilde sayılırım yazın bol bol eşimle bebişimizle yürürüz zaten sakın diyet falan yapma dünürcüğüm

zeyracım silme işini evet ben yapabilirim doğru söylüyosun toz falan alıyorum zaten yemeğimide yapmaya başladım uzun zamandır.ama uzanmıyorum mutfak dolabına falan eşim kullanacağım tencereleri erkenden aşağıya indiriyor....canım çok kilo aldım ben ya biraz durdurmam lazım bunu doktoruma söyleyeceğim.yeme alışkanlığım aslında çok değişmedi sadece öğle yemeği yiyorum artık,daha düzenli besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…