2010 Nisan Anneleri

gelincikcim çok iyi canım bi ara bende düşünmüştüm akşama bende üyü olayım.ben bebek bezinde prima düşünüyorum ablam oğluna ondan kullanmıştı memnun kaldı o bezden

ol canım faydası olur zararı olmaz kaydirigubbakcemile3 ben bebek bezinde kullanarak karar vermeyi düşünüorum hayatım.şimdiden seçip alsam bebeğime alerji yapabilir israf olur die düşündüm o yüzden deneyip görcem.

çok üzgünüm hemde haddinden fazla
az önce yazgülüm arkadaşımızla telefonda konuştum
o benim fethiyede tek arkadaşımdı dert ortağım dün gece bebeğini kaybetmiş
canım çok yandı en az onun kadar...
konuşamıyorum diyecek tek kelimem yok
sadece çok üzgünüm haddinden fazla
Allah sabır versin.....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar temizlik konusunda araya girebilir miyim kaydirigubbakcemile3 ben düşük tehlikem bittiğinden beri evimi her pazar sildim sürdüm eğildim kalktım herşeyi yaptım içime sinmiodu bi türlü çünkü.sadece ağır işlerden kaçındım ağır şeyler kaldırmadım uzandım yükseklere falan.

zeyracım diyet demeyeyimde dikkat etmek diyelim,fazla kilo alınca da doğum zor oluyor.ben evi temizlemek için kadın almıştım bu ay yine alıcam heralde cam sildirmeyeceğim malum sürekli yağıyor.ben çok titizim normalde hiç dayanamıyorum evin kirli olmasına ama şimdi dayanamıyorum ya....

:1shok: inanmıorum nasıl olur ?

[/B]
amannn yarabbimm yaa senağlama
başı sağ olsunn nedicemii bilemiyorumm şokk oldumm

inanmıyorum yaaa ,offf yazgülümle konuşmak isterdim gercekten destek olamk isterdim,hastaneye gidene kadar hep msnden konuştuk çok kaygılıydı ......demek dün gece olmuş acaba halen antalyaki hastenedemi kendisi....rabbim acil şifalar ve bol sabır versin keşke bi şekilde ulaşabilseydim.....üfff bende sıkıldım şimdi.....

sadece dua edin kızlar Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın
şuanda annesindeymiş iyiyim dedi ama ne kadar iyi olabilirki
daha fazla anlatamıyorum tutamıyorum gözlerimdekileri!!

çok üzüldüm yazgülüm adına Allah sabrını versin inşaallah.

offfffffff offfff yaaa canım benim yaaa kıyamam ben yaa çok kötü oldum şimdi başı sağolsun arkadaşımızın rabbim bol bol sabırlar versin ne diyeceğimi iananın şaırdım hiç beklemiyordum

allahım ona sabırlar ihsan eylesin....canım gebeliğine doktorlar tarafından mı son verilmiş,yoksa düşmüş mü*

naber kızlar nasılsınız? yazgülüm bebeğinimi kaybetti demeyin ya. allah sabır versin inşallah çok zor bi durum ya.

Allahım ne zor bi durum çoook üzüldüm çok allah sabır versin ..

Hiç bu sonucu beklemiyordum

merhaba kızlar çok uzun zamandır yoktum rahatsız olduğum için pc'ye çok fazla bakamıyordum................ inşallah herkesin keyfi yerindedir diyeceğim ama............ yazgülü arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm.............. çünkü bende aynı şeyleri yaşadım rabbim sabır versin.......... ne desek boş bunu biliyorum........ inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşur..............neden olduğu hakkında bir bilgim yok sebebi bellimi?

sadece dua edin kızlar Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın
şuanda annesindeymiş iyiyim dedi ama ne kadar iyi olabilirki
daha fazla anlatamıyorum tutamıyorum gözlerimdekileri!!

dıptıscım ,eğer bir daha konuşursan bizlerden de çok gecmiş olsun dileklerimizi iletirmisin...dualrımız aten herzaman onunlaydı,rabbim sabırlar ihsan eylesin ne diyeyim senide anlıyorum hakılısın..........bizimle olana kadar sen haber aldığında bizede iletirsen çok sevinirim.....

Merhaba arkadaşlar.Siteye kötü bir anda giriş yaptım sanırım.Çok üzüldüm yazgülüm arkadaşımıza(((((((((Rabbim sabır versin.başka acı yaşatmasın ona ve hepimize.

canım sanada geçmiç olsun sen neler yaşadın bitanem şu an inşallah iyisindir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…