2010 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar.Siteye kötü bir anda giriş yaptım sanırım.Çok üzüldüm yazgülüm arkadaşımıza(((((((((Rabbim sabır versin.başka acı yaşatmasın ona ve hepimize.

:Saruboceq: amin canımcım amin

Nisan anneleri nasılsınız?
Yazgülü için çok üzüldüm. Çok zor bir durum. Allah sabır versin ve kimseye yaşatmasın. :Saruboceq:

slm inan bende cok üzüldüm arkadasimiza inan kac gündürlü ona bakip cikiyorum biseyler yazmismi diye kendisine allahtan sabir diliyorum belkide bölesi onun icin daha hayirliydi yazmasi cok zor ama:çok üzgünüm:

Şok oldum.Gerçekten çok üzüldüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Bizden cok selam söyle.

yazgülüm için cok ama cok üzüldüm..allahımm sabır versın ınsallah. dayanma gücü versinn.çok zor bırdurum çok ama cok ıyı anlıyorum...inşallah en kısa zamanda toparlar kendını aramıza döner..allahım kımseye yasatmasın böle üzücü seyler..

slm kızlarr... hast. dönüşü hemen giremedim ama girdiğim an şok oldum.. yazgülüm arkadaşımız kendi bişey yazmışmı yokda dıptısdıptıs arkadaşımızın yazdığından mı ibaret olay.. neyse her halükarda.. çk üzüldüm.. umudumu kaybetmiştim dün akşam zaten.. bu kadar uzun süre girmeyince yolunda gitmeyen bişeylerin olduğu belliydi.. rabbim sabır ve dayanma gücü versin... inşallah en yakın zamanda tekrar bebeğine kavuşur...

*****kendime gelince... 3lü tarama için kan verdim ultrasona girdim.. haftaya perş. günü alıp göstericem doktoruma.. ama sinir oldum.. yoldasinirden ağladım resmenn.. ultrasonda görevli uzman bi kadın vardıı.. ayy neuyuz bişeydii.. bbeeğimin herşeyi normalmiş şükür ama. cinsiyeti diyorum hiiiççç duymuyo bilebeni... boyu diyorum hiiiiçç.... ağırlığı yoookkk... sadece yazdı çizdi bişeyler bi de resim verdi bebişimin kafasımıdır anlamadığım biyeri... cinsiyet için erken demeye tenezzül edebildi ben odadan çıkarken.... eve geldim annem kızımı okula götürüp gelmiş.. oturdum ağladım neyse teselli etti sağolsun.. randevu aldıkk.. yarın bizim mahallemizde bi özel tıp merkezi var.. oraya 10 da gidicemm... inş..bu kez doğru dürüst bişeyler öğrenebilirim.. kendi doktorumun özeline randevu haftaya veriyolar ancak acil olmadığında.. en iyisi farklı bi doktora sadece ultrasona girmeye... :)))
hıı bide progestan sanırım son kutum olucak... folbiol yetmezmiş artık.. onu bıraktık... demir hapı bidekalsium için suda eritilen bişey verdi... bu kadar şimdilik... amabebeğim iyi sonuçta onun için sevinçliyim...

bebegcim herşeyin yolunda olduguna sevindim ve o tip ukala insanları takma kafana boşver umarım yarın daha ayrıntılı bilgiler öğrenirsin bebğin hakkında bebeğin yazarken içimden oğluşun demek geçti onu da sölimm dedim yakışıklı bi erkek mi geliyor acaba

bebegcim canım çokm sevindim bebişin iyi olmasına,ama sinir oldum senin anlattıklarınada yaww ne biçim doktormuş öle sen yarın gitde öğren canım yiğenimi kızmı erkekmi belli olur zaten artık net bi sekilde....

seninle konuşmuştuk hatırladınmı yazgülüm hakkında o yazardı çok uzun zaman gecti dedik bak dıptıs arkadasımız haber verdi ben acayip kötü oldum rabbim sabır versin.....

bebegcim canım çokm sevindim bebişin iyi olmasına,ama sinir oldum senin anlattıklarınada yaww ne biçim doktormuş öle sen yarın gitde öğren canım yiğenimi kızmı erkekmi belli olur zaten artık net bi sekilde....

seninle konuşmuştuk hatırladınmı yazgülüm hakkında o yazardı çok uzun zaman gecti dedik bak dıptıs arkadasımız haber verdi ben acayip kötü oldum rabbim sabır versin.....

selam kizlar nasilsiniz bakim ?
ben cok sükür bugün cok iyim ama kötü haberlede yikildim
neyse azcik tariflere bakim
herife börek yapacam degisik olsun bu seferde
adam bayadir börek yemiyo sayeme:)opuyorumnanaktan

nekadar üzüldüm anlatamam ya
konustugun bir anda ne olur bizdende selam söyle
allah dayanma gücü versin ve en yakin zamanda tekrar aramiza dönsün insallah

UUUffffff...... Çok üzüldüm! Umarım yazgülümün sağlığı iyidir. Alah sabır versin! İnşallah en kısa zamanda yeniden kavuşur bebeğine! Görüştüğünde bizim de iyi dileklerimizi iletirsen çok sevinirim.

bugün akşam cesaretimi ve metanetimi toplayabilirsem ararım arkadaşlar
selamlarınızı ve iyi dualarınızı eksik etmediğinizi iletirim
hepinize Allah sevdiklerinizi bağışlasın
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

slm kızlar bende geldim nihayet.
YAZGÜLÜM çok üzgünüm elim ayağım titriyor allah sana sabır versin inş
en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla bebeğini alırsın kucağına.
daha fazla yazamıcam iyi değilim

canım sanada geçmiç olsun sen neler yaşadın bitanem şu an inşallah iyisindir:Saruboceq:

saol canım şu anda bende bebeğimde çok şükür iyiyiz........... düşük tehlikesi olduğu için hastanede yattım şu anda evde dinleniyorum inşallah düzelirim...sende iyisindir inşallah

mrb.kızlar bız geldık ama pek de ıyı gelmedık demek yazgulum nasıldırkımbılır.Allahım sabrınıda verecektır ıns.bebegcım ben senden daha sınır oldum sımdı o kısıye ay ınsan bıseyler soyler.bız haftalarca bugunu beklıyoruz.densız nolcak.boylerlerını sıkayet etmek lazım.bızde bugun tetanos asımızı olduk geldık kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…