2010 Nisan Anneleri

kızlar bısey sorucam.hanı kan hapımızı ac karnına ıcmemız gerekıyoya yalnız benım hıc ac anım olmuyokı.habıre yıyom tokm oluyorum yoksa gozum donuyo.sız sabahlarımı alıyosunuz.

sağol dıptıs! Onun iyi haberlerini de bize getir olur mu?a.s.

hayetsn ben gece yatmadan evvel alıyorum.aç karnına daha çok işe yarıyormuş kan hapı bende duymuştum

saol canım şu anda bende bebeğimde çok şükür iyiyiz........... düşük tehlikesi olduğu için hastanede yattım şu anda evde dinleniyorum inşallah düzelirim...sende iyisindir inşallah
Çok geçmiş olsun ! Aman dikkat et kendine nolur?

kızlar bısey sorucam.hanı kan hapımızı ac karnına ıcmemız gerekıyoya yalnız benım hıc ac anım olmuyokı.habıre yıyom tokm oluyorum yoksa gozum donuyo.sız sabahlarımı alıyosunuz.
Ben sabah kalkar kalkmaz alıyorum canım: Bugün unuttum o ayrıkaydirigubbakcemile3 Bu arada sen kaç haftalıktın tetanoz için erken gibi 4,5 ayda değil mi?

saol cnım... inş. yarın daha ayrıntılı bilgileralıcam.. daha önceki gebeliğimdede gitmiştim yarın gideceğim dr. a .. çok şeker bi bayann.. sskhast.den emekli.. hem benim dr.da tanıyo diyedaha iyi ilgilenmişti o zamanlarr.. bakalım ümitliyim.. ahh canım hayırlısıyla kesin bi öğrenseydim cinsiyetini artık kaydirigubbakcemile3
saol özgecim.. bakalım kuzum yarın neler olcak :))) ayy sorma cnım çok üzüldüm yazgülüm için.. rabbim bol sabır versin ona..
amin inş. cnım..gerçekten feci üzgünüz.. mutlaka ilet dualarımız onunlaa..
bebegcim
bebişinin sağlıklı olmasına sevindim.O uzmanı da döveris bis merak etme sen
klava: dövces onu demi kıızz kaydirigubbakcemile3 yardım edermisiniz banaa.. kaydirigubbakcemile3 ama canım sağlıklı bebişim sonuçta.. inş. yarın da öğrenicem herbişeyini.. :Saruboceq:
Ewet ilk bebeğim gerçekten çok heyecanlıyım :) :roflol:
hoşgeldin cnım aramıza...rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sana da hepimize de... :Saruboceq:
saol canım şu anda bende bebeğimde çok şükür iyiyiz........... düşük tehlikesi olduğu için hastanede yattım şu anda evde dinleniyorum inşallah düzelirim...sende iyisindir inşallah
amann dikkat et bundan sonra canım kendiine.. geçmiş olsun.. öpüyorum çookk opuyorumnanaktan
ayy valla sinirden ağladım ama yarından ümitliyim.. yarında boyu,ağırlığı ve cinsiyeti v.b gibi bilgileri öğrenemezsem doğurana kadar gitmicem doktora falan.. küsçemm :roflol:
ben yarın başlıcam canım.. sabah 6:30 da kalkıyorum ben.. o zaman içerim.. kocişe kahvaltı hazırlayıp masaya oturana kadar geçen süre yeter sanırım.. kaydirigubbakcemile3

Sıkma canını bu kadar arkadaşım ağlayıp bebişi üzdüğüne değmez. Yarın en ince ayrıntısına kadar sorup öğrenip rahatlarsın inşallah. Böyle nazlı olduğuna göre kıs mı acaba?kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy bebegcim sinir olurum öyle insanlara dövelim kız benide çağır.insanlar o güne odaklanırlar söylese çatlayacak sanırım

bebegcim o kadar sinirlendimki unutmuşum herşeyin iyi olmasına sevindim canım,yarın inşallah cinsiyetini öğrenirsin.bence senin oğluşun olacak

sağ ol budebecım.aksam yatınca nasılsa bısey yeme ımkanı olmaz.ozgecım ben 18. haftamdayım.tetanos 18 -20 arası yapılırmış canm

Bebegcim
Tabiki döveris hemde Mehmet Efe ile kocaman kocamam döveris kafasını kırarıs.Nasıl bizim yiğenimisi göstermes söylemes terbiyesis..

bencede dovelım budebecım bebeg ıcın hem bahanemızde hazır.bızım hormonlar ust sevıede oyuzden kendımıze hakım olamadık hakımmm beyyy derız...bı sağ bı soll.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar,
öncelikle yazgülüm için sizinle aynı duyguları yaşıyorum çok üzüldüm rabbim sabır ve de güç versin aminn.
bi de güzel bir haber vereyim dedim bizim bebişimiz de KIZ mış kim demiş kızlar azınlıkta diye
öpüyorum hepinizi cinsiyetleri bi çoğunun belli olmuş rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize

aysecım valla bende kolay olsun dıye et eldım tavada kızartıcam okadar.bıde mercımek corbası.koy dudukluye yarım saatte hazır.eger oğunlerını duzgun yıyorsan bugunluk makarna yada melemen yapıver yanınada cacık..ayyy ben acıktım heralde

Valla aynısını düşündüm.Kıyma kavurayım dedim.Lavaşın içne Dünden de yoğurt çorbam var.Olmuştur değil mi.Birde bol marullu salata.

canımm çok sevindim inanki bir kızımız daha geliyormuş.....hayırlı ve uğurlu olsun inşlh....

ya cacık marul et kızlar yaaaaaaaaa aşkolsun canım çekti ve işten çıkmama daha 1,5 saat var :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…