bugün akşam cesaretimi ve metanetimi toplayabilirsem ararım arkadaşlar
selamlarınızı ve iyi dualarınızı eksik etmediğinizi iletirim
hepinize Allah sevdiklerinizi bağışlasın
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Çok geçmiş olsun ! Aman dikkat et kendine nolur?saol canım şu anda bende bebeğimde çok şükür iyiyiz........... düşük tehlikesi olduğu için hastanede yattım şu anda evde dinleniyorum inşallah düzelirim...sende iyisindir inşallah
Ben sabah kalkar kalkmaz alıyorum canım: Bugün unuttum o ayrıkaydirigubbakcemile3 Bu arada sen kaç haftalıktın tetanoz için erken gibi 4,5 ayda değil mi?kızlar bısey sorucam.hanı kan hapımızı ac karnına ıcmemız gerekıyoya yalnız benım hıc ac anım olmuyokı.habıre yıyom tokm oluyorum yoksa gozum donuyo.sız sabahlarımı alıyosunuz.
saol cnım... inş. yarın daha ayrıntılı bilgileralıcam.. daha önceki gebeliğimdede gitmiştim yarın gideceğim dr. a .. çok şeker bi bayann.. sskhast.den emekli.. hem benim dr.da tanıyo diyedaha iyi ilgilenmişti o zamanlarr.. bakalım ümitliyim.. ahh canım hayırlısıyla kesin bi öğrenseydim cinsiyetini artık kaydirigubbakcemile3bebegcim herşeyin yolunda olduguna sevindim ve o tip ukala insanları takma kafana boşver umarım yarın daha ayrıntılı bilgiler öğrenirsin bebğin hakkında bebeğin yazarken içimden oğluşun demek geçti onu da sölimm dedim yakışıklı bi erkek mi geliyor acaba
saol özgecim.. bakalım kuzum yarın neler olcak :))) ayy sorma cnım çok üzüldüm yazgülüm için.. rabbim bol sabır versin ona..bebegcim canım çokm sevindim bebişin iyi olmasına,ama sinir oldum senin anlattıklarınada yaww ne biçim doktormuş öle sen yarın gitde öğren canım yiğenimi kızmı erkekmi belli olur zaten artık net bi sekilde....
seninle konuşmuştuk hatırladınmı yazgülüm hakkında o yazardı çok uzun zaman gecti dedik bak dıptıs arkadasımız haber verdi ben acayip kötü oldum rabbim sabır versin.....
amin inş. cnım..gerçekten feci üzgünüz.. mutlaka ilet dualarımız onunlaa..bugün akşam cesaretimi ve metanetimi toplayabilirsem ararım arkadaşlar
selamlarınızı ve iyi dualarınızı eksik etmediğinizi iletirim
hepinize Allah sevdiklerinizi bağışlasın
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
bebegcim
bebişinin sağlıklı olmasına sevindim.O uzmanı da döveris bis merak etme sen
hoşgeldin cnım aramıza...rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin sana da hepimize de... :Saruboceq:Ewet ilk bebeğim gerçekten çok heyecanlıyım :) :roflol:
amann dikkat et bundan sonra canım kendiine.. geçmiş olsun.. öpüyorum çookk opuyorumnanaktansaol canım şu anda bende bebeğimde çok şükür iyiyiz........... düşük tehlikesi olduğu için hastanede yattım şu anda evde dinleniyorum inşallah düzelirim...sende iyisindir inşallah
ayy valla sinirden ağladım ama yarından ümitliyim.. yarında boyu,ağırlığı ve cinsiyeti v.b gibi bilgileri öğrenemezsem doğurana kadar gitmicem doktora falan.. küsçemm :roflol:mrb.kızlar bız geldık ama pek de ıyı gelmedık demek yazgulum nasıldırkımbılır.Allahım sabrınıda verecektır ıns.bebegcım ben senden daha sınır oldum sımdı o kısıye ay ınsan bıseyler soyler.bız haftalarca bugunu beklıyoruz.densız nolcak.boylerlerını sıkayet etmek lazım.bızde bugun tetanos asımızı olduk geldık kızlar.
ben yarın başlıcam canım.. sabah 6:30 da kalkıyorum ben.. o zaman içerim.. kocişe kahvaltı hazırlayıp masaya oturana kadar geçen süre yeter sanırım.. kaydirigubbakcemile3kızlar bısey sorucam.hanı kan hapımızı ac karnına ıcmemız gerekıyoya yalnız benım hıc ac anım olmuyokı.habıre yıyom tokm oluyorum yoksa gozum donuyo.sız sabahlarımı alıyosunuz.
slm kızlarr... hast. dönüşü hemen giremedim ama girdiğim an şok oldum.. yazgülüm arkadaşımız kendi bişey yazmışmı yokda dıptısdıptıs arkadaşımızın yazdığından mı ibaret olay.. neyse her halükarda.. çk üzüldüm.. umudumu kaybetmiştim dün akşam zaten.. bu kadar uzun süre girmeyince yolunda gitmeyen bişeylerin olduğu belliydi.. rabbim sabır ve dayanma gücü versin... inşallah en yakın zamanda tekrar bebeğine kavuşur...
*****kendime gelince... 3lü tarama için kan verdim ultrasona girdim.. haftaya perş. günü alıp göstericem doktoruma.. ama sinir oldum.. yoldasinirden ağladım resmenn.. ultrasonda görevli uzman bi kadın vardıı.. ayy neuyuz bişeydii.. bbeeğimin herşeyi normalmiş şükür ama. cinsiyeti diyorum hiiiççç duymuyo bilebeni... boyu diyorum hiiiiçç.... ağırlığı yoookkk... sadece yazdı çizdi bişeyler bi de resim verdi bebişimin kafasımıdır anlamadığım biyeri... cinsiyet için erken demeye tenezzül edebildi ben odadan çıkarken.... eve geldim annem kızımı okula götürüp gelmiş.. oturdum ağladım neyse teselli etti sağolsun.. randevu aldıkk.. yarın bizim mahallemizde bi özel tıp merkezi var.. oraya 10 da gidicemm... inş..bu kez doğru dürüst bişeyler öğrenebilirim.. kendi doktorumun özeline randevu haftaya veriyolar ancak acil olmadığında.. en iyisi farklı bi doktora sadece ultrasona girmeye... :)))
hıı bide progestan sanırım son kutum olucak... folbiol yetmezmiş artık.. onu bıraktık... demir hapı bidekalsium için suda eritilen bişey verdi... bu kadar şimdilik... amabebeğim iyi sonuçta onun için sevinçliyim...
aysecım valla bende kolay olsun dıye et eldım tavada kızartıcam okadar.bıde mercımek corbası.koy dudukluye yarım saatte hazır.eger oğunlerını duzgun yıyorsan bugunluk makarna yada melemen yapıver yanınada cacık..ayyy ben acıktım heralde
merhaba arkadaşlar,
öncelikle yazgülüm için sizinle aynı duyguları yaşıyorum çok üzüldüm rabbim sabır ve de güç versin aminn.
bi de güzel bir haber vereyim dedim bizim bebişimiz de KIZ mışkim demiş kızlar azınlıkta diye
öpüyorum hepinizi cinsiyetleri bi çoğunun belli olmuş rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?