2010 Nisan Anneleri

ayyy evet lavaş canım ıstedı.bak kalp kalbe karsıymış aysecım

yazgülüm haberini okudum çok üzüldüm. canım hiçbişey yazmak istemiyor. Sadece başı sağolsun. konuşursanız iletirmisiniz.

kızlar böylelikle benim tezim gerçek oldu. ben soldan yumurtlamıştım ve kız olmasını bekliyordum tuttu. artık tesadüfmüdür bilmiyorum ama ailedekilerde de tutuyor.sizinkilerde tuttu mu acaba?

kızlar istanbul da felaket yağmur yağıyor sanki gök delinecek gibi. allah evsiz barksızların yardımcısı olsun

kızlar böylelikle benim tezim gerçek oldu. ben soldan yumurtlamıştım ve kız olmasını bekliyordum tuttu. artık tesadüfmüdür bilmiyorum ama ailedekilerde de tutuyor.sizinkilerde tuttu mu acaba?

benim tezim çürüdü....şükürler olsunki oğluşum olcak,sol taraftan yumurtlamama karsın,hep ekşi yememe karsın,karnımın yayvan olmasına ve çin takvimine karşılık oğluşum olucak yani demekki hep tahminlerimiz tutmuyormuş.....:kedi:

evet haklısın benim de çin takvimin de erkek diyordu. ama karnım yayvandı baştan hiç belli olmamıştı sizin göbiş çıkmıştı bende hiç yoktu bile. sonra hep ekşi acı yiyorum bide kız hissediyordum böyle iştee:hulya:
bu arada özgecim acaba çok acı yemenin bi zararı varmıdır bebişlerimize bilgin var mı senin?

ben senden duydum cnm ılk defa yumurtlamayı.bızım bı çın takvımımız vardı oda curudu.ruzenle bız curuttuk.

ben senden duydum cnm ılk defa yumurtlamayı.bızım bı çın takvımımız vardı oda curudu.ruzenle bız curuttuk.

bende de çürüdü çin takvimi:)))
kızlar istanbul da felaket yağmur yağıyor sanki gök delinecek gibi. allah evsiz barksızların yardımcısı olsun

izmirde de bir yağıp bir duruyor. bu yıl baya bereketli olacak herhalde. allah ahkkaten dışarıdakilere yardım etsin.

benim yumurta sağdan bebişimde kız:))))

nazlıcım belki de bu biraz da bizim ailede ki gelenek sanırım da öyle.o yüzden bende de tuttu. bu arada ne güzel kız bebişin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

nazlıcım belki de bu biraz da bizim ailede ki gelenek sanırım da öyle.o yüzden bende de tuttu. bu arada ne güzel kız bebişin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

aminnn canım allah hepimize nasip etsin inşallah. bugün yazgülümün kötü haberini aldığımızdan beri bende kötü oldum ama napalım hayat devam ediyor.. Bugün benim beişim hiç durmadı yaaa kıpır kıpır hayır olsun inşallah:)))

benimkinin hareketlerini hissetmiyorum arada sanki bişe hissediyorum ama emin değilim ki. ilk nasıl bir hareketti yanii nasıl emin oldunuz bebişin hareketleri olduğuna ayy biraz anlatır mısınız yaa

günaydercanım sanırım şu ara bende çok fazla acı yiyiyorum hemde bi okadar ekşi.....bebişler bizim kanımızdan besleniyorlarmış böle oluncada acı onalrı değil ancak bizim midemizi etkiler......

benimkinin hareketlerini hissetmiyorum arada sanki bişe hissediyorum ama emin değilim ki. ilk nasıl bir hareketti yanii nasıl emin oldunuz bebişin hareketleri olduğuna ayy biraz anlatır mısınız yaa

içimde sanki küçük küçük baloncuklar patlıyor bende ilk emin olamamıştım. Angelsounds var bende onunla kalp atışlarını dinlerken hareket seslerini de duyuyosun bebeğin. o seslerle eş zamnlı karnımda hareketi de hissedince emin oldum o olduğuna:))) allahım kesmesin bu mutluluğumuzu inşallahhhh...

aminn canım çok güzel bir duygu olsa gerek. ben de dün akşam pıt pıt diye bişeler hissettim ama sürekli olmuyor bi de gaz mı ki diye düşünüyorum ama bağırsaklarımdan farklı daha yukarıda hissediyorum. rabbim hepimize o güzel anları yaşatır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…