canımm çok sevindim inanki bir kızımız daha geliyormuş.....hayırlı ve uğurlu olsun inşlh....
gunayder kızımız hayırlı olsun cnm
aaaaaaaaaa bi kızımız daha mı geldi ohh ohh maşallah gözünaydın canım.
kızlar böylelikle benim tezim gerçek oldu. ben soldan yumurtlamıştım ve kız olmasını bekliyordum tuttu. artık tesadüfmüdür bilmiyorum ama ailedekilerde de tutuyor.sizinkilerde tuttu mu acaba?
benim tezim çürüdü....şükürler olsunki oğluşum olcak,sol taraftan yumurtlamama karsın,hep ekşi yememe karsın,karnımın yayvan olmasına ve çin takvimine karşılık oğluşum olucak yani demekki hep tahminlerimiz tutmuyormuş.....:kedi:
ben senden duydum cnm ılk defa yumurtlamayı.bızım bı çın takvımımız vardı oda curudu.ruzenle bız curuttuk.
ben senden duydum cnm ılk defa yumurtlamayı.bızım bı çın takvımımız vardı oda curudu.ruzenle bız curuttuk.
kızlar istanbul da felaket yağmur yağıyor sanki gök delinecek gibi. allah evsiz barksızların yardımcısı olsun
kızlar böylelikle benim tezim gerçek oldu. ben soldan yumurtlamıştım ve kız olmasını bekliyordum tuttu. artık tesadüfmüdür bilmiyorum ama ailedekilerde de tutuyor.sizinkilerde tuttu mu acaba?
nazlıcım belki de bu biraz da bizim ailede ki gelenek sanırım da öyle.o yüzden bende de tuttu. bu arada ne güzel kız bebişin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benimkinin hareketlerini hissetmiyorum arada sanki bişe hissediyorum ama emin değilim ki. ilk nasıl bir hareketti yanii nasıl emin oldunuz bebişin hareketleri olduğuna ayy biraz anlatır mısınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?