günaydercanım sanırım şu ara bende çok fazla acı yiyiyorum hemde bi okadar ekşi.....bebişler bizim kanımızdan besleniyorlarmış böle oluncada acı onalrı değil ancak bizim midemizi etkiler......
hımm demek sen de bendensinvereliniortak ama geçen nette okudum tatlı yiyecekler bebeişin daha çok ağzını açıp kapatmasına ve daha çok hareket etmesine neden oluyormuş acılı ve ekşili yiyeceklerde amniyon sıvısının tadı da değiştiğinden daha az ağız hareketi yapıyorlarmışş. ayyy düşünsene suratlarını ekşitiyorlar demekki ekşili acılı yediğimizde :içelim:
teyzeleri biz geldikkkk :)
bugün gezmeye gittik oğlumla yeni arkadaşlar tanıdık hatta oğluma gelin bile baktım:) bugün gittiğim yerde 3 tane on aylık bebek vardı 2 si kız biri erkek ama bir görseniz kızlarya bir sevimli bir tatlılarki maşallahh tam yemelik inşallah seneye bu zamanlar yavrularımız da kucağımızda olacak onları görünce daha da bi heveslendim :)
onun dışında bugün çok şükür gayet iyiydik hiç sıkıntımız olmadı dünden sonra hakediyordum tabi bunu :)
bide kızlar yeni bi bilgi aldım hamileyken sık sık yusuf suresi, muhammed suresi ve doğuma yakında 50 kere meryem suresi okumak çok iyiymiş hatta son 50. sureyi doğum yapacağımız gün okumak gerekiyormuş.
bugün bir arkadaş vardı yine 2 kızı var biri 3 yaşında biride 10 aylık ilkini epiduralle doğurmuş hiçbişey hissetmedim diyor ama buda kötüymüş tabi tam 7 saat sürmüş doğumu hissetmediğim için ıkınamadım dolayısıyla gittim geldim diyor ikincisini ise normal doğum yapmış ve 4. ıkınmasında bebeği kucağındaymış ve en fazla 15 dk sürmüştür diyor
hoşgeldin canım, ayy evet ya bende yusuf suresini duymuştum ama çok tembelim ya bi türlü okuyamadımlmaz:
canım desene benim bebişimin ağzı hiç kapanmıyor kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımm başlarız bundan sonra yusuf peygamber gibi güzel ahlaklı olsun yavrularımız
bu arada benim bebeğimin adıda ahmet yusuf olacak kısmetse
bende o yüzden az önce bir paketi devirdim tatlım dün çok üzdüm bebeğimi ödüllendireyim bugün dedim:)gerçekten bu çok bilimsel bir bilgi 3 mü 4 mü boyutlu ultrason görüntüleriyle sabitlemişler. hani çikolata insanı mutlu edermiş ya işte ondan sanırımopuyorumnanaktan
inş canım başlarız. çok güzel isimler ismiyle yaşasın bebeğin.
bu arada benimde kızım olucak teyzesi yaaaakaydirigubbakcemile2
canım benimm hoşgeldinngünayderciğim kızımız hayırlı olsun canımcım
bebegciğim iyi sabretmişsin canım o doktora sanırım bayandı ayyyyy ben bayan kadın doğumculara karşı bir negatif enerjim var ilk gittiğim doktor kadındı tedavime başlamadan ama ben gereken cevabı ona vermiştim iyikide vermişim valla hiç haksızlığa gelemem kadın canımı çok acıtmıştı bende koluna tekme atmıştım ayy şimdi hatırladımda o bile gıcık ediyo beni inşallah yarın gidince öğrenirsin canımcım cinsiyetini ama sanırım EGEMİZ geliyo
jnazcığım canım hoşgeldin bitanem benim ohhh şimdiden bebişe gelin aramalarına çıkmışsın hadi bakalım
kızlar valla gün boyu topic çok sessizdi. ben de artık çıkıyorum biraz dinlenicem.hepinizi öpüyorum güzel bir akşam ve güzel sohbetler diliyorum yarın görüşmek üzere.hoşçakalın...
Çok sevindim canım kızına hayırlı olsun.merhaba arkadaşlar,
öncelikle yazgülüm için sizinle aynı duyguları yaşıyorum çok üzüldüm rabbim sabır ve de güç versin aminn.
bi de güzel bir haber vereyim dedim bizim bebişimiz de KIZ mışkim demiş kızlar azınlıkta diye
öpüyorum hepinizi cinsiyetleri bi çoğunun belli olmuş rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize
aminnn canım allah hepimize nasip etsin inşallah. bugün yazgülümün kötü haberini aldığımızdan beri bende kötü oldum ama napalım hayat devam ediyor.. Bugün benim beişim hiç durmadı yaaa kıpır kıpır hayır olsun inşallah:)))
kızlarrr dün keyifsiz olduğum için bakmamıştım kayınvaldem kıyafetler almış torununa tek tek göstermişti ama hatırlamıyorum bile poşete koymuştum öylece şimdi açıp bakayım bi neler almış:)
sonra gelirim yine
hoşçakalın şimdilikkk
Çikolata dedinde canım çekti:))neyse evde vardı hemen yedim tabiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?