jnazcım onları cicişler bölümüze ekle olurmu bak şimdi bende merak ettim.....
bende bikaç gündür hissediyorum canımmgörüşrüz günayderciğim ve jnazcığım benimde hafif mide bulantım var ara ara kasıktada batmam tansiyonummu düştü anlamadım bir halsiz gibiyim kızlar bende bebişimin pıtpıtlarını duyuyorum çok tatlı yaaa çok tuhaf oluyorum
iyiyim canım.Kasıklarındaki ağrı normal dedi doktor şayet genital akıntın ve böbreklerinde sorun yoksa canımcığımm.opuyorumnanaktansaolasın yosuncuğum hoşbulduk bitanesi nasılsın bakalım canımcıma.s.
slm kızlarrr
bende bikaç gündür hissediyorum canımmAllah korusun bebişlerimizi.
iyiyim canım.Kasıklarındaki ağrı normal dedi doktor şayet genital akıntın ve böbreklerinde sorun yoksa canımcığımm.opuyorumnanaktan
[
slm kızlarrr
selammmm
canım hafif akıntım var ama doktorum normal dedi bana olabilir dedi acaba sorsmmı bidaha doktoruma :uhm:
malesef yazgülüm bebeğini kaybetmişhoşbuldum tatlı annişler herkes iyimi bakalım bi kaç gündür giremedim yazgülümden haber varmı,??
malesef yazgülüm bebeğini kaybetmiş(
malesef yazgülüm bebeğini kaybetmiş(
güle güle canım.İyi akşamlar.hepinizi öpüyom kızlar.........yarın görüşürük........
hoşgeldin zehir.a.s.iyi aksamlar arkadaslar ben geldim Şeniz
nasilsiniz hepiniz,insallah hepiniz iyisinizdir opuyorumnanaktan
simdi 2010 nisan anneleri göbüs topiginden geliyorum valla yeni gördüm ayip bana yani kaydirigubbakcemile
ayy harika yha hepinizin göbüsleri
keske her pazartesi duzenli olarak eklesek ,en azindan hafta hafta nasil büyüdüklerini görürdük
neee mafoldumben
nasil olur yha ,kimden aldin canim haberi
hoşgeldin zehir.a.s.
Bir arkadaşta teli varmış o gelip söyledi
a.s ezgi- AttaQue hoşgeldiniz.
slm canım nerdesin kız sen kayboldun kaçak nerelerdesin yaaaa.s.
İnşallah eski sağlığına sıhhatine en kısa sürede kavuşur :Saruboceq:malesef yazgülüm bebeğini kaybetmiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?