2010 Nisan Anneleri

jnazcım onları cicişler bölümüze ekle olurmu bak şimdi bende merak ettim.....

kız ruzen ne oldu bana analamıyorum bir iştahım oluyo bir olmuyo son zamnlarda anlamadım yaa 1 ay önce neydi ooo devamlı bişeyler yiyordum gerçi şimdide yiyorumda önceki gibi değil canım şimdi çekiyo değişik şeyleri hergece cevizimi yiyorum mesela ayranımıda içiyorum süt içemiyorum ne yapim:sinifsinif:

zeyracım valla aynen bende dediğin gibiyim bir iştahım oluyor bir olmuyor.....
ama kilo almayışımdan anlıyourm bunu gayet güzel gidiyo şimdilik saırım ben son aylara sakılıycam kiloyu çünkü gayet hızlı alınıyormuş,amacım 10-12 kilo bitirmek hamişliği.....canım artık hiç bişi çekmiyo benim ,aşermiyorum da....valla bugun aklıma mahlepli kurabiye ve dondurma geldi ama geçti illaki olsun diye tutdurmadım.....oooo ben cevizi falan unutuyorum valla hergün yemiyorum elimin altında bide hehe:))) şimdi üzüm ve nar suyuna taktım ama çok iyi enerji veriyolar valla sütde içemiyorsan birebir...

bende bikaç gündür hissediyorum canımmAllah korusun bebişlerimizi.

saolasın yosuncuğum hoşbulduk bitanesi nasılsın bakalım canımcıma.s.
iyiyim canım.Kasıklarındaki ağrı normal dedi doktor şayet genital akıntın ve böbreklerinde sorun yoksa canımcığımm.opuyorumnanaktan

[

canım hafif akıntım var ama doktorum normal dedi bana olabilir dedi acaba sorsmmı bidaha doktoruma :uhm:

merhaba ezgiciğim hoşgeldin canım

iyi aksamlar arkadaslar ben geldim Şeniz

nasilsiniz hepiniz,insallah hepiniz iyisinizdir opuyorumnanaktan

simdi 2010 nisan anneleri göbüs topiginden geliyorum valla yeni gördüm ayip bana yani kaydirigubbakcemile

ayy harika yha hepinizin göbüsleri

keske her pazartesi duzenli olarak eklesek ,en azindan hafta hafta nasil büyüdüklerini görürdük

hepinizi öpüyom kızlar.........yarın görüşürük........
güle güle canım.İyi akşamlar.

hoşgeldin zehir.a.s.

a.s ezgi- AttaQue hoşgeldiniz.

Hoşbulduk yosuncum , iyisin umarım a.s.

slm canım nerdesin kız sen kayboldun kaçak nerelerdesin yaaaa.s.

Ay canım ya koca gün bilgisayar başında oturmaktan belim ağrıyo eve gelip sırt üstü atıyorum kendimi atış o atış , kaldıramıyorum bi daha..
:1hug:

malesef yazgülüm bebeğini kaybetmiş(
İnşallah eski sağlığına sıhhatine en kısa sürede kavuşur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…