2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin zehirciğim nasılsın canım

yazgülümün haberini alasiya kadar moralim cok iyiydi gercekten,sanki kendi bebegimi kaybetmiscesine irkildim mafoldumben

sen nasilsin canim benim ,dilerim ki burdan hic bir anne adayi aglayarak ayrilmaz insallah Allahim insallahh :Saruboceq:

Arkadaşlar genetiği ile oynanmış ürünlere hayır demek istiyorum buradan müsade ederseniz..

GDO. YA HAYIR

ıyi akşamlar kızlar,
GDO denilince, içim cız etti, bu çok kötü bir durum. Çikolata, bisküvi, hazır çorbalarda zaten varmış. Tarım bakanı çok az zararlı değil dedi haberlerde. Nasıl sinir oldum.klava:
Kısırlık, erken doğum ve bir çok yan etkisi var. Bu durumlar son zamanlarda ne sık karşılaşılan sorunlar düşünülünce bence gdo'lu ürün tüketiyoruz. Şimdi marketimizden sonra pazarımızada gelecek.
Bebişlerimizi Rabbim korusun. Onlar için keşke sesimizi duyurabilsek.

çokşükür iyi sayılırım.3 lüde biraz problem var ama doktorum sorun değil 2 li daha iyi sonuç veriyor dedi.sen nasılsın?

aminnnn aminnnnnnn.

Arkadaşlar genetiği ile oynanmış ürünlere hayır demek istiyorum buradan müsade ederseniz..

GDO. YA HAYIR

tabiki canım bende aynı fikirdeyim.

Kızlar bana müsade.Yarın görüşürüz inşallah.Öpüldünüz.a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Amin canım yaaa , neler yiyoruz neler içiyoruz kimbilir..
Allah'a emanetiz..
Ülkemizde çiftçiliği darbelediler yok ettiler , şimdi sağdan soldan ithal dandik yiyecekleri sokuyoruz istemeden de olsa evlerimize..Allah bizi bu hale getirenleri bildiği gibi yapsın inşallah!.

yosuncum iyi olmaya çalışıyorum canım , kendine iyi bak , öptüm zemuszemus

amin canim onunda iiy oldugu haberlerini bize getirirsin insalllah

Zehircim merhaba , sen amniyosentez olucak mıydın benim mi aklımda öyle kalmış?

afedersin canim anca gördüm mesajini

evet amniyo sivisi benden alinicakti ,pazartesi gittik

doktorlar bir sürü sey anlattilar ama beni ikna edemediler

kabul etmedim canim siviyi aldirmayi,ama organlarini kontrol ettiler

cok sükür oglum saglikli :Saruboceq: (simdilik) insallah devamida iyi olur

kızlarr ödevlerimizi ancak bitirdik... hepiniz dizileremi daldınızz :))) bu saatte kimseler kalmamış...

kızlarr ödevlerimizi ancak bitirdik... hepiniz dizileremi daldınızz :))) bu saatte kimseler kalmamış...

ohh hadi rahat rahat otur canim sende

yaprak dökümü reklama girer girmez attim kendimi bilgisayar odasina kaydirigubbakcemile3

napiyim tv basinda reklam bitsin diye beklemekten sinir oluyorum kaydirigubbakcemile

zehircim...bende göbişine bakıyodum cnımm.. ben gelene kadarr sen gitmişsin....

evet rahatım şimdii.. zemuszemus

günaydın kızlar :)
bugün açılışı ben yapayım :)

uzuuun zamandır giremiyordum hiç.
o kadar yorgun, o kadar keyifsizdim ki..
ama üç beş gün önce, bıçak gibi kesildi tüm sıkıntılarım

zıppppkın gibiyim artık :) kovsanız gitmem burdan :)

yüzlerce sayfa birikmiş ben gelmeyeli, okumaya kalksam bitiremem
ama her şeyin yolunda olduğunu, bebişlerinizin de sizlerin de iyi olduğunuzu umuyorum..

bana gelincee :)
dün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür.
sağlığı, sıhhati yerinde miniğimin :)

sonunda cinsiyetini de öğrendim :)
gerçi şimdi durum ne bilmiyorum ama burayı son bıraktığımda erkekler çoğunluktaydı, azınlıktaki kızlara bir miniş de benden geliyor :)

kız annesi oluyorum, kıız :))

ay ben öyle laylaylom girdim yazdım ilk mesajı ama üç beş sayfa eskiye bakayım deyince çok üzüldüm

yazgülüm bebeğini kaybetmiş (
Allah'ım sabır versin...
bu kadar ilerlemiş bir hamilelikte, insan kahrolur üzüntüden bir şey olsa..
biz haberini alınca böyle sarsıldıysak o kimbilir ne haldedir..
Allah yardımcısı olsun, tez zamanda yaralarını saracak başka bir bebek versin..

konuşan, görüşen olursa duacısı olduğumuzu iletin kızlar..
Allah sabır versin

günaydın kızlarr... saat 10 da dr.da olucam zemuszemus Allahım inşallah bebeğimin herşeyi iyidir.. ve inşallah bu kez herbişiciğini öğrenirimm.. :Saruboceq: bu kez muayenem istediğim gibi geçer inşallah... :Saruboceq:

ikikedili deli... cnım özlettin kendini.. çok sevindim cnım meleğinin cinsiyetini ğrenmene.. inşallah anne babasına hayırlı evlat olurr... ve inş.sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde doğar ... :Saruboceq: kızın hayırlı olsun cnımm.. :lepi: halaa topikte erkek egemen bi durum söz konusuu.. kızlarr kapışılıyoo... bi kıza 5-6- erkek anası talip kaydirigubbakcemile3 baakk kimseye söz vermee... bi gidim geliim eğer erkek olduğu kesinleşirse benim bebişin tabi eğergörebilirsekk.. senin kız benimm kaydirigubbakcemile3

ahah bebegcim :) çok şekersin :) çok sağol iyi dileklerin için..
ben de çok özledim sizi vallahi.
online olduğunu gördüm aşağıdan, sayfayı yenileyip duruyordum bebeg bir şey yazsın da konuşalım diye :)

demek cinsiyeti hala belli olmadı ha, ben sen öğrenmişsindir diyordum ama sen de benim gibi geç öğrenenlerden olucan demek :)
amaan, sağlık sıhhat haberlerini alalım da, cinsiyet teferruat.

senden de iyi haberler bekliyoruz inşallah.
saat 10'a ne kaldı :)

bi de doktor konusunda bi talihsizliğin vardı galiba, birkaç sorun olmuştu, inşallah hepsi hallolur da güzel geçer muayenen..
aklında ne varsa da sor valla, her bir şeyini de öğren meleğinin :)

veee, erkek olduğunu öğrenirsen, dönüşte burda bekliyorum artık, detayları konuşuruz :)))

a.s.

bebegcim o kadar sinirlendimki unutmuşum herşeyin iyi olmasına sevindim canım,yarın inşallah cinsiyetini öğrenirsin.bence senin oğluşun olacak
saolcnım... inş. bugün öğrenip gelirim.. sağlıklı,hayırlıevlat olsun da cnım kız erkek farketmez yerimseniben
bencede dovelım budebecım bebeg ıcın hem bahanemızde hazır.bızım hormonlar ust sevıede oyuzden kendımıze hakım olamadık hakımmm beyyy derız...bı sağ bı soll.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızın hayırlı olsun cnımm... herşeyin iyi olmasına ve cinsiyetini öğrenmiş olmana sevindim.. hayırlı evlat olur inş.. sağlıkla kucağına almanı dilerim opuyorumnanaktan
kızlar böylelikle benim tezim gerçek oldu. ben soldan yumurtlamıştım ve kız olmasını bekliyordum tuttu. artık tesadüfmüdür bilmiyorum ama ailedekilerde de tutuyor.sizinkilerde tuttu mu acaba?
bende soldan yumurtlamıştım.. bakalım bende tutçakmı... kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 hayırlı evlat olsunlar inş. hepimizinki cnımm.. ben böyleşeylere inanmamaya başladım artıkk ..
kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın valla canımm... bugün iyi ilgilenmezsebende doktora bi tepik atıcam kaydirigubbakcemile3 inş. öğrenirim cnm.. rabbim hepimizin gönlünegöre versinn... :Saruboceq:

ahh canımm 13 haftalıkken söylenen erkeğe benziyo lafından sonra başka bişi duyamadım malesefff... inş. az sonra öğrenirim :Saruboceq: dönüşte konuşuruz cnımm.. bakalım kızına neler isticen kaydirigubbakcemile3 amannn onlar anlaşsın yeter demi :roflol: :roflol: öptüm cnımmm... opuyorumnanaktan

kızlarr ben artık çıkıyorummm... ancak giyinip çıkarımm.. tıp merk. yakın olduğundan acele etmiyorum ama inş. iyi haberlerle dönücem :Saruboceq: dua edin bana
opuyorumnanaktan

günaydın annişlerrr... bende 12 de dr dayım bakalım bu defa kesinleşcekmi benimde bıdığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…