hoşgeldin zehirciğim nasılsın canım
çokşükür iyi sayılırım.3 lüde biraz problem var ama doktorum sorun değil 2 li daha iyi sonuç veriyor dedi.sen nasılsın?Hoşbulduk yosuncum , iyisin umarım a.s.
Ay canım ya koca gün bilgisayar başında oturmaktan belim ağrıyo eve gelip sırt üstü atıyorum kendimi atış o atış , kaldıramıyorum bi daha.. :1hug:
İnşallah eski sağlığına sıhhatine en kısa sürede kavuşur :Saruboceq:
aminnnn aminnnnnnn.yazgülümün haberini alasiya kadar moralim cok iyiydi gercekten,sanki kendi bebegimi kaybetmiscesine irkildim mafoldumben
sen nasilsin canim benim ,dilerim ki burdan hic bir anne adayi aglayarak ayrilmaz insallah Allahim insallahh :Saruboceq:
tabiki canım bende aynı fikirdeyim.Arkadaşlar genetiği ile oynanmış ürünlere hayır demek istiyorum buradan müsade ederseniz..
GDO. YA HAYIR
İyi akşamlar kızlar,
GDO denilince, içim cız etti, bu çok kötü bir durum. Çikolata, bisküvi, hazır çorbalarda zaten varmış. Tarım bakanı çok az zararlı değil dedi haberlerde. Nasıl sinir oldum.klava:
Kısırlık, erken doğum ve bir çok yan etkisi var. Bu durumlar son zamanlarda ne sık karşılaşılan sorunlar düşünülünce bence gdo'lu ürün tüketiyoruz. Şimdi marketimizden sonra pazarımızada gelecek.
Bebişlerimizi Rabbim korusun. Onlar için keşke sesimizi duyurabilsek.
bugün akşam cesaretimi ve metanetimi toplayabilirsem ararım arkadaşlar
selamlarınızı ve iyi dualarınızı eksik etmediğinizi iletirim
hepinize Allah sevdiklerinizi bağışlasın
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Zehircim merhaba , sen amniyosentez olucak mıydın benim mi aklımda öyle kalmış?
kızlarr ödevlerimizi ancak bitirdik... hepiniz dizileremi daldınızz :))) bu saatte kimseler kalmamış...
günaydın kızlarr... saat 10 da dr.da olucam zemuszemus Allahım inşallah bebeğimin herşeyi iyidir.. ve inşallah bu kez herbişiciğini öğrenirimm.. :Saruboceq: bu kez muayenem istediğim gibi geçer inşallah... :Saruboceq:
ikikedili deli... cnım özlettin kendini.. çok sevindim cnım meleğinin cinsiyetini ğrenmene.. inşallah anne babasına hayırlı evlat olurr... ve inş.sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde doğar ... :Saruboceq: kızın hayırlı olsun cnımm.. :lepi: halaa topikte erkek egemen bi durum söz konusuu.. kızlarr kapışılıyoo... bi kıza 5-6- erkek anası talip kaydirigubbakcemile3 baakk kimseye söz vermee... bi gidim geliim eğer erkek olduğu kesinleşirse benim bebişin tabi eğergörebilirsekk.. senin kız benimm kaydirigubbakcemile3
saolcnım... inş. bugün öğrenip gelirim.. sağlıklı,hayırlıevlat olsun da cnım kız erkek farketmez yerimsenibenbebegcim o kadar sinirlendimki unutmuşum herşeyin iyi olmasına sevindim canım,yarın inşallah cinsiyetini öğrenirsin.bence senin oğluşun olacak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bencede dovelım budebecım bebeg ıcın hem bahanemızde hazır.bızım hormonlar ust sevıede oyuzden kendımıze hakım olamadık hakımmm beyyy derız...bı sağ bı soll.kaydirigubbakcemile3
kızın hayırlı olsun cnımm... herşeyin iyi olmasına ve cinsiyetini öğrenmiş olmana sevindim.. hayırlı evlat olur inş.. sağlıkla kucağına almanı dilerim opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar,
öncelikle yazgülüm için sizinle aynı duyguları yaşıyorum çok üzüldüm rabbim sabır ve de güç versin aminn.
bi de güzel bir haber vereyim dedim bizim bebişimiz de KIZ mışkim demiş kızlar azınlıkta diye
öpüyorum hepinizi cinsiyetleri bi çoğunun belli olmuş rabbim hayırlı evlatlar versin cümlemize
bende soldan yumurtlamıştım.. bakalım bende tutçakmı... kaydirigubbakcemile3kızlar böylelikle benim tezim gerçek oldu. ben soldan yumurtlamıştım ve kız olmasını bekliyordum tuttu. artık tesadüfmüdür bilmiyorum ama ailedekilerde de tutuyor.sizinkilerde tuttu mu acaba?
kaydirigubbakcemile3 hayırlı evlat olsunlar inş. hepimizinki cnımm.. ben böyleşeylere inanmamaya başladım artıkk ..benim tezim çürüdü....şükürler olsunki oğluşum olcak,sol taraftan yumurtlamama karsın,hep ekşi yememe karsın,karnımın yayvan olmasına ve çin takvimine karşılık oğluşum olucak yani demekki hep tahminlerimiz tutmuyormuş.....:kedi:
kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın valla canımm... bugün iyi ilgilenmezsebende doktora bi tepik atıcam kaydirigubbakcemile3 inş. öğrenirim cnm.. rabbim hepimizin gönlünegöre versinn... :Saruboceq:günayderciğim kızımız hayırlı olsun canımcım
bebegciğim iyi sabretmişsin canım o doktora sanırım bayandı ayyyyy ben bayan kadın doğumculara karşı bir negatif enerjim var ilk gittiğim doktor kadındı tedavime başlamadan ama ben gereken cevabı ona vermiştim iyikide vermişim valla hiç haksızlığa gelemem kadın canımı çok acıtmıştı bende koluna tekme atmıştım ayy şimdi hatırladımda o bile gıcık ediyo beni inşallah yarın gidince öğrenirsin canımcım cinsiyetini ama sanırım EGEMİZ geliyo
jnazcığım canım hoşgeldin bitanem benim ohhh şimdiden bebişe gelin aramalarına çıkmışsın hadi bakalım
ahah bebegcim :) çok şekersin :) çok sağol iyi dileklerin için..
ben de çok özledim sizi vallahi.
online olduğunu gördüm aşağıdan, sayfayı yenileyip duruyordum bebeg bir şey yazsın da konuşalım diye :)
demek cinsiyeti hala belli olmadı ha, ben sen öğrenmişsindir diyordum ama sen de benim gibi geç öğrenenlerden olucan demek :)
amaan, sağlık sıhhat haberlerini alalım da, cinsiyet teferruat.
senden de iyi haberler bekliyoruz inşallah.
saat 10'a ne kaldı :)
bi de doktor konusunda bi talihsizliğin vardı galiba, birkaç sorun olmuştu, inşallah hepsi hallolur da güzel geçer muayenen..
aklında ne varsa da sor valla, her bir şeyini de öğren meleğinin :)
veee, erkek olduğunu öğrenirsen, dönüşte burda bekliyorum artık, detayları konuşuruz :)))
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?