2010 Nisan Anneleri

günaydın annişlerrr... bende 12 de dr dayım bakalım bu defa kesinleşcekmi benimde bıdığım.

günaydın rüzgaryagmur :)

hayırlısı olsun, inşallah öğrenirsin :)
heyecanlısındır da sen şimdi :)
ben de dün sabah evi arşınlıyordum bu saatlerde, saat 10 olsa da gitsem diye :)
bi de önceki kontrolümde doktor bana "kıza/erkeğe benziyor" bile dememişt, dün hiçbir şey bilmeden gittim.. çatlıyordum meraktan :)

siz erkek bekliyorsunuz galiba :)
benzediği gibi mi yoksa kız mı çıkacak bakalım :)
sağlık sıhhat haberlerini alın da..

hayırlı olsun şimdiden a.s.

kızlarr bu arada uzun zamandır girmeyen çok arkadaşımız varr.. gece yatarken geldi aklıma :)))

inşallah hepsi iyidir... umudumsun bebeğim.. semafatih(ikiz annemiz)... gölgeler... almina... ummuhan.. certuran.... v.s bayaa varr.. bunlar aklıma gelenlerr.... inş. bi sorun yokturr...

ya doktorla randevun oldugu günü beklemek çok zor neyseki bir haftadan az kaldı benimde hele bi de o gün gelince saati beklemek daha zor :) Allahtan benim bu sefer sabahın 9unda

ya doktorla randevun oldugu günü beklemek çok zor neyseki bir haftadan az kaldı benimde hele bi de o gün gelince saati beklemek daha zor :) Allahtan benim bu sefer sabahın 9unda

ay erken saate aldığın iyi olmuş valla ymer beklemek pek fena oluyor :)

cinsiyeti belli mi sizin ?
kaç haftalık oldu ?

yav bi de hepimizin ticker'ı nereye kayboldu be kızlar

kızlar günaydın hepinizeee nasılsınız ben heyecandan ölüyorum öğleden sonra randevum var allahım ınsallah hersey yolundadır...korkuyorum endıselıyım heyecanlıyım...bugün artık cinsiyetımızde netlesır..doktor erkege benzetmıstı ama ayyy bayılıcam sımdıızaman nasıl gecıcek 3 e kadar

saol canımcım sorma zaman geçmiyor cmt gttiğimde 3 lü testimi yaptılar sonuçları bugün alıcam inş güzel çıkar sonuçlar. erkeğe bezniyor dedi dr um ama erkeğe benzetmek daha kolaymış. bakalım bugün inş kesinleşir.

günaydın canım bugün giden gideneeee :teytey:

ayy birperi de doktora gidecekmiş :)

ne güzel, bugün bir sürü iyi haber alıcaz :)

kızlar, ben bir şey sorayım size.. kafama takıldı dün.
benim ikili test riskim düşük çıkınca, yaşım da genç diye, doktor üçlü teste gerek olmadığını söyledi.
bu haftada yapılan başka bir kan tahlili varmış, bilmemne testi deniyormuş ona da, adını unuttum onun için kan aldı.

üçlü test yapılmaması sorun mu ki ?
diretse miydim yapın diye ?

günaydın canım bugün giden gideneeee :teytey:

hiç sorma güzelimmm 1 ay oldu kuzumu görmeyelı hem çok özledım hem heyecanlıyım...cinsiyetten cok saglıklı olması önemlı ama merakda edıyorum tabı...ayy allahım ınsallah saglıgı sıhhatı yerındedır..bütün herkes güzel haberler alsın bugün..

hepimiz güzel haberlerle dönücez inşallah.. minik kuşlarımız çok iyi görüceksiniz.

canım benım ikili benımde temız cıktı bakalım bugün üçlü için bişey dıyecekmı doktorum..aman istemıyorum aslında üçlü müçlü..stres oluyorum sonuc cıkana kadar..bıde ikili daha önemlı dıyolar onda temız se gerek yok falandıyende var ama bılmıyorumki..

üçlü teste gerek görmediyse problem olmaz canım, benim dr um kaşınsam test yaptırıyor. sorun olmaz sanmam. o dediğin test neymiş ki?

canım genelde doktorlar sanırım yaş faktörünü bir de ikilinin temiz çıkmasını gözönünde bulundurarak yapmaya gerek yok diyor sanırım. yaptırmayan birçok arkadaşımız vardı bildiğim kadarıyla

günaydın güzel annişlerim.....
iki kedili deli gelmiş valla canım dün aklımdaydın nerde bu kız diyordum kendikendime.....amanınn kızın geliyormuş çok sevindim bebegcim talip olmuş bile bugün kontrole giden annişlerden kız haberi alırsam ben talip olim bari......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…