günaydın kızlarr... saat 10 da dr.da olucam zemuszemus Allahım inşallah bebeğimin herşeyi iyidir.. ve inşallah bu kez herbişiciğini öğrenirimm.. :Saruboceq: bu kez muayenem istediğim gibi geçer inşallah... :Saruboceq:
günaydın kızlar :)
bugün açılışı ben yapayım :)
uzuuun zamandır giremiyordum hiç.
o kadar yorgun, o kadar keyifsizdim ki..
ama üç beş gün önce, bıçak gibi kesildi tüm sıkıntılarım
zıppppkın gibiyim artık :) kovsanız gitmem burdan :)
yüzlerce sayfa birikmiş ben gelmeyeli, okumaya kalksam bitiremem
ama her şeyin yolunda olduğunu, bebişlerinizin de sizlerin de iyi olduğunuzu umuyorum..
bana gelincee :)
dün kontrolümüz vardı. her şey yolunda çok şükür.
sağlığı, sıhhati yerinde miniğimin :)
sonunda cinsiyetini de öğrendim :)
gerçi şimdi durum ne bilmiyorum ama burayı son bıraktığımda erkekler çoğunluktaydı, azınlıktaki kızlara bir miniş de benden geliyor :)
kız annesi oluyorum, kıız :))
benım yasım 35 ozaman benden ister dimi(
canım, doktorun önceki sonuçlarına göre karar verecektir, ama istese bile hiiiç kötü düşünme, hiç işkillenme niye istedi diye..
yakın zamanda 39 yaşındaki kuzenim ve 41 yaşındaki yengem amniyosentez dahil tüm testlere girip, nur topu gibi birer erkek doğurdular, hiçbirşeycik olmaz Allah'ın izniyle, gençsin daha...
günaydın güzel annişlerim.....
iki kedili deli gelmiş valla canım dün aklımdaydın nerde bu kız diyordum kendikendime.....amanınn kızın geliyormuş çok sevindim bebegcim talip olmuş bile bugün kontrole giden annişlerden kız haberi alırsam ben talip olim bari......
gunaydın kızlar.dr a gıdecekler hadı bakalım guzel haberlerınızı beklıyoruz.kızlar coğalcak heralde.neyse oğluşlarımıza gelın adayları cogalıyor.
Ayyy çok sevindim canım.Tabi yani gelsin artık kızlar da.
Günaydın Canlar nasılsınız?
ayse_denizy, birperi, etelane, fusfulu, hayatsn, İki Kedili Deli, ymer
Benimde bugun randevum var inşallah bizde ögrenebiliriz cinsiyetini.Gerçi sırf onun için gidicem başka bi dr a Şuan 15+4 günlüğüz sizce ögrenebilirmiyim?
aaaa neden kaldırmışlar tickerleri?
gunaydın sevdalınka bence ogrenebılırsın.tatlı yemeyı unutmayınn
günaydın canım...büyük bir ihtimalle görursun canım...
Benimde bugun randevum var inşallah bizde ögrenebiliriz cinsiyetini.Gerçi sırf onun için gidicem başka bi dr a Şuan 15+4 günlüğüz sizce ögrenebilirmiyim?
ıkı kedılı delı cnm suanda bulundugun sayfanın enustunde sagda 2010 nısan annelrı yazıyo oraya tıkla.2010 nısan annelrı lıstesıne gır.orada yazıyor.
Ay inşallah kendi dr kalsa 1 ay sonra sölerim dedigünaydın canım herhalde öğrenebilirsin gösterirse seninki yada kesin bişey demese bile doktor büyük ihtimal diye başlayan bi cümle kurar herhalde
ayy hadi hayırlısı sevdalinka :)
öğrenirsin kesinlikle, gayet uygun haftan.
ama sakın aç karnına gitme, ben dün sabah fazla karnımı doyurmadan gitmişim, bizim küçük hanım içerde mıh gibi hareketsiz duruyordu, doktorum git bir şeyler ye, şekerli bir şeyler atıştır öyle devam edelim muayeneye dedi
ufak bi sandviç ve çikolata yedim, muayeneye döndüğümde meleğim fıldır fıldır hareket ediyordu :)
sen de iyice doyur bebeğini de, cinsiyetini iyice göstersin annesi:)
ay sağolasın canım, kaç sayfaya baktım tek tek de bulamadıydım :)
Gğnaydın canım.Bence de öğrenirsin.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?