2010 Nisan Anneleri

ymercim, dediğin gibi tickerlar siteden kaynaklanıyor sanırım, ben de bu sabah siteye login olunca profil güncellemesi falan istedi, ticker'ımın linkini tekrar mı yüklesem acaba, bilemedim..

bebişin de sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah :) bizden 5 gün ilerdesiniz :)

üçlü test de, sanırım anne yaşı ve ikilinin sonucuna göre isteniyor... ben her türlü tetkikin yapılmasından yanayım esasen ama doktor yok deyince diretemedim orda. bi de elbette doktor benden iyi bilecek yani, gerek yok diyorsa yoktur ama pipiriklenmeye de öyle meyilliyim ki bu ara..

ruzgaryagmur, canım sen sorunca, çantamdan testin sonuç kağıdını aldım da,
alfa-fetoprotein(afp) için kan vermişim.. internette bakındım da şöyle bi ,16-20 haftalar arası
yine bebekte bir anomali var mı diye bakılan bir şeymiş bu.

üçlü testin minik versiyonu gibi bir şey mi ne..

Günaydın Kızlar...

İnşallah canım.Bende bugün tahlil sonuçlatımı göstermeye gideceğim.
Haberlerini gelir gelmez bekliyoruz...

Ayyy çok sevindim canım.Tabi yani gelsin artık kızlar da.

gunaydın kızlar.dr a gıdecekler hadı bakalım guzel haberlerınızı beklıyoruz.kızlar coğalcak heralde.neyse oğluşlarımıza gelın adayları cogalıyor.

benım yasım 35 ozaman benden ister dimi (

canım, doktorun önceki sonuçlarına göre karar verecektir, ama istese bile hiiiç kötü düşünme, hiç işkillenme niye istedi diye..

yakın zamanda 39 yaşındaki kuzenim ve 41 yaşındaki yengem amniyosentez dahil tüm testlere girip, nur topu gibi birer erkek doğurdular, hiçbirşeycik olmaz Allah'ın izniyle, gençsin daha...

sagol güzelim verdiğin moral için...dua edıyorum herseyın hayırlısı ne dıyeyım ...

canım, hoşgeldin, ben de seni bekliyordum valla, ruzenin nerede diye :)
nasılsın ??
oğluşun nasıl :)

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. ben hep erkek gibi hissediyordum, bi de anneler hisseder derler, ama benim altıncı hissimde iş yokmuş demek :)
kızım oluyor valla, böyle söyleyince bi içim hop ediyor, daha bir gerçek oldu sanki..

gunaydın kızlar.dr a gıdecekler hadı bakalım guzel haberlerınızı beklıyoruz.kızlar coğalcak heralde.neyse oğluşlarımıza gelın adayları cogalıyor.

:) bakalım bugün gidenler nasıl haberlerle gelecekler...
ben listeyi aradım ama bulamadım, kaç erkek kaç kız var ki acep şu an yolda :)

Ayyy çok sevindim canım.Tabi yani gelsin artık kızlar da.

canımm.. çok çok teşekkür ederim :) kız anneleri böyle böyle çoğalıyoruz işte :)

Allah'ım hayırlısıyla doğumlarını, büyüdüklerini de görmeyi nasip etsin hepimize..

[
canımm.. çok çok teşekkür ederim :) kız anneleri böyle böyle çoğalıyoruz işte :)

Allah'ım hayırlısıyla doğumlarını, büyüdüklerini de görmeyi nasip etsin hepimize..[/QUOTE]

aminnnnn

Günaydın Canlar nasılsınız?
ayse_denizy, birperi, etelane, fusfulu, hayatsn, ıki Kedili Deli, ymer

Benimde bugun randevum var inşallah bizde ögrenebiliriz cinsiyetini.Gerçi sırf onun için gidicem başka bi dr a Şuan 15+4 günlüğüz sizce ögrenebilirmiyim?

ıkı kedılı delı cnm suanda bulundugun sayfanın enustunde sagda 2010 nısan annelrı yazıyo oraya tıkla.2010 nısan annelrı lıstesıne gır.orada yazıyor.

gunaydın sevdalınka bence ogrenebılırsın.tatlı yemeyı unutmayınn

günaydın canım...büyük bir ihtimalle görursun canım...

günaydın canım herhalde öğrenebilirsin gösterirse seninki yada kesin bişey demese bile doktor büyük ihtimal diye başlayan bi cümle kurar herhalde

ayy hadi hayırlısı sevdalinka :)
öğrenirsin kesinlikle, gayet uygun haftan.
ama sakın aç karnına gitme, ben dün sabah fazla karnımı doyurmadan gitmişim, bizim küçük hanım içerde mıh gibi hareketsiz duruyordu, doktorum git bir şeyler ye, şekerli bir şeyler atıştır öyle devam edelim muayeneye dedi
ufak bi sandviç ve çikolata yedim, muayeneye döndüğümde meleğim fıldır fıldır hareket ediyordu :)
sen de iyice doyur bebeğini de, cinsiyetini iyice göstersin annesi:)

ıkı kedılı delı cnm suanda bulundugun sayfanın enustunde sagda 2010 nısan annelrı yazıyo oraya tıkla.2010 nısan annelrı lıstesıne gır.orada yazıyor.

ay sağolasın canım, kaç sayfaya baktım tek tek de bulamadıydım :)

Gğnaydın canım.Bence de öğrenirsin.zemuszemus

günaydın şeker anneler..

yazgülümün haberini şimdi okudum çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda tekrar anne adayı olur ..

iki kedili kedi canım gözün aydın hayırlı olsun prensesinn opuyorumnanaktan

günaydın canım herhalde öğrenebilirsin gösterirse seninki yada kesin bişey demese bile doktor büyük ihtimal diye başlayan bi cümle kurar herhalde
Ay inşallah kendi dr kalsa 1 ay sonra sölerim dedi
bende dayanamıcam

Canım tavsiyelerine uyacagım çok teşekkür ederim..güzelce tatlılarımı yiyip gidicem ne kadar tatlı sevmesemde :) bebişim için yiyecem ama idrara sıkışıp gitmicem gecen öle yaptım kuzucum sıkışmış tam göremedim:)
Sana Bebişin hayırlı olsun canım

Gğnaydın canım.Bence de öğrenirsin.zemuszemus

İnşallah ayşecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…