2010 Nisan Anneleri

sağolasın ilke nurcum :)
çok mutluyum ben de..

rabbim yazgülüm'e de sabır versin, çok zor şimdi yaşadığı

kızlar pekı ya hıssedenler var mı ? ben 18+1 deyım. iki gündür akşamları yemekten sonra yatınca içimde pıt pıtlat oluyor ...çok guzel bır duygu yaaopuyorumnanaktan

annişler günaydın iki kedili deli hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun.yaa kızlar düne kadarki geçmişe baktım da hala yazgülünde kaldı aklım.bebeğini nasıl kaybettiği kafama takıldı evham yaptım durdum dün gece.bilen yokmu aranızda.hala öle üzgünüm ki.

kızlar bız okula gıdıyoruz.gelınce ıyı haberlerınızı okurum ıns.bu arada gobiş buyumuş ıyıce ıkı saat ne gıysek dıye dusunduk.hızlı mı buyuyolar ne:)

kızlar pekı ya hıssedenler var mı ? ben 18+1 deyım. iki gündür akşamları yemekten sonra yatınca içimde pıt pıtlat oluyor ...çok guzel bır duygu yaaopuyorumnanaktan

ben de 16+1'deyim bugün.
hiçbir şey hissetmiyorum..

ama kilolu başladım ben bayaa hamileliğe. ilk hamileliğim de üstelik.
ilk kez hamile olanlar, bi de kilolu iseler, geç hissederlermiş..

bakalım küçük hanım ne zaman tık tık yapacak içerden ben burdayım diye..

ayy ama çok sevindim senin adına ilke nur.
ne güzeldir onun varlığını hissetmek.. maşallah..

kızlar bergüzar koreli gördünüzmü? 7 aylık ama karnı ne kdar az. benim karnım ondan büyük. zemuszemus

ılke nur nerelerdeydın merak ettık sen yaz ben gelınce okurum kactık bız gec kaldıkkkkkk

günaydın canım... sanırım hanı kontrollerde bı sıkıntı var demıs ya doktoru sonra bıkac doktora daha gıtmıs aynı seylerı sölemısler..galıba müdahale edıldı..allahım sabır versın bende cok üzüldüm..ınsallah allahım en kısa zamanda yenı bı bebegı olur...rabbım kımseye böyle acılar yasatmasın

bende iki gündür hissediyorum kızlar. özellikle yatınca pıt pıt yapıyor sanırım kalk demek istiyor hiç sevmiyor benimki yatmayı oturmayı. sanırsam bana benzicek gezmek isticek hep. bu arada 17 haftalığız

sağol bitanecimm. inşallah en yakın zamanda sende hissedersinn.. çok muhteşem bir duygu teyzesi.şimdilik sadece pıt pıt inşallah yakın zamanda kocaman tekmelerde yeriz :teytey:

ılke nur nerelerdeydın merak ettık sen yaz ben gelınce okurum kactık bız gec kaldıkkkkkk

canım grip olmuştum .. evde dinleindimm.. geçti çok şükür. iyi derslerr .

ya kızlar 2. hamileliğim olmasına rağmen ben hiç bişey hissetmiyorum nette 14. haftanın sonunda hissedebilirler daha önce anne olanlar diye yazıyodu sabırsızlıkla bekliyorum o anı

sağol tatlım çok merak ediodum kafama da çok taktım.allah başka acılar yaşatmasın arkadaşımıza..sabır versin .

hoşbulduk canım :) sağolasın..

valla ben de çok merak ediyorum yazgülü'ne ne olduğunu ama sorup hem kendisinin hem de burdaki yakın arkadaşlarının yarasını deşmek istemedim..
dört aylık gebelik bayaa ilerlemiş gebelik sayılır yani, beklenmedik, ters bir şey olmuş demek Allah tekrarını göstermesin, en kısa zamanda tekrar anne olur inşallah..

sen de düşünüp vesvese yapma be canım.. sinirlerine yazık, bebeğine yazık..
olacakla öleceğe çare bulunmaz derler, bazı şeylerin önüne geçilmiyor işte.
bebeklerimizin yiyecek lokması, alacak nefesi varsa, önüne hiiiç bir şey geçemez, hayırlısıyla doğururuz onları.. ama nasipten çıktılarsa, yapacak şey yok..

bol bol dua edicez, kendimize,sağlığımıza da dikkat edicez, elden gelen bu.
Allah korusun hepimizinkini..

kızlar bız okula gıdıyoruz.gelınce ıyı haberlerınızı okurum ıns.bu arada gobiş buyumuş ıyıce ıkı saat ne gıysek dıye dusunduk.hızlı mı buyuyolar ne:)

ya üst baş meselesi çok tuhaf di mi
ben kendimi o kadar garipsiyorum ki
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri tam 6.5 kilo verdim.
yani 6.5 kilo az değil, bir beden küçülmek demek neredeyse.
ama tek bir kıyafetim olmuyor üzerime. göbeğim de çıktı, belim de kalınlaştı, verdiğim kiloyu neremden verdim çözemiyorum..

benimkide aynen canım yatınca pıt pıt ediyor annesine :))

günaydın herkese

hoşgeldin meysacım ..nasılsın ?

fisfisfis kız benımde karnım daha yenı cıkmaya basladıı bi garıplıkmı var yoksa

bende aynı durumdayım senınle birperi beş ay bitiyor ama hala dışarıdan hamile oldugum belli değil.. benden bir ay önde giden komşumuz var onu görünce morelım bozuluyor bende bir terslik mi var diye ( inşallah en yakın zamanda çıkar göbişlerimiz tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…