günaydın şeker anneler..
yazgülümün haberini şimdi okudum çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda tekrar anne adayı olur ..
iki kedili kedi canım gözün aydın hayırlı olsun prensesinn opuyorumnanaktan
kızlar pekı ya hıssedenler var mı ? ben 18+1 deyım. iki gündür akşamları yemekten sonra yatınca içimde pıt pıtlat oluyor ...çok guzel bır duygu yaaopuyorumnanaktan
annişler günaydın iki kedili deli hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun.yaa kızlar düne kadarki geçmişe baktım da hala yazgülünde kaldı aklım.bebeğini nasıl kaybettiği kafama takıldı evham yaptım durdum dün gece.bilen yokmu aranızda.hala öle üzgünüm ki.
kızlar bergüzar koreli gördünüzmü? 7 aylık ama karnı ne kdar az. benim karnım ondan büyük. zemuszemus
ben de 16+1'deyim bugün.
hiçbir şey hissetmiyorum..
ama kilolu başladım ben bayaa hamileliğe. ilk hamileliğim de üstelik.
ilk kez hamile olanlar, bi de kilolu iseler, geç hissederlermiş..
bakalım küçük hanım ne zaman tık tık yapacak içerden ben burdayım diye..
ayy ama çok sevindim senin adına ilke nur.
ne güzeldir onun varlığını hissetmek.. maşallah..
ılke nur nerelerdeydın merak ettık sen yaz ben gelınce okurum kactık bız gec kaldıkkkkkk
günaydın canım... sanırım hanı kontrollerde bı sıkıntı var demıs ya doktoru sonra bıkac doktora daha gıtmıs aynı seylerı sölemısler..galıba müdahale edıldı..allahım sabır versın bende cok üzüldüm..ınsallah allahım en kısa zamanda yenı bı bebegı olur...rabbım kımseye böyle acılar yasatmasın
annişler günaydın iki kedili deli hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun.yaa kızlar düne kadarki geçmişe baktım da hala yazgülünde kaldı aklım.bebeğini nasıl kaybettiği kafama takıldı evham yaptım durdum dün gece.bilen yokmu aranızda.hala öle üzgünüm ki.
kızlar bız okula gıdıyoruz.gelınce ıyı haberlerınızı okurum ıns.bu arada gobiş buyumuş ıyıce ıkı saat ne gıysek dıye dusunduk.hızlı mı buyuyolar ne:)
bende iki gündür hissediyorum kızlar. özellikle yatınca pıt pıt yapıyor sanırım kalk demek istiyor hiç sevmiyor benimki yatmayı oturmayı. sanırsam bana benzicek gezmek isticek hep.bu arada 17 haftalığız
günaydın herkese
fisfisfis kız benımde karnım daha yenı cıkmaya basladıı bi garıplıkmı var yoksa
fisfisfis kız benımde karnım daha yenı cıkmaya basladıı bi garıplıkmı var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?