slm kızlarr biz geldik opuyorumnanaktan
bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah.cinsiyeti öğrenenlerde gözünüz aydın....herkes hoşgeldi,iki kedili deli nerelerdeydin sen ya uzun zaman oldu nasılsın*
kızlar herkese günaydın bu sabah muhabbet yoğun geçmişi şimdi okudum. bebegcim hoşgeldin güzel haberler ver bize hadi:) benimde saat 13,00 de randevum var heyecandan ölecem. sanırım dün gece bebişimi hissettim. ben hep diyodum pıt pıt yapmıyo bi zonklama var ama bilmiyomki bebiş mi diye. geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım dedi ki: kız deli o işte bebiş hareketi çocuk içerde tepiniyo sen hissedemiyom diye dertleniyonkaydirigubbakcemile3 çok mutlu oldum valla. heyecanla randevu saatini bekliyorum. bugünde doktor günü maşallah. doktora gidenlere ve gideceklere sevgilerrrrr... burda olup da bizden iyi haberler bekleyip moral veren arkadaşlara daha çok sevgilerrrropuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben anca kendime geldim. bugün işe gitmeyeceğim dün gittim hem üşüdüm hem akşam eve geldiğimde karnım çok ağrıdı bütün akşam yattım. Tabi kötü haberlerden çok etkileniyorum ben. dün mart annelerinede şöyle bir baktım orda da kötü bi haber okudum hemen kapattım siteyi ve bütün gece uyumadım. Çok etkileniyorum yaa..
bugün doktora gidecekler ii haberlerle gelin inşallah. benim daha çok var gitmeme. 5 haftada bir çağırıyor artık. bayramdan önceki günlerde gidicem artık.
bebeg hadi yaz erkek dimi??
ay kızlar içim içime sığmıyo heyecandan. bir yandan da olumsuz haberler yüzünden içimde kocaman bir korku endişe var bu randevu saati gelsin artıkkkmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?