2010 Nisan Anneleri

yaaa evet ben tickerları yapana kadar ne zahmet cekmiştim yaww neden kalktıki......üfffff napcez şimdi.....

günaydın arkadaşlar.nasılsınız*sabah muhabbet iyi ilerlemiş.bende oku oku bitiremedim ders çalışcamya
bu tickerlar nereye gitti yaw.eşim baya ter dökmüştü yapmak için

bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah.cinsiyeti öğrenenlerde gözünüz aydın....herkes hoşgeldi,iki kedili deli nerelerdeydin sen ya uzun zaman oldu nasılsın*

evet ya bende ticker yapıcam diye canım çıkmıştı koca bi günümü almıştı neye el atsam gidiyo zaten

günaydın kızlar ben anca kendime geldim. bugün işe gitmeyeceğim dün gittim hem üşüdüm hem akşam eve geldiğimde karnım çok ağrıdı bütün akşam yattım. Tabi kötü haberlerden çok etkileniyorum ben. dün mart annelerinede şöyle bir baktım orda da kötü bi haber okudum hemen kapattım siteyi ve bütün gece uyumadım. Çok etkileniyorum yaa..

bugün doktora gidecekler ii haberlerle gelin inşallah. benim daha çok var gitmeme. 5 haftada bir çağırıyor artık. bayramdan önceki günlerde gidicem artık.

bebeg hadi yaz erkek dimi??

bugün doktora gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah.cinsiyeti öğrenenlerde gözünüz aydın....herkes hoşgeldi,iki kedili deli nerelerdeydin sen ya uzun zaman oldu nasılsın*

sen de hoşgeldin budebecim ..

ya ben bi hafta öncesine kadar paçavra gibiydim valla..
kendimi yataktan kazıyamıyordum
bilgisayar falan da hak getire, hiç girememiştim foruma
sonra ne olduysa bıçak gibi kesildi tüm sıkıntılarım, iyiyim şimdi çok şükür

çok da özlemişim sizleri, burdaki sohbetleri :)

sen nasılsın ?
her şey yolundadır umarım ?

bebiş ne kadarlık oldu ?? cinsiyet belli mi ? :)

kızlar herkese günaydın bu sabah muhabbet yoğun geçmişi şimdi okudum. bebegcim hoşgeldin güzel haberler ver bize hadi:) benimde saat 13,00 de randevum var heyecandan ölecem. sanırım dün gece bebişimi hissettim. ben hep diyodum pıt pıt yapmıyo bi zonklama var ama bilmiyomki bebiş mi diye. geçen yıl doğum yapan bir arkadaşım dedi ki: kız deli o işte bebiş hareketi çocuk içerde tepiniyo sen hissedemiyom diye dertleniyonkaydirigubbakcemile3 çok mutlu oldum valla. heyecanla randevu saatini bekliyorum. bugünde doktor günü maşallah. doktora gidenlere ve gideceklere sevgilerrrrr... burda olup da bizden iyi haberler bekleyip moral veren arkadaşlara daha çok sevgilerrrropuyorumnanaktan

ay kızlar içim içime sığmıyo heyecandan. bir yandan da olumsuz haberler yüzünden içimde kocaman bir korku endişe var bu randevu saati gelsin artıkkkmafoldumben

hoşgeldin tarhan :)
demek senin de oğlan oluyor ha :) ne güzel, hayırlı olsun..

bugün de doktor günüymüş gerçekten, bir sürü arkadaşımızdan haberler alıcaz arrtık..
senin kontrole de iki saat kalmış, sık dişini :) güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

kuzucuğun büyümüştür, el sallar sana monitörden..
hem el sallamak da ne, içinde tepinip selam veriyormuş ya daha ne olsun :)

iki kedili delicim iyiyiz bizde cumartesi doktor kontrolümüz var,heyecanla bekliyorum.oğlum olacak canım benim 13.haftamda öğrendim.şimdide 17.haftamdayım.seninde kızın olcak sanırım gözünüz aydın

hoşgeldin nazlıozgercim..

bugün ne güzel tatil yapmışsın kendine, oh bi güzel dinlen..

kötü haberler hepimizi etkiliyor ama okumamaya, üzerinde durmamaya çalışalım, biz huzursuz olduğumuzda bebekler de etkileniyordur mutlaka..

bu arada benim bir dahaki kontrolüm de taa 4 hafta sonra. günler geçmek bilmiyor, muayeneye gittiğimde de orda dakikalar cart diye geçiveriyor, doyamıyorum miniğimi görmeye :)

ay kızlar içim içime sığmıyo heyecandan. bir yandan da olumsuz haberler yüzünden içimde kocaman bir korku endişe var bu randevu saati gelsin artıkkkmafoldumben

ii haberler alıcaksın canım takma kafana.. herşey güzel olucak... Kocaman bir oğluş görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…