2010 Nisan Anneleri

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin özlettin kendini:) kızın hayırlı olsun cimcimen kucağına sağlıkla gelsinopuyorumnanaktan valla banada 3 hafta önce erkeğe benziyor dediler o kadarla yetindim bugün kesinleşecek. 3 haftadır oğluş diye seviyorduk bugün yine kararsız kaldık belki değişir diye kesecik diye sevdik:)

iki kedili delicim iyiyiz bizde cumartesi doktor kontrolümüz var,heyecanla bekliyorum.oğlum olacak canım benim 13.haftamda öğrendim.şimdide 17.haftamdayım.seninde kızın olcak sanırım gözünüz aydın

ayy ne güzel erkenden öğrenmişsin, ben daha dün öğrendim kızımı :)

cumartesi de daha bi büyümüş görürsün şimdi, özlemişsindir de :)

gözümüz aydın hepimizin valla, sağlıkla gelsinler inşallah.. :)

bebegcim yazmıycakmısın sonucu hadi ama valla çok meraklandım

bebeg bizi çatlatmaya uğraşıyor sanırım :)

nasıl özledim bebeğimi anlatamam.üçlü testte yapacak doktorum merakteyım.inşalllah hepimiz güzel haberler alırız

tarhancım inşaallah sende çok güzel haberlerle dönersin..

ii haberler alıcaksın canım takma kafana.. herşey güzel olucak... Kocaman bir oğluş görüceksin

teşekkür ederim kızlar valla çok saolun kalbim yerinden fırlıcak bugün çok farklı bir heyecan var içimde. bakalım kime damat ya da gelin getircem öğleden sonrazemuszemus bu arada bebegcim hadi ama öldük meraktan anlatsana bebişin nasıldı??:CüvCüv::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kocişim aradı.. onunla konuşp geldim bi baktım herkes yazmış eee .. fln :))) sağolun ilginize..

veee kızlarrr.... bebeğiminelleri kolları ayakları kıpır kıpırdı(nolcak yakında çikolata yemekten şeker komasına girmezsem iyi :))

elleriniyumruk yapıp açıyodu... parmaklarını bile gördüm bebeğimin... 17 haftalık çıktık ultrasondaa... maşallah kuşumaa.... 232 gr. olmuşuz... boyumuzu net ölçemedi doktorumuz ama olsun dedii. bizim içindiğer ölçümler daha önemli dedii... herbişeyi yerli yerindeve normal görünüyo deedii.. eee dedim cinsiyetii... :))) daha çok küçük annesi amaaa dedii... sanki şurda pipisini görüyo gibiyiimm... :))) ama bak karnın yağlı.. kaydirigubbakcemile3 net bişey söylemek için20. haftayı beklicen ama ben erkek diyorum dedii... aaaa kanım yağlıymışş ne münasebett... :roflol: çookk mutluyum bebeğimin tüm ayrıntılarını gördüm ve öğrendim.. zaten bu dr. daha önceden de tanıyorumm.. benim dr. da tanıyoo... ssk hast.den emekli bi kadın doğumcuu.. çok ilgiliydii.. istersen ayda bir gelebilirsin dedii... ahh dedim gelmemmi... sen hep böyle anlat kuzumuu.. ben ayda2 de geliriimm.. :))

darısı dr. gidicek olan arkadaşların başınaa..... inşallah hepiniz hayırlı haberlerle gelirsinizz...

ayy kızlarr cidden kusurabakmayın valla ya beklettimm... eşimin arıcanı bilsem tam o dakikadaa... daha sonra yazardım ilk mesajımıda.... kızmayın nolurrbana..

erkeğe benziyor dedikleri bazen kıza dönebiliyormuş, çünkü pipiyle kordonu karıştırabiliyorlarmış, ama kıza benziyor denen genelde kız çıkıyormuş.
bakalım seninki ne çıkacak bugün, doğrusunu öğreneceksin bikaç saat sonra..

böyle cinsiyet netleşince, bebek fikri de netleşiyor sanki..
dünde beri, böyle aşırı mutlulukla karışık bir durgunluk var benim üzerimde.
yani kızım olacak.
kızım olacak.
benim, kızım olacak.
kızım olacak.
be-nim. kı-zım.

tekrarlayıp duruyorum kendime.
inanamıyorum.
daha bi gerçek oldu sanki öğrenince..

bugün sen de öyle hissedeceksin eminim :)
insanın hayalleri bile somutlaşıyor...

ben, sünnet düğünü mü, bale gösterisi mi, pembe odalar mı, mavi duvarlar mı, uzun saçlar mı, kısa asker traşı mı, barbie bebekler mi yoksa arabalar tüfekler mi diye düşünürken.. şimdi tüüüm hayallerimi kızım üzerine kurmaya başladım.

daha bi gerçek oldu valla..

ayyy.. yine doluverdi gözlerim...

her şey geçti bi bu ağlayıp durmalarım geçmedi.
içinizde var mı benim gibi sulugözlüsü senağlama

hadi hayırlısı canım gözün aydın ege geliyor demek ne güzel

evet ya bu gideceğimiz haftalar hiç bitmiyor. Hatta dün bi bahanem olsun diye babamıza karın ağrımı bahane ederek burdaki tıp merkezine bi gideyim dedim de yine hayır dedi. Kendi doktorunu ara sor ona göre ona gideriz dedi. Şİmdi biliyorum ki doktorum gel bakayım diyecek. 40 km uzakta. sırf şımarıklık olsun diye de o kadar yolu gitmek istemiyorum. sabredicem artık.Allahtan angelsounds u almışım bi sabah bi akşam dinliyorum bebişimi:)kaydirigubbakcemile2

nasıl özledim bebeğimi anlatamam.üçlü testte yapacak doktorum merakteyım.inşalllah hepimiz güzel haberler alırız

i haberler alıcaz artık allahın izniyle herşey güzzel olacak. Moralimizi yüksek tutmamız lazım. Ben yaptırdım 3 lüyü. ama ne heyecanlandım geçtiiiii.... o yüzden rahat olalım hakkaten. (söyleyene bak:))))

sağol canımcımm... bakalım ymercim..küçük bi ihtimal ama bebeğim bizesüpriz yapıp kız olmazsa bi dfahaki kontroldee :)))

bebegcim bebişin iyi olmasına sevindim yer teyzesi onun parmaklarını.kanın yağlı olmasıda neymiş be ilk defa duydum
hadi ben ders çalışmaya arada uğrarım

gözünaydın bebegcim herşeyin iyi çıkmasına ve oğluşuna çok sevindim darısı başıma inşallah bendeinşallah pzt öğrenebilirim bebeğimin cinsiyetini

gözün aydın tatlımmm ege mi geliyor şimdi yani. muayenenin iyi geçmesine çok sevindim. benimde göbek kısmımda yığılan fazla kilolarım yüzünden net bir şey söyleyemiyorlardı ölçümleri bile yapmakta zorlandırlar da renkli dopplere yollamıştı doktor. bugün 18+3 oldum artık bir zahmet söylesinler diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr lütfen sakim olalımm.. tabi şimdi ben atlattım.. diceksiniz söylemesi kolay ama cidden muayene bitince derin bi oh çekiyoruzz... bu kısasüre içinbebeğimizi de strese sokmayalım demii...

inanıyorum kii hepiniz bugün iyi haberlerle gelip yazıcaksınızz.... dualarım sizinlee....

ikikedilideli... nolduu kızz.... oğlan geldi diye sus pus oldunn.. dönüşte ayrıntıları konuşalım diyodunn... iş ciddiye binince kızını alcam diye mi korktun naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…