hoşgeldin tarhan :)
demek senin de oğlan oluyor ha :) ne güzel, hayırlı olsun..
bugün de doktor günüymüş gerçekten, bir sürü arkadaşımızdan haberler alıcaz arrtık..
senin kontrole de iki saat kalmış, sık dişini :) güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
kuzucuğun büyümüştür, el sallar sana monitörden..
hem el sallamak da ne, içinde tepinip selam veriyormuş ya daha ne olsun :)
iki kedili delicim iyiyiz bizde cumartesi doktor kontrolümüz var,heyecanla bekliyorum.oğlum olacak canım benim 13.haftamda öğrendim.şimdide 17.haftamdayım.seninde kızın olcak sanırım gözünüz aydın
bebegcim yazmıycakmısın sonucu hadi ama valla çok meraklandım
tarhancım inşaallah sende çok güzel haberlerle dönersin..
ii haberler alıcaksın canım takma kafana.. herşey güzel olucak... Kocaman bir oğluş görüceksin
bence bebeg geçmişi okuyo ondan sonra söylüycek
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin özlettin kendini:) kızın hayırlı olsun cimcimen kucağına sağlıkla gelsinopuyorumnanaktan valla banada 3 hafta önce erkeğe benziyor dediler o kadarla yetindim bugün kesinleşecek. 3 haftadır oğluş diye seviyorduk bugün yine kararsız kaldık belki değişir diye kesecik diye sevdik:)
kaydirigubbakcemile3 kocişim aradı.. onunla konuşp geldim bi baktım herkes yazmış eee .. fln :))) sağolun ilginize..
veee kızlarrr.... bebeğiminelleri kolları ayakları kıpır kıpırdı(nolcak yakında çikolata yemekten şeker komasına girmezsem iyi :))
elleriniyumruk yapıp açıyodu... parmaklarını bile gördüm bebeğimin... 17 haftalık çıktık ultrasondaa... maşallah kuşumaa.... 232 gr. olmuşuz... boyumuzu net ölçemedi doktorumuz ama olsun dedii. bizim içindiğer ölçümler daha önemli dedii... herbişeyi yerli yerindeve normal görünüyo deedii.. eee dedim cinsiyetii... :))) daha çok küçük annesi amaaa dedii... sanki şurda pipisini görüyo gibiyiimm... :))) ama bak karnın yağlı.. kaydirigubbakcemile3 net bişey söylemek için20. haftayı beklicen ama ben erkek diyorum dedii... aaaa kanım yağlıymışş ne münasebett... :roflol: çookk mutluyum bebeğimin tüm ayrıntılarını gördüm ve öğrendim.. zaten bu dr. daha önceden de tanıyorumm.. benim dr. da tanıyoo... ssk hast.den emekli bi kadın doğumcuu.. çok ilgiliydii.. istersen ayda bir gelebilirsin dedii... ahh dedim gelmemmi... sen hep böyle anlat kuzumuu.. ben ayda2 de geliriimm.. :))
darısı dr. gidicek olan arkadaşların başınaa..... inşallah hepiniz hayırlı haberlerle gelirsinizz...
hoşgeldin nazlıozgercim..
bugün ne güzel tatil yapmışsın kendine, oh bi güzel dinlen..
kötü haberler hepimizi etkiliyor ama okumamaya, üzerinde durmamaya çalışalım, biz huzursuz olduğumuzda bebekler de etkileniyordur mutlaka..
bu arada benim bir dahaki kontrolüm de taa 4 hafta sonra. günler geçmek bilmiyor, muayeneye gittiğimde de orda dakikalar cart diye geçiveriyor, doyamıyorum miniğimi görmeye :)
nasıl özledim bebeğimi anlatamam.üçlü testte yapacak doktorum merakteyım.inşalllah hepimiz güzel haberler alırız
kaydirigubbakcemile3 kocişim aradı.. onunla konuşp geldim bi baktım herkes yazmış eee .. fln :))) sağolun ilginize..
veee kızlarrr.... bebeğiminelleri kolları ayakları kıpır kıpırdı(nolcak yakında çikolata yemekten şeker komasına girmezsem iyi :))
elleriniyumruk yapıp açıyodu... parmaklarını bile gördüm bebeğimin... 17 haftalık çıktık ultrasondaa... maşallah kuşumaa.... 232 gr. olmuşuz... boyumuzu net ölçemedi doktorumuz ama olsun dedii. bizim içindiğer ölçümler daha önemli dedii... herbişeyi yerli yerindeve normal görünüyo deedii.. eee dedim cinsiyetii... :))) daha çok küçük annesi amaaa dedii... sanki şurda pipisini görüyo gibiyiimm... :))) ama bak karnın yağlı.. kaydirigubbakcemile3 net bişey söylemek için20. haftayı beklicen ama ben erkek diyorum dedii... aaaa kanım yağlıymışş ne münasebett... :roflol: çookk mutluyum bebeğimin tüm ayrıntılarını gördüm ve öğrendim.. zaten bu dr. daha önceden de tanıyorumm.. benim dr. da tanıyoo... ssk hast.den emekli bi kadın doğumcuu.. çok ilgiliydii.. istersen ayda bir gelebilirsin dedii... ahh dedim gelmemmi... sen hep böyle anlat kuzumuu.. ben ayda2 de geliriimm.. :))
darısı dr. gidicek olan arkadaşların başınaa..... inşallah hepiniz hayırlı haberlerle gelirsinizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?