2010 Nisan Anneleri

hepinizz çokk sağolun kızlarrrr... a.s.

hepinizi çoookkk seviyorummm vee çoook öpüyorummmm..... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi ki varsınızz.... kaydirigubbakcemile5

çoğu zaman çevremizde bulamadığımız desteği , ilgiyi burda sizlerde buluyoruzz... :enbuyukkk:

inşallah herkess iyi haberlerle dönücekkk ... :Saruboceq:

sayende benim de gözlerim doldu canım:asigim: inan günlerdir bir erkeğe benziyor lafıyla askerliğini sünnetini düşünüyordum. hatta gece kaçta eve gelmesine izin vermem gerektiğini. çok sıkmamak lazım ama çok da serbest olmaması lazım diyordum. bugün yine kız olabilirmi acaba diyorum. hayırlısı artıkkaydirigubbakcemile5

ay çikolata yemekten şeker komasına gircem bugün. giyindim süslendim bu arada ben. çıkıcam az sonraaaa zemuszemuszemuszemus

şimdi geçmişe gitmenin zamanıı geldii :))) bakalım ben bebeğimi seyrederken neler kaynattınızz hihoyyyt

hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah rüzgaryağmur cumm... dönüşte hemencecik yazz bize dee.....

bebegciimm hoşgeldin canımm çok sevdindimm bebişinin sağlıklı olmasına opuyorumnanaktan buarada oğluma yenı bır arkadaş gelıyor haaa çok süper yaa hayırlı olsun tatlım :CüvCüvpuyorumnanaktan

ay benimde oğlum kıza dönermi yani. ama ben oğluşum diye sevdim cmtden beri. rüzgarla konuştum hep. akannehir

aa teesüf ederim bebegcim, şurda dört gözle yolunu bekliyorum :))

tebriğimi de ettim, gözün aydın dedim
ama ağırdan satıyorum kendimi şu an
senden ilgi alaka bekliyorum
malum kız tarafı, naz tarafı
ehehe

gözün aydın be bi tanem.. çok sevindim gerçekten.. sağlığı sıhhati de yerindeymiş damat beyimizin :) daha ne isteriz :)

insan nasıl hayaller kuruyor di mi..
ben de şimdiden üç ömürlük hayaller kurdum onun için.
ne tuhaf.. daha kucağımıza bile almadık onları ama anne olduk bile. vesvesesi ayrı, heyecanı ayrı...

bakalım bikaç saate kopacak senin dananın da kuyruğu :)
kız mı geliyooor , erkek mi öğrenicez :)

ay çikolata yemekten şeker komasına gircem bugün. giyindim süslendim bu arada ben. çıkıcam az sonraaaa zemuszemuszemuszemus

hadi hayırlısı canım :)
çabucacık git gel iyi haberlerini alalım..

Ay çok sevindim canım benim zemuszemus
İkiniz adına da ne demek yağlıymış kısarım ben bu doktora da kendi karnısı yağlı hem bikerem.hıh.

üçlü test için ben dün kan verdim cnımm.. ama yapılmaması sorun değil normalmişş... çoğu dr. ikiliden sonra istemiyomuşş... benimkiistedi.. amaan her hastasından istiyoo.. ne kadar yapılabilecek tahlil varsa yaptırıyoo.. işin yoksa 1 haftada onu beklee... hıı bide az önce gittiğim dr. dedi ki aa ikilin iyi mehmet ali(kendi dr.adı)neden üçlü istemişki allah allah... demekki gerek bile yokmuş yanii.. boşuna damar bulana kadar kolumu 3yerden deldiler mafoldumben
tickerlar dünden beri çıkmıyor yaa mafoldumben
ayy evett akşam çıkmıyo diye yeniden yaptımm kapatana kadar vardı ama sabah kaybolmuşş.. mafoldumben
Günaydın Kızlar...

İnşallah canım.Bende bugün tahlil sonuçlatımı göstermeye gideceğim.
.
hayırlı haberlerle dön inş. ayşecim :Saruboceq:

ben bayaa işkillenmiştim doktor istemeyince ama hem internette okuduklarım hem de burda sizlerin dedikleriniz içime su serpti..

ikili temiz çıkınca, anne yaşı da 30 altındaysa, genelde istenmiyormuş..

ama senin doktorun gibi bazıları da her türlü tetkik yapılsın diyor, o da farklı bir bakış açısı.
sonuç da temiz çıkacaktır eminim, boş yere kolunu deldirdiğinle kaldın ama olsun, bebiş için değer artık :)

ayy ççook sağol dünürcüm opuyorumnanaktan sen ağırdan sat bakalım benim oğlan (inş kaydirigubbakcemile3 ) senin kızı ayartsın da sende bakakal :roflol: hem koskoca 232 gr. damadın var.. daha ne istiyoon.. benim gelin kaç gramdı kıızz ? kaydirigubbakcemile3 ağırlığınca altın istersen şimdiki ağırlığına göreanlaşsak şu işi :roflol: :1rolleyes:
Ay çok sevindim canım benim zemuszemus
İkiniz adına da ne demek yağlıymış kısarım ben bu doktora da kendi karnısı yağlı hem bikerem.hıh.
ayy yağlı olmasa kadını oracıkta hallederdim de ayşecimm.. kaydirigubbakcemile3
o yağ değil benim minik kuşum desene kız kaydirigubbakcemile3
ayy ben diyemedim valla... olsun yağların altında sıcacık duruyo yavruşum benimde :roflol: gören göze ne denir kuzumm :kedi: bi doğuriimm yarım kalan diyet-spor olayına sırtımda bebişimle de olsa devam edip vericemm o yağlarıı kaydirigubbakcemile3 hadi git iyi haberlerle dön cnım opuyorumnanaktan

kızlarr tebrik eden tüm arkadaşlarr.. canlarımm.. hepinize ayrı ayrı teşekkürler edip öpüyorumm.. tek tek isim yazamıcam kusuruma bakmayıınnn... nolurr.. benim şimdi çıkmam lazım çünküü.. ablamızın okul saati geliyoo... giyinmek,saç baş derken saat 12 buçuk oluveriyoo.. öpüyorum hepinizii..

okul dönüşü inş. görüşürüzz... rabbim sizi ve bebeklerinizi korusunn :Saruboceq:

bebegcim canım çokkkk sevindim canım doktor kontrolün güzel gecmiş....bebişede erkek demiş kuzeye arkadas gelsin canım hehe:))
valla kapmışın gelini kaşla göz arasında,ortalığı boş bırakmıyım bende bi kız buliyim yapışayım hemen anasına...ee kızlar azınlıkta olunca böle oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…