2010 Nisan Anneleri

bebegcim, tatlıdilli ve şeker olduğun kadar uyanıksın da :))
ağırlığınca altın işine şimdiden girmem beeen.
kuzum eccük büyüsün serpilsin de öyle
şimdi 200 gram haliyle, yok yere gider evladım :))

ayy ama dediğin gibi 232 gramlık damat bulmuşum, gık demem, bi çiçeğe bi de çikolataya tav olmaya hazırız ailecek :)

bak bak, işimiz ciddiye binince kaçıverdi dünürüm

şaka yapıyorum şaka, hadi uğurla büyük kuzunu da konuşuruz artık :)

ohooo maşallah size..... kızlar verildi yaaa. kız annneleri dikkat kızlarımız az, oğlanlar çok. teklifler bi gelsin onlara göre değerlendirme yaparız. acele etmeyin:))))

ohooo maşallah size..... kızlar verildi yaaa. kız annneleri dikkat kızlarımız az, oğlanlar çok. teklifler bi gelsin onlara göre değerlendirme yaparız. acele etmeyin:))))

ehehe kapanın elinde kaldı benim kızcağızım valla :)
ama olsun, sevdik beğendik bebegi.. bakın damat da 232 grammış :)) daha ne isterim yani :))

ruzenincim..
sen ne alemdesin

ismi kuzey mi oluyor kesin:)
ne güzel hemencecik güzel isimler bulmuşsunuz..

benim içime hep erkek doğduğu için hep erkek ismi arıyodum, şimdi kız olunca pek şaşırdım, doğru dürüst isim beğenemiyorum..

nisanda doğacak diye nisan hoşuma gidiyor.
hem bolluk, bereket de demekmiş nisan.. bir de bahar başlangıcı, ne güzel bir ay...

onun dışında, idil,cemre ve azra hoşuma gidiyor.
eşim leyla diyor, ona da ben mırın kırın ediyorum :)

ay ne olacak çocuğun adı.. pişt diye sesleniriz artık..

biz oğluşumla öğle yemeğine çıkıoz kızlar gelince takip etcem yine sizi öpüldünüz opuyorumnanaktan

kızlar bu isim konusu ile benimde başım dertte.. kociş ertuğrul yusuf diyor ama ben sevmıyorum ertuğrul ismini..
ama hiç isimde yok aklımda sanırım bende pişt diye seslencem yavrumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ehehe kapanın elinde kaldı benim kızcağızım valla :)
ama olsun, sevdik beğendik bebegi.. bakın damat da 232 grammış :)) daha ne isterim yani :))

e haklısın şimdi ne diyeyim. hemde 232 gr. daha ne olsun dimi ama :lepi:delikafadulden

nisan bence de güzel bi isim. ama eşin kızmasın leyla yı sevmedim:)) benim kızımın ismide allahım kısmet ederse ADA olacak...

nazlıcım yakaladım seni bırakmam anacım bundan sonra ada benimde kızım tabi sana soralım öncelikle ne dersin .....

isim meselesine girmeyin kızlar elimde hem kız hem erkek için 10 ar isimlik bir liste ve kararsız anne-baba(biz) var. neyse ben birazdan çıkıcam cinsiyeti bir kesinleşsin de ismi sonra düşünürüz. bizde çocuğa pştt demicez diye eşek kadar oldu hala kesecik diye seviyozkaydirigubbakcemile3

biz oğluşumla öğle yemeğine çıkıoz kızlar gelince takip etcem yine sizi öpüldünüz opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım :)

:)) önümüzde daha baya zaman var, içimize sinen bir isim buluruz artık..
yusuf güzel isim ama ben de sevmedim ertuğrul'u.. :kedi:
artık hem senin hem de eşinin içini sinen bi isim bulursunuz ortaklaşa.. :)

ay evet leyla'ya benim de içim ısınmadı.. ama nisan'ı düşünür düşünmez içim ısındı, bakalım eşim ve aile eşrafı ne diyecek :) herkesin beğenisini kazanmak gibi bir çabam yok ama, herkesin hoşuna giden bir isim olsa da fena olmaz tabii..:)

bu arada ada da ne güzel bir isim :)
hayırlı olsun, adı gibi güzel bir ömrü olsun inşallah..

iki kedili deli canım nisan çok güzel bir isim bence hiç değiştirmeyin..hem nisan ayı da dediğin gibi bolluk ve bereket .....belki ikinci bir isim olabilir yanına.....

tarhaaan, erkek çıkarsa bebişin, kız isimlerini bana verir misiiiin :))
valla çok dardayım, isim bulamıyorum :))

iki kedili deli canım nisan çok güzel bir isim bence hiç değiştirmeyin..hem nisan ayı da dediğin gibi bolluk ve bereket .....belki ikinci bir isim olabilir yanına.....

nisan güzel di mi :)
ay evet evet, akşam gelsin eşime diyim ben nisan'ı beğendim diye :)
ama işte onunla da zevklerimiz uymaz hiç

leyla'yı beğenen adam, nisan'a mırın kırın ediyor haliyle.

valla bende sevmedim ertuğrul ismii kulağa hiç hoş gelmiyo....
sadece yusuf olabilir yada yusuf un yanına baska bir isim ekleyin....
şuan çok isim gelmiyo aklıma ama: tarık - taha - furkan -kürşat - emir- samet - falan olabilir...

nazlıcım yakaladım seni bırakmam anacım bundan sonra ada benimde kızım tabi sana soralım öncelikle ne dersin .....

ne diyeyeim artık kısmetse olur:))))))

bu kadar güzel bi anneden olacak damat adayıda baya yakışıklı olacaktır. Kuzeyde güzel bir isim. Hımmmmm aklıma yattı galiba.. akşam bide babasına danışayım:))))

ilkenur bence ertuğrul kötü yaaa. tuğrul olsun bari:))
eğer bu anlamlarda bir isim düşünüyorsa eşin, benim kayınpederimin ismi ERTUNÇ çok değişik,az ve hoş bir isim sende beğenirsen eşine teklif edebilirsin.

hehe:))) mersi canım bende böle sekermi şeker bi dünür bulmuşum ayy neden daha önce aklıma gelmediyse ...nese siz bide babanıza danışın bişi demez ama....kuzeyimide söle şmdilik anne karnında ense yapıyo ama ilerde ne olur oğluşum bilemem...bizde daha 134 gr.cıkız.....
ayy buda kızımız ada için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…