ayy ççook sağol dünürcüm opuyorumnanaktan sen ağırdan sat bakalım benim oğlan (inş kaydirigubbakcemile3 ) senin kızı ayartsın da sende bakakal :roflol: hem koskoca 232 gr. damadın var.. daha ne istiyoon.. benim gelin kaç gramdı kıızz ? kaydirigubbakcemile3 ağırlığınca altın istersen şimdiki ağırlığına göreanlaşsak şu işi :roflol: :1rolleyes:
kızlarr tebrik eden tüm arkadaşlarr.. canlarımm.. hepinize ayrı ayrı teşekkürler edip öpüyorumm.. tek tek isim yazamıcam kusuruma bakmayıınnn... nolurr.. benim şimdi çıkmam lazım çünküü.. ablamızın okul saati geliyoo... giyinmek,saç baş derken saat 12 buçuk oluveriyoo.. öpüyorum hepinizii..
okul dönüşü inş. görüşürüzz... rabbim sizi ve bebeklerinizi korusunn :Saruboceq:
ohooo maşallah size..... kızlar verildi yaaa. kız annneleri dikkat kızlarımız az, oğlanlar çok. teklifler bi gelsin onlara göre değerlendirme yaparız. acele etmeyin:))))
bebegcim canım çokkkk sevindim canım doktor kontrolün güzel gecmiş....bebişede erkek demiş kuzeye arkadas gelsin canım hehe:))
valla kapmışın gelini kaşla göz arasında,ortalığı boş bırakmıyım bende bi kız buliyim yapışayım hemen anasına...ee kızlar azınlıkta olunca böle oluyo....
ehehe kapanın elinde kaldı benim kızcağızım valla :)
ama olsun, sevdik beğendik bebegi.. bakın damat da 232 grammış :)) daha ne isterim yani :))
nisanda doğacak diye nisan hoşuma gidiyor.
hem bolluk, bereket de demekmiş nisan.. bir de bahar başlangıcı, ne güzel bir ay...
onun dışında, idil,cemre ve azra hoşuma gidiyor.
eşim leyla diyor, ona da ben mırın kırın ediyorum :)
ay ne olacak çocuğun adı.. pişt diye sesleniriz artık..
biz oğluşumla öğle yemeğine çıkıoz kızlar gelince takip etcem yine sizi öpüldünüz opuyorumnanaktan
kızlar bu isim konusu ile benimde başım dertte.. kociş ertuğrul yusuf diyor ama ben sevmıyorum ertuğrul ismini..
ama hiç isimde yok aklımda sanırım bende pişt diye seslencem yavrumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
e haklısın şimdi ne diyeyim. hemde 232 gr. daha ne olsun dimi ama :lepi:delikafadulden
nisan bence de güzel bi isim. ama eşin kızmasın leyla yı sevmedim:)) benim kızımın ismide allahım kısmet ederse ADA olacak...
isim meselesine girmeyin kızlar elimde hem kız hem erkek için 10 ar isimlik bir liste ve kararsız anne-baba(biz) var. neyse ben birazdan çıkıcam cinsiyeti bir kesinleşsin de ismi sonra düşünürüz. bizde çocuğa pştt demicez diye eşek kadar oldu hala kesecik diye seviyozkaydirigubbakcemile3
iki kedili deli canım nisan çok güzel bir isim bence hiç değiştirmeyin..hem nisan ayı da dediğin gibi bolluk ve bereket .....belki ikinci bir isim olabilir yanına.....
kızlar bu isim konusu ile benimde başım dertte.. kociş ertuğrul yusuf diyor ama ben sevmıyorum ertuğrul ismini..
ama hiç isimde yok aklımda sanırım bende pişt diye seslencem yavrumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tarhaaan, erkek çıkarsa bebişin, kız isimlerini bana verir misiiiin :))
valla çok dardayım, isim bulamıyorum :))
ay tatlım ne demek vermem mi ne isimler var elimde. ama nisanı bizde çok düşündük nisanda doğacak diye.
hadi kızlar ben doktora gidiyom görüşürüzzemuszemuszemuszemus
nazlıcım yakaladım seni bırakmam anacım bundan sonra ada benimde kızım tabi sana soralım öncelikle ne dersin .....
ne diyeyeim artık kısmetse olur:))))))
bu kadar güzel bi anneden olacak damat adayıda baya yakışıklı olacaktır. Kuzeyde güzel bir isim. Hımmmmm aklıma yattı galiba.. akşam bide babasına danışayım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?