2010 Nisan Anneleri

ooo efendim şimdiden gönlümüzü çalmayı başarıyorsunuz.
ehh 134gr da kıvamda maşallah. topacık olsun inşallah damadımız.
bizim kızımızda en son 120 gr. dı 15+3 de. şimdi 18+3 üz. almışızdır herhalde kilo:)) :1hug:

ya bişi sorucam doktoru egzersiz öneren varmı. benim dr um kendi yazdığı bi kitapçıktan verdi. terlemeden zorlamadan bunlara başla dedi. ama hiçbişi yapmadım daha.
foftolarını çekip hemen koyayım sizede isterseniz.

ben sürekli kilo veriyorum diye önermedi doktorum...

ama her şeyi yolunda giden hamileler için ufak hareketler iyi olabilir gerçekten.

valla resimlerini koysan ne güzel olur nazlıozgercim..

yaaa benim doktorum öle bişiyden bahsetmedi ama annem gitmişti hemde bir sürü hamişlerle toplu egzersiz yapmıştı doğuma üç ay kala ve 4.100 gr doğan kardeşimi rahatlıkla normal doğum yapmıştı eski ömür has.,şimdiki medicana olan hastanedeydi....
ozaman bile varmış yani....olabilir valla dünürcüğüm bilgilendir bizi.....

bebegcım hayırlı olsun canım oglusun saglıkla sıhhatle devam etsın ınsallah hep böle tatlımm..allahım tamamına erdırsın kucagına almak nasıp etsın ...çok sevındım...mutlu oldum...bütün hamıslerımız guzel haberler versın....ohhh beee ...

selam kızlar geldim ben. malesef moralim çok bozuk. 3 lü test sonucum fena değil ama bir tane değer riskli çıkmış. dr um korkulacak bişi yok endişelenme dedi ama elde mi? detaylı ultrasona giricem randevu alıcam bugün. cmt hemen giderim. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. gayet iyi gözüküyor ben yapısal olarak anormal bişide görmüyorum dedi dr. omurilik,el,ayak gayet iyi görünüyor dedi ama işte içime bir kurt düştü.ağlamak istiyorum. sonuçlardan da bişi anlamıyorumki. cinsiyetimizde yine belli olmadı çok hareketli ama bacaklarını kapadı bugünde. kısmet zaten şu an cinsiyet umrumda değil yeterki sağlıklı olsun.

merak etme canım bende sonuçları aldığımda paniklemiştim. sonra bişi olmadığını öğrendim rahat ol bak ultrasondan geldiğinde ne kadar rahatlayacaksın....

canım nolur öle hemen moralını bozma..doktorun korkulacak bısey yok demıs bak..rahat ol lütfen bebişinide üzme..

bu 3 lü falan hep olasılık zaten canım ya ultrasonda guzel gorunuyosa bosver gerısını sen...hıcde takma kafana

rüzgaryagmur... cnımm neden moralini bozuyosun güzelim yaa... bunlar bi olasılık testii.. hem doktorun da anormal bi durum görmemiş... bu gibi durumlarda doktorların dediğine inanmak güvnmek lazım cnım.. bebeğin sağlıkl annesi sıkma canını... hem emin ol ki doktorun bi sorun olduğuna inansa yüzüne pat diye söylerdi cnım.. bebeğini de üzme nolurr.. rabbim ikinizinde yardımcısı olsun..

saolun kızlar salı gününe randevu aldım, detaylı ultrasona giricem. haklısınız bunlar ihtimal ama ne bilim. 1:318 yazıo. nolur söyleyin çok mu kötü bu değer?

rüzgaryagmur canım sıkma canını bu tip şeyler hep olasılık üzerine doktorun birşey yok demiş bence çok fazla takılma sonuçta ufacık bir problem bile olsa doktorlar pat pat söylüyor insana onun için olsaydı korkulacak bişey muhakkak söylerdi

rüzgaryağmurcum lütfen üzme kendini bunlar olasılık testleri canım.usgde herşey iyiymiş.önemli olanda bu zaten.o testler kesin sonuç vermiyor ki.bebeğini boşu boşuna üzme canım benim hadi toparlan,çok ciddi bişey olsa mutlaka doktorun söylerdi

sonuçlar böyle kızlar

AFP(Down üçlü test) 24.8
AFP,MoM 0.79
Estriol(E3),free 2.67
Estriol(E3),free,MoM 1.37
hCG(Down 3'lü test) 65688
hCG,MoM 2.85
NTD riski <1:10000
Trizomi 18 riski <1:10000
Trizomi 21 riski 1:318

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…