hehe:))) mersi canım bende böle sekermi şeker bi dünür bulmuşum ayy neden daha önce aklıma gelmediyse ...nese siz bide babanıza danışın bişi demez ama....kuzeyimide söle şmdilik anne karnında ense yapıyo ama ilerde ne olur oğluşum bilemem...bizde daha 134 gr.cıkız.....
ayy buda kızımız ada için...
ya bişi sorucam doktoru egzersiz öneren varmı. benim dr um kendi yazdığı bi kitapçıktan verdi. terlemeden zorlamadan bunlara başla dedi. ama hiçbişi yapmadım daha.
foftolarını çekip hemen koyayım sizede isterseniz.
ya bişi sorucam doktoru egzersiz öneren varmı. benim dr um kendi yazdığı bi kitapçıktan verdi. terlemeden zorlamadan bunlara başla dedi. ama hiçbişi yapmadım daha.
foftolarını çekip hemen koyayım sizede isterseniz.
selam kızlar geldim ben. malesef moralim çok bozuk. 3 lü test sonucum fena değil ama bir tane değer riskli çıkmış. dr um korkulacak bişi yok endişelenme dedi ama elde mi? detaylı ultrasona giricem randevu alıcam bugün. cmt hemen giderim. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. gayet iyi gözüküyor ben yapısal olarak anormal bişide görmüyorum dedi dr. omurilik,el,ayak gayet iyi görünüyor dedi ama işte içime bir kurt düştü.ağlamak istiyorum. sonuçlardan da bişi anlamıyorumki. cinsiyetimizde yine belli olmadı çok hareketli ama bacaklarını kapadı bugünde. kısmet zaten şu an cinsiyet umrumda değil yeterki sağlıklı olsun.
selam kızlar geldim ben. malesef moralim çok bozuk. 3 lü test sonucum fena değil ama bir tane değer riskli çıkmış. dr um korkulacak bişi yok endişelenme dedi ama elde mi? detaylı ultrasona giricem randevu alıcam bugün. cmt hemen giderim. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. gayet iyi gözüküyor ben yapısal olarak anormal bişide görmüyorum dedi dr. omurilik,el,ayak gayet iyi görünüyor dedi ama işte içime bir kurt düştü.ağlamak istiyorum. sonuçlardan da bişi anlamıyorumki. cinsiyetimizde yine belli olmadı çok hareketli ama bacaklarını kapadı bugünde. kısmet zaten şu an cinsiyet umrumda değil yeterki sağlıklı olsun.
hayır benimde 1/350 ydi hiç bişi yok dedi doktor.saolun kızlar salı gününe randevu aldım, detaylı ultrasona giricem. haklısınız bunlar ihtimal ama ne bilim. 1:318 yazıo. nolur söyleyin çok mu kötü bu değer?
hayır benimde 1/350 ydi hiç bişi yok dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?