2010 Nisan Anneleri

rüzgarcım bak bişi yok hayatım içini serin tut topiktede yazdık sana yapma panikleme hemen böle bişi yok demiş hem doktor ama......

rüzgarcım canım sıkma sakın canını aklına kötü bişi getirme,benim testim içinde çok riskli araştırcaz falan demişlerdi gelmemişti sonuçlarım bir türlü ama Allah'a bin şükür hiç bişi yokmuş ben de nası tedirgin olmuştum ama üzme bebişi tatlım....

çok sağol özgecim... ee kızım uyanık olcan bu işlerdee..kaydirigubbakcemile3
gelinime feda olsun kızz.. aşk olsunn... :))) ayy kızlar şaka maka benim oğluşa bidahaki kontrolde kız derlerse kaydirigubbakcemile3 bu muhabbetleri hatırlar ne güleriz hee kaydirigubbakcemile3 inşallah öyle bişey olmaz tabii.. erkek olması değil benim için önemli olan... ama ihtimal dendiğinden berii oğlum diye seviyorum(içimden :) rabbim hepimize hayırlısını versin yine de...:Saruboceq:
bak bak, işimiz ciddiye binince kaçıverdi dünürüm

şaka yapıyorum şaka, hadi uğurla büyük kuzunu da konuşuruz artık :)
kaydirigubbakcemile3 kaçmam kaçmam... :jeyyar:
ehehe kapanın elinde kaldı benim kızcağızım valla :)
ama olsun, sevdik beğendik bebegi.. bakın damat da 232 grammış :)) daha ne isterim yani :))
buyrunnnnnnnnn :teytey:
kaydirigubbakcemile3 nisan güzel isim cnımmm.. elinde fazladan erkek ismi varsabana özelden atıver cnım kaydirigubbakcemile3 ege konusunda kararsızız sankim kaydirigubbakcemile3
e haklısın şimdi ne diyeyim. hemde 232 gr. daha ne olsun dimi ama :lepi:delikafadulden
.
maşallah deyin kız kuzuma kaydirigubbakcemile3 hepimizin yavrularını rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq:
ahh canımm benimm... o isimleri benimle de paylaşsan cnımm opuyorumnanaktan sizin düşünmediğiniz isimlerden seçeriz biz de belkii fikir olur hıı kaydirigubbakcemile3
oohh ohhh kuzeyede kızbulunduu.. özgecimm gözün aydınn... allah tamamınaerdirsin mi denirbu durumda kaydirigubbakcemile3
amiiin inş. canımm... :Saruboceq: hepimiz için aynı duaları ediyorum bende :Saruboceq:
saolun kızlar salı gününe randevu aldım, detaylı ultrasona giricem. haklısınız bunlar ihtimal ama ne bilim. 1:318 yazıo. nolur söyleyin çok mu kötü bu değer?
canımm ben dün an verdim 3lü için.. sonucumu haftayaalıcam amadr.um 2li testimi aldığımda 1:250 çıkarsa risk sayıyoruz demişti... ki öyle bile çıksa bu 250 gebelikten 249 unun sağlıklı bebek doğurduğunu unutmadiye de eklemişti :1hug: üzme kendini bu kadarr.. değerin kötü fln değill... ayrıntılı ultrasonda sende görüceksin bebeğinin gayet iyi olduğunu... opuyorumnanaktan

kızlar meraba uzun zamandır giremedim
cinsiyetler belli olmaya devam ediyo demek. bebeg hayırlı olsun oğlun. erkek dediyse doktor değişme ihtimali yok gibi kızda deseydi değişebilir diyolar.
benimde kızım olucak doktorum 2. defa söylüyor artık hiç kuşku yok dedi. çok sevindik eşiminde söylemesede içinden kız geçiyordu benimde tabii :)
artık pembe hazırlıklara başlayabiliriz..

hoşgeldin cnımm.. çok sağol..senin de kızın hayırlı olsunn.. cnm 13. haftada erkeğe benziyo denmişti biliyosundur.. bugünde bak şurdakipipisi sankii. bence erkek dedi dr. ama ne biliim sanki 2doktorda yanılmaz gibi geliyo bana.. hayırlısı artıkk... :Saruboceq:
bebegcim çok saol bakalım başka dr a da görünücem gerekirse
içini rahatlatıcaksagörün bence.. amalütfen bebeğininbundan etkilenmesine izin verme.. onlar bizim en ufak heyecanlanmamızdan bile etkileniyolar cnım.. kıyamam onlar daha minicik annişi.. opuyorumnanaktan
özgecim sevgili dünürüm gözümüz yükseklerde değil ama bebeg altınlar falan göndermiş....
:umursamaz: gelinime feda olsun tüm kuyumculardaki altınlarr... zemuszemus

onları bize Rabbim gönderdii.. bebeklerimiz Rabbimizin bize emaneti cnımm.... O nederse o olucaktır.. sadece dua edelimm.. sakın bu sözlerimden farklı bi anlam çıkarma .. Allah'ın izniyle senin karnındaki yavrun da sağlıkla doğucaktır... sadece dua edelimm.. hem biliyomusun sana şöyle bi örnek veriiimm.. sabahtan beri ne zaman elimi karnıma götürüp dua etsem.. Rabbime elim karnımda şükretsem bebeğim kıpırdandıı.. az önce de olduu.. çok heyecan vericii.. demekki yavrularımız hissediyo bizi.. Rabbim hepimizin meleğini korusunn.. :Saruboceq:

meraba kızlar nasılsınız ben geldim bugün çok yoğundum misafirlerim vardı ancak açabildim pcyi inşallah güzel haberler vardır

yok canım niye yanlış anlyım doğru söylüyorsun, dua ediyorum bol bol zaten. kuzum hissetti zaten karnımda tuhaf bi baskı oldu şimdi. kıpırdayıp duruyo. allahım hepimizin yavrularını korusun.

özgecim sevgili dünürüm gözümüz yükseklerde değil ama bebeg altınlar falan göndermiş....

valla canım beden baska çiçek yollamayı aklı eden dünür varmıydı acep,oğlumuz nazik canım.....nese ben çok ortalığa dökmiyim şimdilik mal marlığımızı biz bi ara görüşürük senle hhehehhe :)))) şaka bir yana ne demek canım feda olsun herbişeycik gelinciğime....

hoşbulduk bebgciğim gözümüz aydın oğluşumuz egemiz geliyomuş ohhhhhh çalsın davullar sana demiştim rabbim o güzel kalbine göre verdi vursunsun davullar

evet daha minicik. ve ben bilmiyorum gerçekten nasıl diye. mafoldumben

canım sen moralini bozma gerisi önemli değil. bebeğinede bişey olmicak korkma. bu testler sadece ihtimali gösteriyo. yani canını sıkarak bebeğinide üzüyosun. kaç tane arkadaşım var test sonuçları kötü gelen ve su anda bebekleri kucaklarında :) hiç üzme kendini de bebeğini de..

saol canım benim çok saol opuyorumnanaktan

slm kızlar cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun
dun gıremedım bende bugun evlılık yıl donumumuz hazırlık yaptım koçişime ama belimde agrıdı tabı bugunu ona bıraktım inş. unutmaz:)

kız refiye Allah iyiliğini versin emi kız senin,nerdende aklına geldi altınlar filan ,ortalığı kızıştırıveriyon heee :)))) eeee nisan annişlerinde kız az olduğu için kapanın elinde kalıyo ,bari araya resmi bişiyde yapalımda belli olsun....:))))
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…