rüzgarcım bak bişi yok hayatım içini serin tut topiktede yazdık sana yapma panikleme hemen böle bişi yok demiş hem doktor ama......
çok sağol özgecim... ee kızım uyanık olcan bu işlerdee..kaydirigubbakcemile3bebegcim canım çokkkk sevindim canım doktor kontrolün güzel gecmiş....bebişede erkek demiş kuzeye arkadas gelsin canım hehe:))
valla kapmışın gelini kaşla göz arasında,ortalığı boş bırakmıyım bende bi kız buliyim yapışayım hemen anasına...ee kızlar azınlıkta olunca böle oluyo....
bebegcim, tatlıdilli ve şeker olduğun kadar uyanıksın da :))
ağırlığınca altın işine şimdiden girmem beeen.
kuzum eccük büyüsün serpilsin de öyle
şimdi 200 gram haliyle, yok yere gider evladım :))
ayy ama dediğin gibi 232 gramlık damat bulmuşum, gık demem, bi çiçeğe bi de çikolataya tav olmaya hazırız ailecek :)
kaydirigubbakcemile3 kaçmam kaçmam... :jeyyar:bak bak, işimiz ciddiye binince kaçıverdi dünürüm
şaka yapıyorum şaka, hadi uğurla büyük kuzunu da konuşuruz artık :)
buyrunnnnnnnnn :teytey:ehehe kapanın elinde kaldı benim kızcağızım valla :)
ama olsun, sevdik beğendik bebegi.. bakın damat da 232 grammış :)) daha ne isterim yani :))
kaydirigubbakcemile3 nisan güzel isim cnımmm.. elinde fazladan erkek ismi varsabana özelden atıver cnım kaydirigubbakcemile3 ege konusunda kararsızız sankim kaydirigubbakcemile3ruzenincim..
sen ne alemdesin
ismi kuzey mi oluyor kesin:)
ne güzel hemencecik güzel isimler bulmuşsunuz..
benim içime hep erkek doğduğu için hep erkek ismi arıyodum, şimdi kız olunca pek şaşırdım, doğru dürüst isim beğenemiyorum..
nisanda doğacak diye nisan hoşuma gidiyor.
hem bolluk, bereket de demekmiş nisan.. bir de bahar başlangıcı, ne güzel bir ay...
onun dışında, idil,cemre ve azra hoşuma gidiyor.
eşim leyla diyor, ona da ben mırın kırın ediyorum :)
ay ne olacak çocuğun adı.. pişt diye sesleniriz artık..
maşallah deyin kız kuzuma kaydirigubbakcemile3e haklısın şimdi ne diyeyim. hemde 232 gr. daha ne olsun dimi ama :lepi:delikafadulden
.
ahh canımm benimm... o isimleri benimle de paylaşsan cnımm opuyorumnanaktan sizin düşünmediğiniz isimlerden seçeriz biz de belkii fikir olur hıı kaydirigubbakcemile3isim meselesine girmeyin kızlar elimde hem kız hem erkek için 10 ar isimlik bir liste ve kararsız anne-baba(biz) var. neyse ben birazdan çıkıcam cinsiyeti bir kesinleşsin de ismi sonra düşünürüz. bizde çocuğa pştt demicez diye eşek kadar oldu hala kesecik diye seviyozkaydirigubbakcemile3
oohh ohhh kuzeyede kızbulunduu.. özgecimm gözün aydınn... allah tamamınaerdirsin mi denirbu durumda kaydirigubbakcemile3ne diyeyeim artık kısmetse olur:))))))
bu kadar güzel bi anneden olacak damat adayıda baya yakışıklı olacaktır. Kuzeyde güzel bir isim. Hımmmmm aklıma yattı galiba.. akşam bide babasına danışayım:))))
amiiin inş. canımm... :Saruboceq: hepimiz için aynı duaları ediyorum bende :Saruboceq:bebegcım hayırlı olsun canım oglusun saglıkla sıhhatle devam etsın ınsallah hep böle tatlımm..allahım tamamına erdırsın kucagına almak nasıp etsın ...çok sevındım...mutlu oldum...bütün hamıslerımız guzel haberler versın....ohhh beee ...
canımm ben dün an verdim 3lü için.. sonucumu haftayaalıcam amadr.um 2li testimi aldığımda 1:250 çıkarsa risk sayıyoruz demişti... ki öyle bile çıksa bu 250 gebelikten 249 unun sağlıklı bebek doğurduğunu unutmadiye de eklemişti :1hug: üzme kendini bu kadarr.. değerin kötü fln değill... ayrıntılı ultrasonda sende görüceksin bebeğinin gayet iyi olduğunu... opuyorumnanaktansaolun kızlar salı gününe randevu aldım, detaylı ultrasona giricem. haklısınız bunlar ihtimal ama ne bilim. 1:318 yazıo. nolur söyleyin çok mu kötü bu değer?
hoşgeldin cnımm.. çok sağol..senin de kızın hayırlı olsunn.. cnm 13. haftada erkeğe benziyo denmişti biliyosundur.. bugünde bak şurdakipipisi sankii. bence erkek dedi dr. ama ne biliim sanki 2doktorda yanılmaz gibi geliyo bana.. hayırlısı artıkk... :Saruboceq:kızlar meraba uzun zamandır giremedim
cinsiyetler belli olmaya devam ediyo demek. bebeg hayırlı olsun oğlun. erkek dediyse doktor değişme ihtimali yok gibi kızda deseydi değişebilir diyolar.
benimde kızım olucak doktorum 2. defa söylüyor artık hiç kuşku yok dedi. çok sevindik eşiminde söylemesede içinden kız geçiyordu benimde tabii :)
artık pembe hazırlıklara başlayabiliriz..
içini rahatlatıcaksagörün bence.. amalütfen bebeğininbundan etkilenmesine izin verme.. onlar bizim en ufak heyecanlanmamızdan bile etkileniyolar cnım.. kıyamam onlar daha minicik annişi.. opuyorumnanaktanbebegcim çok saol bakalım başka dr a da görünücem gerekirse
:umursamaz: gelinime feda olsun tüm kuyumculardaki altınlarr... zemuszemusözgecim sevgili dünürüm gözümüz yükseklerde değil ama bebeg altınlar falan göndermiş....
onları bize Rabbim gönderdii.. bebeklerimiz Rabbimizin bize emaneti cnımm.... O nederse o olucaktır.. sadece dua edelimm.. sakın bu sözlerimden farklı bi anlam çıkarma .. Allah'ın izniyle senin karnındaki yavrun da sağlıkla doğucaktır... sadece dua edelimm.. hem biliyomusun sana şöyle bi örnek veriiimm.. sabahtan beri ne zaman elimi karnıma götürüp dua etsem.. Rabbime elim karnımda şükretsem bebeğim kıpırdandıı.. az önce de olduu.. çok heyecan vericii.. demekki yavrularımız hissediyo bizi.. Rabbim hepimizin meleğini korusunn.. :Saruboceq:
özgecim sevgili dünürüm gözümüz yükseklerde değil ama bebeg altınlar falan göndermiş....
evet daha minicik. ve ben bilmiyorum gerçekten nasıl diye. mafoldumben
canım sen moralini bozma gerisi önemli değil. bebeğinede bişey olmicak korkma. bu testler sadece ihtimali gösteriyo. yani canını sıkarak bebeğinide üzüyosun. kaç tane arkadaşım var test sonuçları kötü gelen ve su anda bebekleri kucaklarında :) hiç üzme kendini de bebeğini de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?