2010 Nisan Anneleri

kızlarr yasizekonularla tamamen alakasızbişiy sorucamm... hani üstten ruh halimiz diye biyerden seçiyoruz ya mutlu, kederli fln... ordabenim melek gibi yokk ( ne yaniiben melek gibi bi insan değilim de ondan mı yokk... sadece birtane eksik var o da o ( niyekine

ruzgaryagmurcum, nolur sıkma canını..
ben bu olasılık testlerinden çok anlamam ama bildiğim kadarıyla öyle ürkülecek bir sonuç değil bu.
doktorun biraz ince eleyip sık dokuyor sanırım. ama bak diğer değerleri de normalmiş.
detaylı ultrasonun da olsun, için hepten rahatlayacak gör bak. şimdi üzülüşüne yanacaksın, tüh diyeceksin..

ferah tut içini.. melek onlar daha..Allah'ım koruyordur elbet.

bebegcım oğluşun oluyomu ozun aydın.BUGUN DR DAN GELEN HERKESIN HABERINI DAHA OKUYAMADIM.YENI GELDIM IŞTEN.AMA KIZLAR BIR BIR GELIN OLMUŞ GITMIŞ BIZ GECMI KALDIK AMA BEN SABAH 10 YAZMISTIM BENDE TALIBIM DIYE OLMASSSSS SAYMIYOSSSSSS.

canım benim hiç kendini bu testler için üzmeye değmez canım ben bu konuları daha hamiş kalmadan araştırıyordum sülalede hamiş çok olduğu için herkes netten bi baksana derdi bana birincisi bitanem ve en önemlisi bunlar İHTİMAL testleri yani gerçeği yansıtmaz bizlere doktor çok iyi der o da bize bebişin çok iyi olduğunu göstermez tam anlamaıyla yani ihtimal dediğim gibi o yüzden hiç o tatlı canını ve bebişini üzme bitanem bu testleri tam anlamıyla yapan zaten bi kaç merkez var türkiyede öyle her hastahanenin dediğiyle olmuyo en önemlisi doktorun ultrasyonda bişey görürü o zamn sters yapaılır ama bu testlere inan değmez canım benim bak bebişini üzme kızıyporum sonra opuyorumnanaktan

hehehhe:))) bende var işte bende var ben bikerem melek gibiyim ondan ....
melek gibi de kaynana olcam hehhehhe:)))
saka bir yana canımıniçi sen zaten ölesin boşver ne gerek varki zaten ona.....:asigim:

sevgili, pek kıymetli, muhterem dünürüm :))

çok teşekkür ederiz altınlara, çiçeklere.. 200 gramlık kızım, ömrü hayatında yaşamaıdğı bir mutluluğu tadıyor şu an.. ellerinden öpüyor

ruh haline falan da ne takıyorsun sen, muhtemelen gözünden kaçmıştır "melek gibi" , ama orda yazmasa da biz bilmiyor muyuz seni şekerim :)

a.s.

hayatsın sen kime taliptin... valla ben aldım gelinimi çiçeğimide yolladım bundan sonra nazlımın adası benimde kızım....:)))
bebegcimde aldı gelini,oooo altınlar falan serdi hemide önüne bak gelininin adını unuttum.....

canım, ortalık çok kızıştı
bebegcim ağırlığınca altın teklif etti kızıma :))
şekerler, çikolatalar, çiçekler, dizi dizi bilezikler gırla gitti..:))

ben de bağlayıverdim çocuğumun başını. ne kadar erkeeen, o kadar iyi kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk bebgciğim gözümüz aydın oğluşumuz egemiz geliyomuş ohhhhhh çalsın davullar sana demiştim rabbim o güzel kalbine göre verdi vursunsun davullar
opuyorumnanaktan çok sağol canım benimm.. inş. oğluşum banabu saatten sonra süpriz yapmaz kaydirigubbakcemile3 ayy düşünmesibile değişikmiş yaa.. oğlumm.. benim oğlumm mu :1rolleyes: cidden kızlarr oğlan delisi fln değilim yaaama 1 kızınız varsa ve 7yıl boyunca kızım demeyee.. kızla ilgilenmeye alıştıysanızz bu duygu daha bi acayip geliyomuşş.. ama varyaakız yada erkekk karnımda yavrumun kıpırtılarını hissetmek ve o ekranda ellerini ayaklarını görmek mafoldumben ayy bugün fecii duygusalmıyım ben yaa gamyoncuiremsu
slm kızlar cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun
dun gıremedım bende bugun evlılık yıl donumumuz hazırlık yaptım koçişime ama belimde agrıdı tabı bugunu ona bıraktım inş. unutmaz:)
saol cnımm.. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnımm a.s. eşin ve yavrularınla bir ömür boyu mutlu olun inş. opuyorumnanaktan
:lepi: hihoyyyt :hulya: kızım napiim baksana kız kıtlığı var.. ee dünürümde allah için dünyalar güzelii.. kızı nasıl olur kimbiliirr zemuszemus

bebeg'in gelininin adı daha tam belli değil de ondan :))

nisan baskın çıkıyor şimdilik ama isteyen pişşt de diyebilir :)
biz de göbeğimi mercimek/pişt/kesecik falan diye seviyoruz, alışkındır çocuk :)

kızlar bu arada benim bir blog sayfam var eğer gezmek isterseniz buyrun beklerim......şifalı bitkiler,bitkisel ürünler falan var...bir ara baya boşlamıştım sayfamı bişi eklemiyordum ama bugun basladım...yeni yenide hamilelikle ilgili yazılar bilgiler falan eklerim aklıydayken yağ karışımınıda ekleyeyim.....
bu arada sayfam.....''dermanaktar.blogcu.com''

ruzenın ben ıkı kedilı delı nın kızına talıbım ama bebgcım benden once davrandı.

Kızlar biz doktordan geldik.Testlerimizi göstermeye.Heyşey yolunda 1 aralık saat 11,00 de tekrar gideceğiz.Ultrasonla iyice bakacakmış.Veee yüzde yüz erkek bebişim.Bipisini gördük.Komaacandıakannehir:kedi: babamızın çok hoşuna gitti.HAaahahahahaha.Yani hepimiz iyiyiz...

valla kaptım bi kere zemuszemus

isimler net belli olsunn... isimlerini de yazıcaamm :)) ..... ..... 'yi seviyoo.. diye opuyorumnanaktan

rabiafatmacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bebegcim arkadaşlar haklı valla melek gibi olmasa ne olur sen zaten öylesin :)

inş.canım teşekkür ederim

gezeriz tabı canım saol paylaşım için

ooo hayırlı olsun oğluşun canım gözünüz aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.

ayşecimm.. hayırlı olsun cnımm...oğluş kesinleşti hıı... biz de ekranda kocaamaann bişey gördük ama tam net değşldii.. utandı yavrum da elini kapadı üstüne :)))) şaka bi yana.. gözün aydın cnımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…