2010 Nisan Anneleri

ruzenın ben ıkı kedilı delı nın kızına talıbım ama bebgcım benden once davrandı.

ah ah ben anlamamışım bile sabah vallaha.
hayatcım, senin oğlan da boşta kalmaz, kapan olmazsa ben ikinci kızımı teklif ediyorum sana :))

ehehe kızlar be, eskiden beşik kertmeleri de böyle oluyormuş di mi
"bizim oğlanı sizin kıza, sizin ikinci kızı bizim yeğene" şeklinde :)
ne güzelmiş vallaha eski adetler :)

canımm.. çok sevindiiim :)
hayırlı uğurlu olsuun.. sağlıkla gelsin oğlun inşallah..

rabia fatmacım, hayırlı olsun.. nice senelere, eşinle, bebeğinle..

sırnaşık şey

ayşedeniz canım oğlun hayırlı olsun bende gormuştum oğlumun pıpısını cok guzel bı duygu

canım, şimdi girdim de bloga..
çok güzel..ellerine sağlık.
insanın okuyunca, gelip sizin dükkanı yerinde göresi geliyor...

hehehhe:))) bende var işte bende var ben bikerem melek gibiyim ondan ....
melek gibi de kaynana olcam hehhehhe:)))
saka bir yana canımıniçi sen zaten ölesin boşver ne gerek varki zaten ona.....:asigim:
opuyorumnanaktan çook sağol canım benimm... amaann ne biliim merak ettim iştee :icecream: blog sayfana da bakıyorum şimdi cnımm.. opuyorumnanaktan
ne demekk şekeriimm.. lafı bilem olmazz.. sen beslenmene dikkat et emi canımm... hoplama.. zıplamaa.. oturup kalkarken dikkatli oll.. sarsma gelinimii kaydirigubbakcemile3 bu arada tişikür ederimm opuyorumnanaktan
:roflol: evet canımm aynenn böyleymiş sanırımm.. şimdilerde de bizim eğlencemiz oldu baksanaa kaydirigubbakcemile3 (eğlence deyincekızına halaa talibiz onu kastetmedim) kaydirigubbakcemile3

canımm.. çok sevindiiim :)
hayırlı uğurlu olsuun.. sağlıkla gelsin oğlun inşallah..

..

Teşekkürler canım benim.Aminn inşallah...

Bu sefer utanmadı valla benimki.Ne kordon vardı ne bişi doktor demeden biz gördük.Çok sağol canım arkadaşım benim...

ooo hayırlı olsun oğluşun canım gözünüz aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Sağolasın .Efet herşey yolunda.Rabbim korusun meleklerimizi....

[B .!.:
ayşedeniz[/B] canım oğlun hayırlı olsun bende gormuştum oğlumun pıpısını cok guzel bı duygu

Evet yaaa.Çok duygulandım zaten göster annecim bana dedim.Hop gösterdi.

ayşededenizcim oğlumuz güzel ve sağlıklı günlere doğsun inşallah.gözünüz aydın canım her bişeleri iyiymiş oğluşumuzun

ayse-denız oğlusumuz hoşgeldı.bızım babamızda farketmez dıyodu ama erkek oldugunu dr da once gordu ve gulmeye basladı.farketmez ama erkek olsa fena olmaz demekmıs bunu anladım.tabı bu benım eşım ıcın gecerlı.

iyiki ben önden gelinimi kapmışım abowwwwwwww kızlar bu ne herkes kızları kapışmış.gerçi laf aramızda daha bizim dünür bizim göktuğu çok onaylamadı damatlığa ama olsun : )

kızlar ben geldimmm. çok mutluyum.
randevulu gitmeme rağmen tam 2 saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik. ama değdi. keisn olarak doktorumu bulmuş bulunuyorum. bi daha da değiştirmem. ultrasonda bebişin herşeyini inceledi bizede gösterdi. kolları bacakları ağzı burnu PıPıSı kaydirigubbakcemile3 evet kesin olarak oğlumuz oluyor. ayrıcana tamı tamına 280 gr. kız annelerine duyurulur. herşey yolunda bu doktoru çok beğendim nihayet değiştirmem artık. ay canım yaaa ağzını açıp kapatıyodu parmağını emdi. eşimde çok heyecanlandı. şu üçlü testin yerine geçen testi bizde yaptırdık. ben bi geçmişi okuyayım geliyorumm

kızlarr belim fenaa ğrımaya başladı yinee.. ben okul saatine kadar accık uzanayımm.. akşama inş.. bişey çıkmazsa girerim... görüşürüz.. kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakınn.. öptüm hepinizii...

iyiki ben önden gelinimi kapmışım abowwwwwwww kızlar bu ne herkes kızları kapışmış.gerçi laf aramızda daha bizim dünür bizim göktuğu çok onaylamadı damatlığa ama olsun : )

budebecim, senin dünür kimdi ?

bi de adı göktuğ mu olacak oğlanın ?
güzelmiş ismi :)

ay herkes karar vermiş adına, biz vallaha kalakaldık ortada..

nisan, idil, cemre, azra.. dönüp duruyor bu isimler kafamda benim..
ama forumda da nisan beğenildi, akşam babamız da tamam derse, artık nisan diye sevmeye başlarım ben göbeğimi :)

kız dünürcüğüm olurmu hiç benimsemezmiyim ama baksana millet altınları çikolataları almış gidiyo şimdiden kilosu kadar altın almışlar abowww bizde şöyle kalınından hasır isteriz anasının olmadı kızının olsun barikaydirigubbakcemile3

tarhancım sevındım ıcıne sınen bı dr blmussun cok onemlı tabı.sen sormadan o herseyı anlatmalı demı ama.

tarhancım!! hadi gözün aydın :))
çook sevindim !!
ay valla nisan ayı oğlan ayı oldu yaa, ne çok erkek var :))

demek sana da üçlü test yapılmadı, o dediğin test de AFP'dir muhtemelen. ben de onun için kan verdim işte. yüzde 90 temiz çıkıyormuş zaten, yarın alıcam sonucumu ama içim rahat...

canım, yat dinlen de yorma kendini...
kızın gelince başlar koşturmacan yine..
öpüyorum çok. a.s.

tarhancımm.. gözün aydın bitanemm yaa.. çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa.. maşallahh oğluşunaa... bende diyorumm meleğimi iyi beslemişim 232 gr. diyee.. maşallah seninki geçti benimkinii.. biz bugün itibariyle 17+0 yiz ama... hepimizin yavrularını rabbim nazardan saklasın inş... gözün aydın cnımm...

ayşedenizciğim gözün aydın canımcım sağlıcakla gelsin oğluşumuz inşallah

bebgciğim görüşrüz tatlışım bende akşama misafirlikteyim bu seferde ben gidiyorumkaydirigubbakcemile3

ayyy dünürüm bi altın resmi iliştirdi, ortalık karıştı vallaha :))
aç gözlü bir aile olarak anılmak istemeyiz, vallaha bizim altın talebimiz olmadı, bi çiçeğe çikolataya tavdık ama dünürümün gönlü zengin çıktı o dedi ağırlığınca altın diye :))

tabi kızımız 18'ine gelip 50 kilo olunca bu teklifinin arkasında durur mu bilmiyorum :))
şimdi kızım 250 gramken konuşmak kolay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…