ruzenın ben ıkı kedilı delı nın kızına talıbım ama bebgcım benden once davrandı.
Kızlar biz doktordan geldik.Testlerimizi göstermeye.Heyşey yolunda 1 aralık saat 11,00 de tekrar gideceğiz.Ultrasonla iyice bakacakmış.Veee yüzde yüz erkek bebişim.Bipisini gördük.Komaacandıakannehir:kedi: babamızın çok hoşuna gitti.HAaahahahahaha.Yani hepimiz iyiyiz...
rabia fatmacım, hayırlı olsun.. nice senelere, eşinle, bebeğinle..
ah ah ben anlamamışım bile sabah vallaha.
hayatcım, senin oğlan da boşta kalmaz, kapan olmazsa ben ikinci kızımı teklif ediyorum sana :))
ehehe kızlar be, eskiden beşik kertmeleri de böyle oluyormuş di mi
"bizim oğlanı sizin kıza, sizin ikinci kızı bizim yeğene" şeklinde :)
ne güzelmiş vallaha eski adetler :)
canımm.. çok sevindiiim :)
hayırlı uğurlu olsuun.. sağlıkla gelsin oğlun inşallah..
rabia fatmacım, hayırlı olsun.. nice senelere, eşinle, bebeğinle..
kızlar bu arada benim bir blog sayfam var eğer gezmek isterseniz buyrun beklerim......şifalı bitkiler,bitkisel ürünler falan var...bir ara baya boşlamıştım sayfamı bişi eklemiyordum ama bugun basladım...yeni yenide hamilelikle ilgili yazılar bilgiler falan eklerim aklıydayken yağ karışımınıda ekleyeyim.....
bu arada sayfam.....''dermanaktar.blogcu.com''
opuyorumnanaktan çook sağol canım benimm... amaann ne biliim merak ettim iştee :icecream: blog sayfana da bakıyorum şimdi cnımm.. opuyorumnanaktanhehehhe:))) bende var işte bende var ben bikerem melek gibiyim ondan ....
melek gibi de kaynana olcam hehhehhe:)))
saka bir yana canımıniçi sen zaten ölesin boşver ne gerek varki zaten ona.....:asigim:
ne demekk şekeriimm.. lafı bilem olmazz.. sen beslenmene dikkat et emi canımm... hoplama.. zıplamaa.. oturup kalkarken dikkatli oll.. sarsma gelinimii kaydirigubbakcemile3 bu arada tişikür ederimm opuyorumnanaktansevgili, pek kıymetli, muhterem dünürüm :))
çok teşekkür ederiz altınlara, çiçeklere.. 200 gramlık kızım, ömrü hayatında yaşamaıdğı bir mutluluğu tadıyor şu an.. ellerinden öpüyor
ruh haline falan da ne takıyorsun sen, muhtemelen gözünden kaçmıştır "melek gibi" , ama orda yazmasa da biz bilmiyor muyuz seni şekerim :)
a.s.
:roflol: evet canımm aynenn böyleymiş sanırımm.. şimdilerde de bizim eğlencemiz oldu baksanaa kaydirigubbakcemile3 (eğlence deyincekızına halaa talibiz onu kastetmedim) kaydirigubbakcemile3ah ah ben anlamamışım bile sabah vallaha.
hayatcım, senin oğlan da boşta kalmaz, kapan olmazsa ben ikinci kızımı teklif ediyorum sana :))
ehehe kızlar be, eskiden beşik kertmeleri de böyle oluyormuş di mi
"bizim oğlanı sizin kıza, sizin ikinci kızı bizim yeğene" şeklinde :)
ne güzelmiş vallaha eski adetler :)
canımm.. çok sevindiiim :)
hayırlı uğurlu olsuun.. sağlıkla gelsin oğlun inşallah..
..
ayşecimm.. hayırlı olsun cnımm...oğluş kesinleşti hıı... biz de ekranda kocaamaann bişey gördük ama tam net değşldii.. utandı yavrum da elini kapadı üstüne :)))) şaka bi yana.. gözün aydın cnımmm...
ooo hayırlı olsun oğluşun canım gözünüz aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.
[B .!.:ayşedeniz[/B] canım oğlun hayırlı olsun bende gormuştum oğlumun pıpısını cok guzel bı duygu
iyiki ben önden gelinimi kapmışım abowwwwwwww kızlar bu ne herkes kızları kapışmış.gerçi laf aramızda daha bizim dünür bizim göktuğu çok onaylamadı damatlığa ama olsun : )
iyiki ben önden gelinimi kapmışım abowwwwwwww kızlar bu ne herkes kızları kapışmış.gerçi laf aramızda daha bizim dünür bizim göktuğu çok onaylamadı damatlığa ama olsun : )
kızlar ben geldimmm. çok mutluyum.
randevulu gitmeme rağmen tam 2 saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik. ama değdi. keisn olarak doktorumu bulmuş bulunuyorum. bi daha da değiştirmem. ultrasonda bebişin herşeyini inceledi bizede gösterdi. kolları bacakları ağzı burnu PİPİSİ kaydirigubbakcemile3 evet kesin olarak oğlumuz oluyor. ayrıcana tamı tamına 280 gr. kız annelerine duyurulur. herşey yolunda bu doktoru çok beğendim nihayet değiştirmem artık. ay canım yaaa ağzını açıp kapatıyodu parmağını emdi. eşimde çok heyecanlandı. şu üçlü testin yerine geçen testi bizde yaptırdık. ben bi geçmişi okuyayım geliyorumm
kızlarr belim fenaa ğrımaya başladı yinee.. ben okul saatine kadar accık uzanayımm.. akşama inş.. bişey çıkmazsa girerim... görüşürüz.. kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakınn.. öptüm hepinizii...
kız dünürcüğüm olurmu hiç benimsemezmiyim ama baksana millet altınları çikolataları almış gidiyo şimdiden kilosu kadar altın almışlar abowww bizde şöyle kalınından hasır isteriz anasının olmadı kızının olsun barikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?