ayşededenizcim oğlumuz güzel ve sağlıklı günlere doğsun inşallah.gözünüz aydın canım her bişeleri iyiymiş oğluşumuzun
iki kedili delicim benim dünürüm zeyracım.ilk onun kız haberini aldığımızda benimki oğlansa ben alırım kızını dedim.
zeyracım valla bu çiçektir,çikolotadır ,altındır buradan yollamayı bilsem neler neler yollayacamda ahhhh teknoloji ile aram çok iyi değil,hasırı en kalınından olur.ben iyi bir kaynana olurum kız valla benim oğlumda gelinimde çok şanslı olacak,evi arabası geleceği her bişeylerini hazır etcem yavrularımın oldu mu*
ruzgaryagmurcum, nolur sıkma canını..
ben bu olasılık testlerinden çok anlamam ama bildiğim kadarıyla öyle ürkülecek bir sonuç değil bu.
doktorun biraz ince eleyip sık dokuyor sanırım. ama bak diğer değerleri de normalmiş.
detaylı ultrasonun da olsun, için hepten rahatlayacak gör bak. şimdi üzülüşüne yanacaksın, tüh diyeceksin..
ferah tut içini.. melek onlar daha..Allah'ım koruyordur elbet.
canım benim hiç kendini bu testler için üzmeye değmez canım ben bu konuları daha hamiş kalmadan araştırıyordum sülalede hamiş çok olduğu için herkes netten bi baksana derdi bana birincisi bitanem ve en önemlisi bunlar İHTİMAL testleri yani gerçeği yansıtmaz bizlere doktor çok iyi der o da bize bebişin çok iyi olduğunu göstermez tam anlamaıyla yani ihtimal dediğim gibi o yüzden hiç o tatlı canını ve bebişini üzme bitanem bu testleri tam anlamıyla yapan zaten bi kaç merkez var türkiyede öyle her hastahanenin dediğiyle olmuyo en önemlisi doktorun ultrasyonda bişey görürü o zamn sters yapaılır ama bu testlere inan değmez canım benim bak bebişini üzme kızıyporum sonra opuyorumnanaktan
kızlar ben geldimmm. çok mutluyum.
randevulu gitmeme rağmen tam 2 saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik. ama değdi. keisn olarak doktorumu bulmuş bulunuyorum. bi daha da değiştirmem. ultrasonda bebişin herşeyini inceledi bizede gösterdi. kolları bacakları ağzı burnu PİPİSİ kaydirigubbakcemile3 evet kesin olarak oğlumuz oluyor. ayrıcana tamı tamına 280 gr. kız annelerine duyurulur. herşey yolunda bu doktoru çok beğendim nihayet değiştirmem artık. ay canım yaaa ağzını açıp kapatıyodu parmağını emdi. eşimde çok heyecanlandı. şu üçlü testin yerine geçen testi bizde yaptırdık. ben bi geçmişi okuyayım geliyorumm
ayyy dünürüm bi altın resmi iliştirdi, ortalık karıştı vallaha :))
aç gözlü bir aile olarak anılmak istemeyiz, vallaha bizim altın talebimiz olmadı, bi çiçeğe çikolataya tavdık ama dünürümün gönlü zengin çıktı o dedi ağırlığınca altın diye :))
tabi kızımız 18'ine gelip 50 kilo olunca bu teklifinin arkasında durur mu bilmiyorum :))
şimdi kızım 250 gramken konuşmak kolay :))
ayse-denız oğlusumuz hoşgeldı.bızım babamızda farketmez dıyodu ama erkek oldugunu dr da once gordu ve gulmeye basladı.farketmez ama erkek olsa fena olmaz demekmıs bunu anladım.tabı bu benım eşım ıcın gecerlı.
ayşedenizciğim gözün aydın canımcım sağlıcakla gelsin oğluşumuz inşallah
ohh gezin zeynocumm.... aman benim bu günlerde kimseye misafirliğe gidesim yok nedensee... eğerkociş erken gelirse bide benim canım isterse tabi :))) eda ya mont bakmaya çıkalım hem hava almış oluruz diyorum ama bakalım kısmett.. akşam ola hayrolaa.. öpüyorum cnım çookk... opuyorumnanaktan
slm güzeller bizde dün doktora gittik drumuz güzel güzel burası böbreği ağzı burnu kolu derken işte buda PİPİSİ dedi birden kendimi tutamayıp neee pipisimi demişim hiç bu kadar heyecanlanmamıştım eşim eli ayağı düz olsunda farketmez kız olsun diodu haberi duyunca nerdeyse tavana sıçradı allah hepimiizn meleğini korusun
tarhancım oğluşun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah.oh erkekler arttı da arttı....
tarhancığım seninde gözün aydın canım oooooo maşallah bitane daha paşamız geliyo desene en önemlisi sağlıklı olması bizim için canımcım
tarhancım canım gözünaydın oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.
tarhancım sevındım ıcıne sınen bı dr blmussun cok onemlı tabı.sen sormadan o herseyı anlatmalı demı ama.
tarhancım!! hadi gözün aydın :))
çook sevindim !!
ay valla nisan ayı oğlan ayı oldu yaa, ne çok erkek var :))
demek sana da üçlü test yapılmadı, o dediğin test de AFP'dir muhtemelen. ben de onun için kan verdim işte. yüzde 90 temiz çıkıyormuş zaten, yarın alıcam sonucumu ama içim rahat...
tarhancımm.. gözün aydın bitanemm yaa.. çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa.. maşallahh oğluşunaa... bende diyorumm meleğimi iyi beslemişim 232 gr. diyee.. maşallah seninki geçti benimkinii.. biz bugün itibariyle 17+0 yiz ama... hepimizin yavrularını rabbim nazardan saklasın inş... gözün aydın cnımm...
gözünaydın canım
kızlar yarın görüşmek dileğiyle hepinizi çok öpüyorum kendinize ve meleklerinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?