2010 Nisan Anneleri

iki kedili delicim benim dünürüm zeyracım.ilk onun kız haberini aldığımızda benimki oğlansa ben alırım kızını dedim.
zeyracım valla bu çiçektir,çikolotadır ,altındır buradan yollamayı bilsem neler neler yollayacamda ahhhh teknoloji ile aram çok iyi değil,hasırı en kalınından olur.ben iyi bir kaynana olurum kız valla benim oğlumda gelinimde çok şanslı olacak,evi arabası geleceği her bişeylerini hazır etcem yavrularımın oldu mu*

tarhancığım seninde gözün aydın canım oooooo maşallah bitane daha paşamız geliyo desene en önemlisi sağlıklı olması bizim için canımcım

ohh gezin zeynocumm.... aman benim bu günlerde kimseye misafirliğe gidesim yok nedensee... eğerkociş erken gelirse bide benim canım isterse tabi :))) eda ya mont bakmaya çıkalım hem hava almış oluruz diyorum ama bakalım kısmett.. akşam ola hayrolaa.. öpüyorum cnım çookk... opuyorumnanaktan

tarhancım oğluşun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah.oh erkekler arttı da arttı....

slm güzeller bizde dün doktora gittik drumuz güzel güzel burası böbreği ağzı burnu kolu derken işte buda PıPıSı dedi birden kendimi tutamayıp neee pipisimi demişim hiç bu kadar heyecanlanmamıştım eşim eli ayağı düz olsunda farketmez kız olsun diodu haberi duyunca nerdeyse tavana sıçradı allah hepimiizn meleğini korusun

canımcım biliyorum senden çok cici bir kayınvalide olur şimdiden bu kadar pimpirikliyiz o zamn şu daha şöyle olsun bu daha böyle olsun der dururz valla şanslı doğacak bizim bebişler vallakaydirigubbakcemile5 canım dünürcüğüm:lepi:

inşallah canım. çok saol.

saol canım yarın başka dr a gidicem saat 2 de profesör bi dr dan randevu almış eşim. için rahat etsin diye dedi.

gözünaydın canım

ohh valla bi iş günü daha bitiyor az kaldı çıkışa ne güzel bu arada oğluşların maaşallahı var sayıları gitgide artıyor

istedikten sonra az yada çok herkes verir cnım dünürüm kaydirigubbakcemile3 benim gönlümden kopanlarr... durumumuz ancak bu kadarına elveriyo şimdilikk.. :roflol: keşke imkanlar daha müsait olsa da külçeler alsam gelinime ama olsun demii gönüller bir olsunn kaydirigubbakcemile3 öpüyorum cnımm opuyorumnanaktan

Aynen canım aynen benimki içinde geçerli...Olsun ama yaa.Erkek çocuk ayrı bir havalı oluyor.Tamam kızların cilvesi var ama erkeklerinde ayrı bir havası.Annesi yesin onu yesinnnn

ayşedenizciğim gözün aydın canımcım sağlıcakla gelsin oğluşumuz inşallah

Amin canım inşallah

gidin sizdecanım bir değişiklik olur hem edacığımın gönlünüde yapmış olursunuz bitanem bende aslında o dertten muzdaribim banada olmuyo hiç bir montum artık ama birdah almakta istemiyorum zaten erzurumda okuduğum için dolabımın yarısı montla dolu bakalım bu sene çalışmıyorumda ayy alsammı acaba yoksa olanlarla idaremi etsem :uhm:

Tarık Ozan'ın sağlıkla gelsin inş.

tarhancım oğluşun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah.oh erkekler arttı da arttı....

tarhancığım seninde gözün aydın canım oooooo maşallah bitane daha paşamız geliyo desene en önemlisi sağlıklı olması bizim için canımcım

tarhancım canım gözünaydın oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.

tarhancım sevındım ıcıne sınen bı dr blmussun cok onemlı tabı.sen sormadan o herseyı anlatmalı demı ama.

gözünaydın canım

kızlarr çok teşekkür ederim hepinizeopuyorumnanaktan valla koşa koşa geldim yazdım sonucu iyi dilekleriniz için saolun. darısı hepimizin başına. bu arada bebeg cim benim bebiş 18+3 haftada normal yani aradaki fark opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeyracığım hemde çok şanslı olacaklar canım.tamam şimdi dimi isteyenlere kızımın başı bağlı de tamammı?
dbernatcım oğluşun güzel günlere doğsun inşallah.

kızlar yarın görüşmek dileğiyle hepinizi çok öpüyorum kendinize ve meleklerinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…