2010 Nisan Anneleri

ıyi akşamlar kızlar,
Dünürler, gelinler, damatlar ne güzel herkes bebişlerin geleceğine adımını atmış.
Bebeklerini görenler ne güzel, bizimde bir pazartesi gelmedi. Çok özledim bebişimi.

tmm canım konuşuruz bir ara.. yok ya benim kızım istemez zaten çok şey. beni bile düğün zamanı kayınvalidem zorla kuyumcuya götürdü. anasına benzerse masrafsız olur benim kızm:))) ama hakkaten çiçek en büyük jestti zaten:)))

hayırlısı olsun canım maşallahhhh...

ahhhh kızımın haftadaşı:)) erkekmimiş... maşallah oğluşlarınıza....

İyi akşamlar kızlar,
Dünürler, gelinler, damatlar ne güzel herkes bebişlerin geleceğine adımını atmış.
Bebeklerini görenler ne güzel, bizimde bir pazartesi gelmedi. Çok özledim bebişimi.

ahh senin pazartesi benim daha 2 haftam var

ayŞecım yedınmı dun lavaŞlı kıymayı ve yoĞurt corbasını valla benımde canım dun cok ıstedı hemde ekŞılı yoĞ.corba.ama dun yapmıstım mercımek oyuzden bıtmesını beklıyorum.mutfak zamanı corba var ama yanınaaaa bakalım

saol nazlıcım ben de onu diyom yaşı yaşına-haftası haftasına uygun anlarsın yaaa:roflol::roflol::roflol:

:))))))))

bugün sözümüzü verdik kuzey bebeğe... gerçi daha babasına sormadık ama... çiçekler falan geldi. vazgeçmek de olmaz ki artık:))))
Şeniz

nazlıcım valla ben aldım kusuruma bakmasın artık tarhancım.....yawwww gelinime göz koymayın bak çok cadı olurum sonra haaaaklava:

slm canlarımm... biz geldikk.. ablamız bi yandan ödev yaparken biz de burda teyzoşlara takılcazz.. babamız 9-9,5 da gelcekmiş... o zamana kadar buralardayızz... son 2 saattir olaylar ve herkes iyidir umarımm... bi muhabbete bakiim en iyisi :)))

Bızım gelının talıbı de geldı.bebeg kaptı bızım gelını

nazlıcım valla ben aldım kusuruma bakmasın artık tarhancım.....yawwww gelinime göz koymayın bak çok cadı olurum sonra haaaaklava:

lütfen özgeyi cadı yapmayın. yarın öbür gün kızımı alacaklar cadı kaynana olmazz..... korktum şimdiden yaaaa... nasıl vercem ben kızımı:umursamaz:

ruzenın senın sayfayı okudum bu arada catlaklarla ılgılı bılgı vermıssın.

kızlar herkese tekrardan merhaba...

bizde gittik dr kesin ve kesin K-I-Z dedi bende yanılma payı dedim hayır yok dedi:))))

kızımız geliyo teyzeleri

Kızlar bısey dıcem dun soyleyemedım.bızım sıtede garıp resımler vardı dun.alaca karanlık fılmınden bı bolum vardı.bıraz sınırdaydı.yanı olmaması gereken bıseydı.sızınde dıkkatınızı cektımı.yazgulunden haber ggetıren arkadasın ardından cıkıyodu hatta.tıckerler ondanmı yokkı

sağolun kızlar bende iyiyim ama artık oğlumun hareketlerini daha sık hissetmek istiyorum yaa.nezaman öyle hissederiz şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…