tarhan canım gözün aydın oğlun oluyormuş bebişinede maşallah diyelim nazar değmesin:)
valla canım beden baska çiçek yollamayı aklı eden dünür varmıydı acep,oğlumuz nazik canım.....nese ben çok ortalığa dökmiyim şimdilik mal marlığımızı biz bi ara görüşürük senle hhehehhe :)))) şaka bir yana ne demek canım feda olsun herbişeycik gelinciğime....
Kızlar biz doktordan geldik.Testlerimizi göstermeye.Heyşey yolunda 1 aralık saat 11,00 de tekrar gideceğiz.Ultrasonla iyice bakacakmış.Veee yüzde yüz erkek bebişim.Bipisini gördük.Komaacandıakannehir:kedi: babamızın çok hoşuna gitti.HAaahahahahaha.Yani hepimiz iyiyiz...
kızlar ben geldimmm. çok mutluyum.
randevulu gitmeme rağmen tam 2 saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik. ama değdi. keisn olarak doktorumu bulmuş bulunuyorum. bi daha da değiştirmem. ultrasonda bebişin herşeyini inceledi bizede gösterdi. kolları bacakları ağzı burnu PİPİSİ kaydirigubbakcemile3 evet kesin olarak oğlumuz oluyor. ayrıcana tamı tamına 280 gr. kız annelerine duyurulur. herşey yolunda bu doktoru çok beğendim nihayet değiştirmem artık. ay canım yaaa ağzını açıp kapatıyodu parmağını emdi. eşimde çok heyecanlandı. şu üçlü testin yerine geçen testi bizde yaptırdık. ben bi geçmişi okuyayım geliyorumm
İyi akşamlar kızlar,
Dünürler, gelinler, damatlar ne güzel herkes bebişlerin geleceğine adımını atmış.
Bebeklerini görenler ne güzel, bizimde bir pazartesi gelmedi. Çok özledim bebişimi.
hayırlısı olsun canım maşallahhhh...
ahhhh kızımın haftadaşı:)) erkekmimiş... maşallah oğluşlarınıza....
saol nazlıcım ben de onu diyom yaşı yaşına-haftası haftasına uygun anlarsın yaaa:roflol::roflol::roflol:
slm nasılsınız güzell annişler...
nazlıcım valla ben aldım kusuruma bakmasın artık tarhancım.....yawwww gelinime göz koymayın bak çok cadı olurum sonra haaaaklava:
kızlar herkese tekrardan merhaba...
bizde gittik dr kesin ve kesin K-I-Z dedi bende yanılma payı dedim hayır yok dedi:))))
kızımız geliyo teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?