2010 Nisan Anneleri

Ben talıbımmmm...sevdalınka sen sımdı ya noluyo dıceksın.anlatayım.sabahtan berı kız haberı gelınce oĞlu olanlar hemen ben talıbım dedı hatta benımkını bebeg kaptı.kısmet sanaymıŞ.kaÇ altın ıstıyonnn.bu arada gozun aydın olsun

Aynen canım aynen benimki içinde geçerli...Olsun ama yaa.Erkek çocuk ayrı bir havalı oluyor.Tamam kızların cilvesi var ama erkeklerinde ayrı bir havası.Annesi yesin onu yesinnnn
aaaa aşk olsun cnımm.. evlat ... kızyada erkek sağlıklı olsun yeterr.. ama sizin için sadece o yetmiyo sanırım.. benim 7 yaşında kızım var ve bu bebeğim dekız olsa ve belki bir sonraki de inanki hiçç srun etmemm.. çünkü rabbim kararlamış demekki.. rabbim herkese hayırlı evlat versin.. cidden kusuruma bakma daa benim gibi düşünenlerin çoğunlukta olacağına da eminimm... allah muhafaza senin bebek kız olsa ne yapıcaktınız??
hııı tamao zaman... 1,5 hafta ilerdesiniz kaydirigubbakcemile3 amaann canım sağlıkları iyi olsun da 50 gr.ın lafımı olurr.. latife ediyoruz şurda dimi :)))
Bızım gelının talıbı de geldı.bebeg kaptı bızım gelını
gözünü açaydın bacımm... atı alan üsküdara varıp kızı aldı bilemm :teytey: kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese tekrardan merhaba...

bizde gittik dr kesin ve kesin K-I-Z dedi bende yanılma payı dedim hayır yok dedi:))))

kızımız geliyo teyzeleri
oy oy oyy yesin kızını teyzesii.. çok sevindim cnımm..hayırlı evlat olsun inş. kızın :Saruboceq: kesin öğrenmiş olmanız daha sevindiricii... ne kadarlıktı seninkii..

Son düzenleme:

cANIM benim babasına bi danışalım biz bu altın meselesini:)))

bana kalsa gelin senin istediğini tak derimde babamız ne der bilinmez:))
Bu arada sevinçden uçuyo ben hep oglum olcak nisan anneleri oglancı diyodum o ısrarla benim kızım olcak görürsün demişti o kazandı:))) hatta kız olursa o isim koyacakdı
oğlan olursa ben Babamız kazandı....

çok sevindim sevdacım.kızın hayırlı olsun işallah canım.ayy herkes oğluna gelinleri kapmış wala benim oğlum kaldı napcas bilmem.benimde derhal bi gelin bulmam lazım oğluma teyzeleri.

çok sevindim sevdacım.kızın hayırlı olsun işallah canım.ayy herkes oğluna gelinleri kapmış wala benim oğlum kaldı napcas bilmem.benimde derhal bi gelin bulmam lazım oğluma teyzeleri.

sağol canım benım.. evt ya oğlan annneleri şimdiden başlamışlar çalışmaya...bulursun canım sende

yosuncum geldi ama geçmişi okuyosanırımm.. sesi çıkmıyo hiçç...

şekeriimm nasılsınn?

ruzenincim ellerine sağlık bloğun çok güzel olmuş yalnız bişey diyeceğim bu domuz gribi için yazmış olduğun karışımı bizde kullanabiliriz dimi birde ne kadar katıcaz.önerirsen yapmaya başlayacağım

hehe onu yazmamışım demi hamişlik işte akıl mı kaldı hemen düzelteyim...
evet bizde içebilriz bir bardak kaynamış suyun içine hepsinden bir tutam atıyoruz köklerden bir kök atıyoruz..bizler sabah ve akşam içebilirz yada günde bir kez....

nese sayfamıda düzelltim......geldim.....kızlar ya sinirlerim çok bozuk türban topiğimizde giydiğimiz kıyafetleri paylaşıyorduk fakat her kimse birisi o resimleri çalmış ve çok uygunsuz bir siteye koymuş benim resmim yok allahtan...ama diğer arkadaslar için çok üzüldüm hatda açık olan albümleriniz varsa özele alın derim ben,arkadas listenizden baska kimse göremesin alıntı yapılıyor ve resim eklerseniz dahi yuzunuzu kapatın derim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…