aaaa aşk olsun cnımm.. evlat ... kızyada erkek sağlıklı olsun yeterr.. ama sizin için sadece o yetmiyo sanırım.. benim 7 yaşında kızım var ve bu bebeğim dekız olsa ve belki bir sonraki de inanki hiçç srun etmemm.. çünkü rabbim kararlamış demekki.. rabbim herkese hayırlı evlat versin.. cidden kusuruma bakma daa benim gibi düşünenlerin çoğunlukta olacağına da eminimm... allah muhafaza senin bebek kız olsa ne yapıcaktınız??Aynen canım aynen benimki içinde geçerli...Olsun ama yaa.Erkek çocuk ayrı bir havalı oluyor.Tamam kızların cilvesi var ama erkeklerinde ayrı bir havası.Annesi yesin onu yesinnnn
hııı tamao zaman... 1,5 hafta ilerdesiniz kaydirigubbakcemile3 amaann canım sağlıkları iyi olsun da 50 gr.ın lafımı olurr.. latife ediyoruz şurda dimi :)))kızlarr çok teşekkür ederim hepinizeopuyorumnanaktan valla koşa koşa geldim yazdım sonucu iyi dilekleriniz için saolun. darısı hepimizin başına. bu arada bebeg cim benim bebiş 18+3 haftadanormal yani aradaki fark opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gözünü açaydın bacımm... atı alan üsküdara varıp kızı aldı bilemm :teytey: kaydirigubbakcemile3Bızım gelının talıbı de geldı.bebeg kaptı bızım gelını
oy oy oyy yesin kızını teyzesii.. çok sevindim cnımm..hayırlı evlat olsun inş. kızın :Saruboceq: kesin öğrenmiş olmanız daha sevindiricii... ne kadarlıktı seninkii..kızlar herkese tekrardan merhaba...
bizde gittik dr kesin ve kesin K-I-Z dedi bende yanılma payı dedim hayır yok dedi:))))
kızımız geliyo teyzeleri
Ben talıbımmmm...sevdalınka sen sımdı ya noluyo dıceksın.anlatayım.sabahtan berı kız haberı gelınce oĞlu olanlar hemen ben talıbım dedı hatta benımkını bebeg kaptı.kısmet sanaymıŞ.kaÇ altın ıstıyonnn.bu arada gozun aydın olsun
ruzenın senın sayfayı okudum bu arada catlaklarla ılgılı bılgı vermıssın.
oy oy oyy yesin kızını teyzesii.. çok sevindim cnımm..hayırlı evlat olsun inş. kızın :Saruboceq: kesin öğrenmiş olmanız daha sevindiricii... ne kadarlıktı seninkii..
sevdalinka canım hayırlı olsun kızın......
çok sevindim sevdacım.kızın hayırlı olsun işallah canım.ayy herkes oğluna gelinleri kapmış wala benim oğlum kaldı napcas bilmem.benimde derhal bi gelin bulmam lazım oğluma teyzeleri.
sağol özgecimmm sen yeni topikmi aç?tın
sevdalinkacım kızın sağlıkla gelsin dünyaya inşallah,hayırlı olsun kızın
yok güzelim uzun bir süredir bir blog sayfam vardı onu ele aldım yeniden.....
istersen sende gezebilrsin.....dermanaktar.blogcu.com
ruzenincim ellerine sağlık bloğun çok güzel olmuş yalnız bişey diyeceğim bu domuz gribi için yazmış olduğun karışımı bizde kullanabiliriz dimi birde ne kadar katıcaz.önerirsen yapmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?