2010 Nisan Anneleri

özgecim.. aaa çok şaşırdım valla ya.. bendetakip ediyodum o topiği.. :) resim fln eklemesemde bakıyodum sadece... bendea öncetickerler neden yokoldu diye okuyum dediim...

Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.

Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım

1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık

2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...

3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.

Saygılarımla Bilgilerinize.

böyle bir açıklama yapılmışş ve güvenlik sıkıntısı hat safhadaymışş.. neredeyse site elden gidiyodu fln yazıyoo.. 1 haftadır sitede olan yavaşlama bu yüzdenmiş demekkii...

evet kzlar ben ıste buyuzden hıc bıyere resmımı koymuyorum.sızde koymayın

bebegcım sen ayşe-denız ı yanlış anladın.bız ondan sunu konuşmustuk babalar farketmez dıyo ama bızımkılerın ıcınde bı yerlerde erkek gızlıymış dedık.sonra oda bu msjı attı.bız anneyız her anne gıbı ayse de bır anne oda kız erkek ayırt etmez hıc bırımız edemeyız.onlar bızım canımız.kız cocukları nazlı oluyolar kendılerını bı anda sevdırebılıyolar bıcırıklar şeker oluyolar,erkeklerınde kendıne has bıı yanları var demeye calıştı.hepımız anneyız nasıl ayırt ederız.ben ayse adına konusmus oldum ama emınım oda boyle dusunuyo bana yazdıklarından ben bunları anladım

Kızlar, yardım lütfen. Kendime çikolata soslu ıslak kek yaptım. Ve sayamadım kaç dilim yediğimi
?kafamçokkarıştı
Ne olurdu çevremde hamişler olsada onlarla paylaşsam. Yaptıklarımı paylaşmayı çok severimde. Yada sizlere yollayabilsem. Ama ne olur beni durdurun.mafoldumben

Bu arada bu resimleri uygunsuz siteye koyanlara kızmamak elde değil. Benim eşim hiç bir sekilde avantar olarak bile resmimi kullanmama izin vermiyor.

ayyy cok severım kekı ozellıklede kakao tarzı olanları.bak sımdı teyzesı ıstedı canımız.cıbıkkkk gonder bıze ayyy bende yarın yapım.üşenmem yaparım ben ama yorgunum yarına artık.uzerıne ıcınden ayırdığını degılde ayrıca yaptıgın cık.sosumu doktun canm.ben ununu katmadan ıcınden ayırıp sonra uzerıne dokuyodum

Canım sorma hem sos ayırdım döktüm hemde çikolata sosu hazırladım. Çikolata bebekleri kıpır kıpır yapıyormuş, benim bebiş ne alemdeki.kaydirigubbakcemile2
Canım keşke yakınlarımda olsanız ve göndersem nasıl sevinirim. Bir arkadaşım hamile kalmak istiyor, banada yakın oturuyor keşke bir kalsa onla paylaşsam istiyorum.hihoyyyt

yemış kadar olduk cnm sağol.afıyet olsun.Allah arkadasınada nasıp etsn

meraba kızlar biz gldik fazla oturamadım belim çok ağrıdı kalktık geldik bizde

zeyra.. ne çabuk geldiniz kız gezmeden? erkenden... biz gidemedik maleseff.. kociş mesaidee.. eee adama çok para lazımm.. 2. bebek geliyoo.. kızın okulu bu bebişin bezi derken :))))

zeyra.. ne çabuk geldiniz kız gezmeden? erkenden... biz gidemedik maleseff.. kociş mesaidee.. eee adama çok para lazımm.. 2. bebek geliyoo.. kızın okulu bu bebişin bezi derken :))))

ayyy kıyamam ben sana canımcım tabiki eşlerimizede hak vermek lazım onlarda bizler ve evlatlarımız için çabalıyolar sorma canımcım yaa belim çok ağrıdı birde eşim istedi diye gittik biraz yş olarak bizlerdn büyükler bilgisayarları bozulmuş eşimde ısrar etti senide çağırıyolar illa gelsin diyolar dedi birazcık sohbet ettik birde belim çok ağrıdı geldik canım onun torununun ismide iremmiş

canımm birikenleri okuyosun sanırımm... bende çıkıyım artıkk... bidenem gelir şimdii.. :)) yemekleri ısıtıyımm...

iyi gecelerr zeynocum sana ve herkesee... öpüyorumm... opuyorumnanaktan

erkflz... tabiki sorabilirsin cnımm.. sadece ben değilim 2. bebeği olucak olan amaşu an ben varım tabiki :)))
sorabilirsincnım? nedirkonu?

zeyra.. anladım cnımm... dikkat et kendine.. yorma endini ve prensesini.. :)) iremmiymiş :))

Canım, ben ince kemikli bir yapıya sahibim. Parmaklarım, bileklerim, belim ince. Boyuma göre ayaklarım küçük. Ve sürekli yıllardır birçok bayan, (kayınvalidem, görümce ve okuldan öğretmen arkadşalar), sende bir doğur göreceğiz bu incelik kalacak mı diyorlar. Bizde böyleydik ama sonra kalınlaştık.
Gerçekten böyle birşey var mı? Doğumdan sonra eski kilona dönsen bile o pantolonları bir daha giyemeyeceksin diyorlar bana. Bugünde bayağı bunu söyleyip durdu arkadaşlar. Yüzüklerin bile olmayacak, saatin dar gelecek bile dendi.
Bu durum ne kadar doğru canım? Sen bana daha doğru bir cevap verirsin.

canımm birikenleri okuyosun sanırımm... bende çıkıyım artıkk... bidenem gelir şimdii.. :)) yemekleri ısıtıyımm...

iyi gecelerr zeynocum sana ve herkesee... öpüyorumm... opuyorumnanaktan

tamam canımcım hadi sen ısıt kocişine yemekleri görüşrüz canımcım sende iyi bak ege paşamıza canımcım hayırlı geceler:a015:

babamız geldii... bu saatte yemeğe oturuyoruz :)) sayfam açık.. dönerim birazdan..

erkflz.. cnım :))) ok. kilo alınıyoo.. aynı kilonadönsen bile ki ben dönemedim :)) vücut şeklin tamamen değişiyoo... tabi sadece kendim yaşadıklarımdan örrneklerle cevaplayabilirim... amaşunu söyliim biraz fazla abartmışlarr.. şu anki haline zor da olsa dönersin.. ki bu herkes için zor olmıcaktır.. benim için çok zordu ve dönemedim de....

evlendiğimde57 kiloydum.. 7 ay sonra hamiş kaldığımda 72 kiloydum :)) 9 ayın sonunda 87 ile doğuma girdim :))) ama 98 kilo olduğum zamanlarda oldu hayatım da ve alyansım hiç parmağıma dar gelmedi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…