kaydirigubbakcemile3 kocişim aradı.. onunla konuşp geldim bi baktım herkes yazmış eee .. fln :))) sağolun ilginize..
veee kızlarrr.... bebeğiminelleri kolları ayakları kıpır kıpırdı(nolcak yakında çikolata yemekten şeker komasına girmezsem iyi :))
elleriniyumruk yapıp açıyodu... parmaklarını bile gördüm bebeğimin... 17 haftalık çıktık ultrasondaa... maşallah kuşumaa.... 232 gr. olmuşuz... boyumuzu net ölçemedi doktorumuz ama olsun dedii. bizim içindiğer ölçümler daha önemli dedii... herbişeyi yerli yerindeve normal görünüyo deedii.. eee dedim cinsiyetii... :))) daha çok küçük annesi amaaa dedii... sanki şurda pipisini görüyo gibiyiimm... :))) ama bak karnın yağlı.. kaydirigubbakcemile3 net bişey söylemek için20. haftayı beklicen ama ben erkek diyorum dedii... aaaa kanım yağlıymışş ne münasebett... :roflol: çookk mutluyum bebeğimin tüm ayrıntılarını gördüm ve öğrendim.. zaten bu dr. daha önceden de tanıyorumm.. benim dr. da tanıyoo... ssk hast.den emekli bi kadın doğumcuu.. çok ilgiliydii.. istersen ayda bir gelebilirsin dedii... ahh dedim gelmemmi... sen hep böyle anlat kuzumuu.. ben ayda2 de geliriimm.. :))
darısı dr. gidicek olan arkadaşların başınaa..... inşallah hepiniz hayırlı haberlerle gelirsinizz...
selam kızlar geldim ben. malesef moralim çok bozuk. 3 lü test sonucum fena değil ama bir tane değer riskli çıkmış. dr um korkulacak bişi yok endişelenme dedi ama elde mi? detaylı ultrasona giricem randevu alıcam bugün. cmt hemen giderim. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. gayet iyi gözüküyor ben yapısal olarak anormal bişide görmüyorum dedi dr. omurilik,el,ayak gayet iyi görünüyor dedi ama işte içime bir kurt düştü.ağlamak istiyorum. sonuçlardan da bişi anlamıyorumki. cinsiyetimizde yine belli olmadı çok hareketli ama bacaklarını kapadı bugünde. kısmet zaten şu an cinsiyet umrumda değil yeterki sağlıklı olsun.
kızlar meraba uzun zamandır giremedim
cinsiyetler belli olmaya devam ediyo demek. bebeg hayırlı olsun oğlun. erkek dediyse doktor değişme ihtimali yok gibi kızda deseydi değişebilir diyolar.
benimde kızım olucak doktorum 2. defa söylüyor artık hiç kuşku yok dedi. çok sevindik eşiminde söylemesede içinden kız geçiyordu benimde tabii :)
artık pembe hazırlıklara başlayabiliriz..
Kızlar biz doktordan geldik.Testlerimizi göstermeye.Heyşey yolunda 1 aralık saat 11,00 de tekrar gideceğiz.Ultrasonla iyice bakacakmış.Veee yüzde yüz erkek bebişim.Bipisini gördük.Komaacandıakannehir:kedi: babamızın çok hoşuna gitti.HAaahahahahaha.Yani hepimiz iyiyiz...
kızlar ben geldimmm. çok mutluyum.
randevulu gitmeme rağmen tam 2 saat doktorun ameliyattan çıkmasını bekledik. ama değdi. keisn olarak doktorumu bulmuş bulunuyorum. bi daha da değiştirmem. ultrasonda bebişin herşeyini inceledi bizede gösterdi. kolları bacakları ağzı burnu PİPİSİ kaydirigubbakcemile3 evet kesin olarak oğlumuz oluyor. ayrıcana tamı tamına 280 gr. kız annelerine duyurulur. herşey yolunda bu doktoru çok beğendim nihayet değiştirmem artık. ay canım yaaa ağzını açıp kapatıyodu parmağını emdi. eşimde çok heyecanlandı. şu üçlü testin yerine geçen testi bizde yaptırdık. ben bi geçmişi okuyayım geliyorumm
zeyracım ne zaman gelip alak kızı : )
zeyram ne zaman bişeyler almaya başlayacaksın*senin bebiş neredeyse 20 haftalık oldu
iyi akşamlar kızlar bu kilo olayını fazla takmayın doğumdan sonra veriyosun zaten ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 80le doğum yaptım sonra 60 kiloya geri döndüm bunada 63 le hamile kaldım
Peki canım eski pantolonlarını giyebildin mi? Yada elde yada ayağında büyüme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?