2010 Nisan Anneleri

bende inanmıyorum o kadar abartılıyo bu kilo olayı tamam tabikide kilo alıcaz sonuçta içimizde bir can daha var ama verilmeyecek diyede bişey yok valla banada bazıları sezeryanı öyle anlatıyo ki sanki beyin ameliyatı gibi bazılarıda çok basit bişey hissetmiyosun bile diyor

hayirli olsun kizlar

canim sykma canini insallah kötü birsey yoktur
zaten doktorunda demis sykma canini

gözünüz aydin

ya arkadaşlar ben hamilelikte alacağım kilolardan hiç korkmadım. çünkü ben zaten tiroit rahatsızlığımdan sonra toplamda 25 kg almıştım.
50 kg dan 78 e kadar çıktım hamile kalmadan önce rejim yapıp 73 ee düştüm şimdi 77 yim:) yaklaşık 25 kg almış olmama rağmen parmaklarım hala bir çok kişiden incedir. eski yüzüklerim parmaklarımı sıkıyor ama oluyor. sadece ayak numaram 1 numara büyüdü. :) bir çok kişiden gördüğüm ve duyduğum şu kilo konusunda da sezeryan konusunda da herşey bünye meselesi.

Kızlar, benimkide kilo korkusu değil. Ama çevremde sürekli bu tip şeyler duyunca inanın, içimi bir korku kaplıyor. Parmakların, bileklerin kalınlaşacak, kalçaların büyüyecek ve ayakların büyüyecek. Bir daha bu kiloya dönsende bu fiziğin asla olmayacak deniliyor. Bu kafamı çok karıştırıyor.:uhm:

zeyram ne zaman bişeyler almaya başlayacaksın*senin bebiş neredeyse 20 haftalık oldu

zeyram ne zaman bişeyler almaya başlayacaksın*senin bebiş neredeyse 20 haftalık oldu

kaydirigubbakcemile3 sormaa canımcım daha var bana kalsa az dha geçsin istiyorum canım şöyle 6,5 aylık falanken almayı düşünüyoruz bakalım canımcım ben oturdum fasülye kavurması yiyorum bu saatte yaaa yine iştahım açıldıcokacimcoook

iyi akşamlar kızlar bu kilo olayını fazla takmayın doğumdan sonra veriyosun zaten ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 80le doğum yaptım sonra 60 kiloya geri döndüm bunada 63 le hamile kaldım

kızlar ben geçen yı 52 kiloydum.sigarayı bıraktım 54 oldum.ilk tüp bebekte 57.5 oldum,ikincide ise 58.5.bu kiloyla hamile kaldım.13 hafta yattım 6 kilo aldım.çok yemek yemiyorum ama çok kilo aldım.şimdi domuz gribi endişesiyle fazla dışarı çıkmıyorum derste çalışıyorum hareketsiz kaldım iyice.doktora gidince diyeceğm bakalım ne diyecek

iyi akşamlar kızlar bu kilo olayını fazla takmayın doğumdan sonra veriyosun zaten ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 80le doğum yaptım sonra 60 kiloya geri döndüm bunada 63 le hamile kaldım

Peki canım eski pantolonlarını giyebildin mi? Yada elde yada ayağında büyüme oldu mu?

kilo konusunda ve sezeryan konusunda size katılıyorumm aynenn.. kişiden kişiye göre değişebilir bunlarr..

valla şunu diyim ben kızımı sezeryanladoğurdum.. tamam bende herşeyin doğal olmasından yanayım ve son ana kadar normal doğurcaktım.. nesuyum geldi ne sancımm.. ama 4 cm. açıklığım bile varken sezeryanla aldılarr.. çünkü cadı kızım ellerini çekmedi yanaklarından (daha öncede anlatmıştım:) neysee.. ama normalde de kan alındığında bile fenalaşan biriyim.. he işte bir hayır vardır derler benim için hayırlısı böyleymiş dedim... bugün de dr sen sezeryanlımısın dedi dikiş izimi görünce.. evet dedim.. 7 yıl olduu. 5 yıldan sonra normal doğurtturuyolarmış ama bakalım bu nasıl olcak.. o da dedii ki çoook zorr.. ve ben olsam o riski göze almazdımm.. ayy nassıl şükrettim içimdenn :))) mazallah bi de aşağısı yırtılıp dikilmesin :)))

afiyet olsun canım ya maşallah sen fazla kilo almadın.kız ne yapıyonda almıyon kilo.ben tam 8 kilo aldım canım ya çok fazla .napcam ben :)

Peki canım eski pantolonlarını giyebildin mi? Yada elde yada ayağında büyüme oldu mu?

yaklaşık 1 sene sonra evet.
ayağım 1 numara büyüdü.kalçalarım belim genişledi valla benim fiziğim biraz bozuldu ama boy uzun olunca kıyafetler kapatıyo işte

erkflz.. cnm.. kimisi 3-5 kilo alır elleriboğmak boğmak şişerr. tombişleşir.. kimisi 30 kilo alırr eli ayağı aynı kalırr...

iyi gceler meysa.... kızlarr muhabbetinize de doyum olmuyo valla hee.. :))))))

budebeciğim inan canım çok yiyorum belli olmaz canım belki bakarsın 5. ayından sonra almayada başlayabilinirmiş ben anneme çekmişim öyle diyo bana benim şu an karnım var sadece o kadar kalçam zaten çok büyük değildi benim canımcım olsun canım bebişlerimiz sağlıklı olsunda yeterli bitanem bende senin gibi 58le hamiş kaldım 61 olmuşum en son doktor iyi dedi anneme çektiğim mide bualntılarım olmadı ondada hiç olmamış veririz seninle bulancak piraziz yürürüz bebişlerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…