ah kızlar benim eşimde hasta yatıyor grip mi sinüzüt mü bilemedik. beni de yanına yaklaştırmıyo bulaşır diye. hem korkuyom bulaşcak diye hemde aklım onda kararsızım ayrı mı yatsam gece diye ama kıyamam ben aklım kalır gidip yanına kıvrılacam galibamafoldumben
ben kaçar kızlar.iyi geceler.......
canımcım ben özel bişey yapmıyorum valla neyalan söyliim.. :)) antibakteriyel sıvı sabun jel fln aldık.. lavaboda onları kullanıyoruzz.. 12 saat koruyo amabiz saat başı yıkıyoruz yine de :)) okulda da kızıların öğretmeni çok duyarlı sağolsun okulun sabunlarını kullandırmıyoodu önceden de herkesin eli deyiyo diye.. şimdi de dediğim sabunlardan almış sınıfa.. her tenefüs yıkatıyomuş ellerinii.. ama canımm valla ne biliim kızımla ben bu hafta grip atlattık biliyosunudur... ama hep muck muck yanii.. ben öpmeden duramam kuzumuu.. tamam önlemlerimizi alalım ama abartmanın da gereği olmadığını düşünüyorum ben.. sadece benim fikrim tabikii buu... doktorum da dedi ki.. kuş gribi pek tutmamıştu bu iyi oldu diye kaydirigubbakcemile3 ne yapalım dedim.. bu yaptıklarımızı önerdii.. zaten dedi her yıl normal gripten de yüzlerce insan ölüyoo.. neyse lafı fazla uzattım.. önlemlerimizi alıp allaha havale ediyorum gerisinii.. sakınılan göze çöp batar diye düşünenlerdenimm opuyorumnanaktaniyi geceler bebeg....
bebeg sen özel bişey yapıyon mu ya domuz gribi için.kızında var oralarda durumlar nasıl*
çok geçmiş olsun cnım eşine.. accık ayrı yatkız bişicik olmazz.. (sana diyom ama ben uyuyamam eşimden ayrı :asigim: )ah kızlar benim eşimde hasta yatıyor grip mi sinüzüt mü bilemedik. beni de yanına yaklaştırmıyo bulaşır diye. hem korkuyom bulaşcak diye hemde aklım onda kararsızım ayrı mı yatsam gece diye ama kıyamam ben aklım kalır gidip yanına kıvrılacam galibamafoldumben
ben herkesleri gezcem valla zemuszemus geçen bayram küçük dayımları unuttuk.. yani vakit kalmadı aslındaa.. halaa laf sokuyo gördükçe kaydirigubbakcemile3 rabbim korusun hepimizii :Saruboceq:canım bende belki bi annemler bide kayınvalidemler....başka da gitmem bir yerlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?