2010 Nisan Anneleri

iyi geceler meysacığım bebişine iyi bak tatlım görüşürüz canımcım

bebegciğim sen yemek dedin karnıma sanki bir gurultu girdi valla yine açıldı benim iştahım birde yemek yedikce minnoş kızım pıt pıt içimi kaşıyo sanki yaaa çok güzel ben en iyisi devamlı yiyeyim

kızlarr ben de .çıkıyorum artıkk.. çay faslımı dabilgisayar başında geçirdim :)))

kızımı yatırmam lazımm.. halaaa uyumadı cadııı...

hepinize iyi gecelerrr... öpüyorumm... tatlı rüyalarrr....

zeyracım ya bugün eşimden öğrendim giresunda da bugün domuz gribinden birisi fakülteyeb sevk edilmiş.eşimin arkadaşının eşi hemşire göğüs hastanesinde o söylemiş.
bugün dışarı çıktım eczaneye gittim.cumartesi doktorA gitcemya maske,ıslak mendil birde jel var ondan aldım.millet şey diyo bana niye bu kadar pimpirikleniyosun bişey yok,bunlar uydurma,zaten ölmeyecekmiyiz.insanlar mı çok hafife alıyolar yoksa ben mi böyle pimpirikliyim

kaydirigubbakcemile3 zeynomm.. arada dinlendirkızını cnımm.. hep kıpraşmasınn yavrumm.. yorulurr soonra.. anladın sen :)) öptüm cnımm.. iyi bak kendine ve kızınaa...

iyi geceler bebeg....
bebeg sen özel bişey yapıyon mu ya domuz gribi için.kızında var oralarda durumlar nasıl*

bebegciğim iyi geceler tatlışım öptüm seni ,egemizi,edamızı canımcım hayırlı rüyalar muck muck

budebeciğim canım valla ben bugün burada bime gittik akşam üstü eşimle birde biliyosun burada pazarıydı buranın canım ben levent beye sordum o dikkat et ama o kadarda evdeysen bişey yapmana gerek yok dedi iğneyede sıcak bakmadı bana demesinden anladım ben sadece çok sarılma herkese dedi ama benim korktuğum kayınvalidemler hacılıktan döndüklerinde gelen giden çok olacak ben ne yapacağım bakalım ama pek gelenlerle sarılma olayım olmayacak buralarıda biliyosun hemen millet yanlış anlıyo bak bak gelin bir hoşgeldin sarılmadı derler ben ne yapıcam bakalım

ah kızlar benim eşimde hasta yatıyor grip mi sinüzüt mü bilemedik. beni de yanına yaklaştırmıyo bulaşır diye. hem korkuyom bulaşcak diye hemde aklım onda kararsızım ayrı mı yatsam gece diye ama kıyamam ben aklım kalır gidip yanına kıvrılacam galibamafoldumben

budebeciğim bu arada ben unuttum tetenoz aşısını vurdurayımmı diye sormayı levent beye yaaa sata görede şu an 19. haftamda gözüküyorum bakalım sağlık ocağına gideceğim yarın burada hemşire ne diyecek onunda önceden doktoru levent beymiş

canımcım geçmiş olsun tatlışım bence 1 gecelik ayrı yat kocişinden bizimkide normalde hasta olsa bana çok yaklaşmak istemez normaldede der sanada bulaşır diye canım sen dikkatli ol canımcım yinede ama yinede azıcık uyuyana kadar kıvrıl git kocişinin yanındakaydirigubbakcemile3

tarhancım eşine geçmiş olsun.bir gecede ayrı yat kocandan canım bişeycik olmaz.
zeyracım ben yaklaşık 10-15 gündür kimseyle tokalaşmıyorum,öpmüyorum bile,millet derse de desin boşver televizyondan onlar da duyuyolardır heralde.hatta ben bayramda belki hiçbir yere çıkmam

canım ben zaten bayramda bir annemlere birde anneannemlere gideceğim dayımlarda orada olmuş oluyo bende pek gezmeyeceğim canım benim kayınvalidemler zaten burada olmayacaklar bakalım ben giderimde bizdede eşim götürmez izin vermez hayırlısı ama sanmam buralarda domuz gribi görülüceğini canım yinede tedbirli olmak gerek tabiki

günaydın kızlar..

korkunç bir gece geçirdim. şu saati zor ettim valla, sabah olmak bilmedi

balık yemiyorum hiç, dün gece annem balık yapmış, gideyim yiyeyim bari bebeğe fayda dedim. balıkta mı bir şey vardı, zehirlendim mi ne oldum bilmiyorum artık, korkunç bir gece geçirdim.
içim dışıma çıktı, uykusuzluğu, korkusu da cabası.

sabaha karşı geçti ama bu sefer de "kızıma bir şey oldu mu ki" diye panik oldum öyle uyuyamadım. zombi gibiyim şimdi.

gece geç saate kadar da muhabbet dönmüş :) siz şimdi erkenden kalkamazsınız da..

siz uyandığınızda da ben sızarım uykusuzluktan muhtemelen :)
eh, akşamüstü denk geliriz artık napalım.. :)

günaydın kızlarr... size bi uğrıyım da işlerime bakayım dedim.. kahvaltı bulaşıkları yataklar vs.. :))

zeynepçim(iki kedili deli) çok geçmiş olsun cnımm... allah allah neden oldu ki acaba... dediğin gibi balıkta mı bişey vardı ki.. neysee kızına bişiycik olmamıştır allahın izniyle.. aklına kötü şeyler getirme cnımm.. sen yat dinlen en iyisi.. kalktığında uğra bakalım cnmm.. inş. hiç bişyciğin kalmaz... öptüm cnımm.. opuyorumnanaktan

iyi geceler bebeg....
bebeg sen özel bişey yapıyon mu ya domuz gribi için.kızında var oralarda durumlar nasıl*
canımcım ben özel bişey yapmıyorum valla neyalan söyliim.. :)) antibakteriyel sıvı sabun jel fln aldık.. lavaboda onları kullanıyoruzz.. 12 saat koruyo amabiz saat başı yıkıyoruz yine de :)) okulda da kızıların öğretmeni çok duyarlı sağolsun okulun sabunlarını kullandırmıyoodu önceden de herkesin eli deyiyo diye.. şimdi de dediğim sabunlardan almış sınıfa.. her tenefüs yıkatıyomuş ellerinii.. ama canımm valla ne biliim kızımla ben bu hafta grip atlattık biliyosunudur... ama hep muck muck yanii.. ben öpmeden duramam kuzumuu.. tamam önlemlerimizi alalım ama abartmanın da gereği olmadığını düşünüyorum ben.. sadece benim fikrim tabikii buu... doktorum da dedi ki.. kuş gribi pek tutmamıştu bu iyi oldu diye kaydirigubbakcemile3 ne yapalım dedim.. bu yaptıklarımızı önerdii.. zaten dedi her yıl normal gripten de yüzlerce insan ölüyoo.. neyse lafı fazla uzattım.. önlemlerimizi alıp allaha havale ediyorum gerisinii.. sakınılan göze çöp batar diye düşünenlerdenimm opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnım eşine.. accık ayrı yatkız bişicik olmazz.. (sana diyom ama ben uyuyamam eşimden ayrı :asigim: )
canım bende belki bi annemler bide kayınvalidemler....başka da gitmem bir yerlere...
ben herkesleri gezcem valla zemuszemus geçen bayram küçük dayımları unuttuk.. yani vakit kalmadı aslındaa.. halaa laf sokuyo gördükçe kaydirigubbakcemile3 rabbim korusun hepimizii :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…