2010 Nisan Anneleri

ymer... akar... algelsky... günaydınlar arkaaşşlarrr... opuyorumnanaktan sabah kahvaltıda bebişimin pıtırtılarını hissettim :asigim: güne mutlu başladımm... inş.. bütün günüm güzel geçerr... :Saruboceq:

hııı bu arada.. hepinize hayırlı cumalar diliyorummm... :Saruboceq:

allah allah bugün nedense bizim topiğin sakinleri bişey yazmak istemiyo galiba :))) gelen ya hiç sesini çıkarmadan kayboluyoo yada bi günaydın diyo sadece kaydirigubbakcemile3

ee anlayana çok bilee.. bende sabah sabah muhabbet arıyorum galibaa.... neyse kimseler yok bende geziniyim azıcıkk...

hayırlı cumalar güzel nisan annelerii ...dün doktorumuza gittik şükürler olsun rabbıme hersey yolunda ...oğlum gelıyor kıslar hayırlısıyla...

birperi..ruzenin.. rüzgaryagmur... ayşecim..günaydınlar canlarım..

birperi... gözün aydın cnım.. herşeyin yolunda olmasına sevindim cnım.. hayırlı olsun oğluşun da... rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

ay bu tickerların olmayışı beni sinir ediyoo.. ne güzel görüyoduk herkesin bebeği ne kadarlık diyee...

neyse ben adımın altınayazdım.. hergün değiştiricem inş.. :))

amin canım hepimiz saglıkla sıhhatle alalım kucagımıza ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…