- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
aaaa aşk olsun cnımm.. evlat ... kızyada erkek sağlıklı olsun yeterr.. ama sizin için sadece o yetmiyo sanırım.. benim 7 yaşında kızım var ve bu bebeğim dekız olsa ve belki bir sonraki de inanki hiçç srun etmemm.. çünkü rabbim kararlamış demekki.. rabbim herkese hayırlı evlat versin.. cidden kusuruma bakma daa benim gibi düşünenlerin çoğunlukta olacağına da eminimm... allah muhafaza senin bebek kız olsa ne yapıcaktınız??
bebegcım sen ayşe-denız ı yanlış anladın.bız ondan sunu konuşmustuk babalar farketmez dıyo ama bızımkılerın ıcınde bı yerlerde erkek gızlıymış dedık.sonra oda bu msjı attı.bız anneyız her anne gıbı ayse de bır anne oda kız erkek ayırt etmez hıc bırımız edemeyız.onlar bızım canımız.kız cocukları nazlı oluyolar kendılerını bı anda sevdırebılıyolar bıcırıklar şeker oluyolar,erkeklerınde kendıne has bıı yanları var demeye calıştı.hepımız anneyız nasıl ayırt ederız.ben ayse adına konusmus oldum ama emınım oda boyle dusunuyo bana yazdıklarından ben bunları anladım
kızlar sizce ben dr umu değiştirsemmi.. şimdi size aklımdakiler madde madde yazıcam. bi fikir verin .
1. hamile kalmadan önce her gittiğimde beni unutuyordu aynı soruları soruyordu devamlı.
2.klomen verdi ama 3 ay hamile kalamazsın bekleme deyip moralimi bozdu. ilk ay hemen hamile kaldım çok şükür.
3. kan şekerim de çok az farklılık olmasına rağmen yüksek deyip beni arkadaşı olan diyetisyene yönlendirdi.
4. kontrol için gittiğimde bebeğime bakmak için ben ısrar ediyorum dünde öyle oldu sonuçlara baktı bebeğe bakmayalım bugün dedi. halbuki cinsiyeti söylicekti.
5.3 lü test için zaten moralimi bozdu biliyorsunuz detaylı ultrason içinde tanıdıklarına yönlendirdi özel isim verdi
6. cmt bebeğimin belinin ince olduğunu süt yumurtayı arttırmamı söyledi, dün göbeği var dedi.
7. kilosu yada boyu hakkında soru sormama rağmen bişi demiyor.
eşim şüphelendi akşam bilemedim bende.
güzelim bende buna benzer sebeplerden doktorum degıstırdım 2 ay önce..sorarım cevap vermez tanımaz..kimdin neydın bastan savar gıbı hemen 1 dkda gönderır falan...bızım için şuan doktorumuza güvenmek cok ama çok önemlı eğer için rahat etmıyorsa değiştirderım ben..doktorun herne kadar basarılısından öte şefkatlı ilgili arkadas gibi davrananıda çok önemlı bana göre...
günaydın kızlar..
korkunç bir gece geçirdim. şu saati zor ettim valla, sabah olmak bilmedi
balık yemiyorum hiç, dün gece annem balık yapmış, gideyim yiyeyim bari bebeğe fayda dedim. balıkta mı bir şey vardı, zehirlendim mi ne oldum bilmiyorum artık, korkunç bir gece geçirdim.
içim dışıma çıktı, uykusuzluğu, korkusu da cabası.
sabaha karşı geçti ama bu sefer de "kızıma bir şey oldu mu ki" diye panik oldum öyle uyuyamadım. zombi gibiyim şimdi.
gece geç saate kadar da muhabbet dönmüş :) siz şimdi erkenden kalkamazsınız da..
siz uyandığınızda da ben sızarım uykusuzluktan muhtemelen :)
eh, akşamüstü denk geliriz artık napalım.. :)
kızlar sizce ben dr umu değiştirsemmi.. şimdi size aklımdakiler madde madde yazıcam. bi fikir verin .
1. hamile kalmadan önce her gittiğimde beni unutuyordu aynı soruları soruyordu devamlı.
2.klomen verdi ama 3 ay hamile kalamazsın bekleme deyip moralimi bozdu. ilk ay hemen hamile kaldım çok şükür.
3. kan şekerim de çok az farklılık olmasına rağmen yüksek deyip beni arkadaşı olan diyetisyene yönlendirdi.
4. kontrol için gittiğimde bebeğime bakmak için ben ısrar ediyorum dünde öyle oldu sonuçlara baktı bebeğe bakmayalım bugün dedi. halbuki cinsiyeti söylicekti.
5.3 lü test için zaten moralimi bozdu biliyorsunuz detaylı ultrason içinde tanıdıklarına yönlendirdi özel isim verdi
6. cmt bebeğimin belinin ince olduğunu süt yumurtayı arttırmamı söyledi, dün göbeği var dedi.
için rahat değilse vememnun değilsen hiç zaman kaybetme derim benn... daha yolun başında sayılırız... iyi bir dr. bulmanı diliyorumm... doktorum ilgisi alakası çok önemlii...kızlar sizce ben dr umu değiştirsemmi.. şimdi size aklımdakiler madde madde yazıcam. bi fikir verin .
ok. canımcımm.. erkeklerin deayrı bi havası var fln deyince.. kusuruma bakma yanlış algıladıysammm... yanlış yerdeyanlış şekildekullandığımız bir tek kelime bile söylemek istediğimizşeyin anlamını o kadar çok değiştiriyor ki.. opuyorumnanaktanAy canım arkadaşım sen beni yanlış anladın.Kız erkek hiç farketmez canım o benim kanım.Kızlar sıcak kanlı fıkır fıkır erkeklerınde ayrı bir havası var anlamıda.Ay hepsini yerim ben.Olur mu öyle şey.Benim bebiş kız olsa herhalde çıldırırdım sevinçten...zemuszemus
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.
bebegcim doğru söylüyosunda ben tedbirimi alayımda.....
birpericim oğluşun hayırlı olsun
ayŞecım yedınmı dun lavaŞlı kıymayı ve yoĞurt corbasını valla benımde canım dun cok ıstedı hemde ekŞılı yoĞ.corba.ama dun yapmıstım mercımek oyuzden bıtmesını beklıyorum.mutfak zamanı corba var ama yanınaaaa bakalım
bebeg kız sen çok akıllısın haaaa bende yazayım oraya kaç haftalık olduğunu bebeğimin
ben bi kahvaltı yapıp geleyim
bence değiştirmelisin çünkü bizler zaten sürekli içimizi rahatlacak yada bizleri aydınlatıcak bilgiler almak istiyoruz bişeyler duymak istiyoruz o da seni bi şekilde geçiştiriyorsa eminim daha ilgili bir doktor bulup ona devam edebilrisin bence
ok. canımcımm.. erkeklerin deayrı bi havası var fln deyince.. kusuruma bakma yanlış algıladıysammm... yanlış yerdeyanlış şekildekullandığımız bir tek kelime bile söylemek istediğimizşeyin anlamını o kadar çok değiştiriyor ki.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?