2010 Nisan Anneleri

kızlar sizce ben dr umu değiştirsemmi.. şimdi size aklımdakiler madde madde yazıcam. bi fikir verin .
1. hamile kalmadan önce her gittiğimde beni unutuyordu aynı soruları soruyordu devamlı.
2.klomen verdi ama 3 ay hamile kalamazsın bekleme deyip moralimi bozdu. ilk ay hemen hamile kaldım çok şükür.
3. kan şekerim de çok az farklılık olmasına rağmen yüksek deyip beni arkadaşı olan diyetisyene yönlendirdi.
4. kontrol için gittiğimde bebeğime bakmak için ben ısrar ediyorum dünde öyle oldu sonuçlara baktı bebeğe bakmayalım bugün dedi. halbuki cinsiyeti söylicekti.
5.3 lü test için zaten moralimi bozdu biliyorsunuz detaylı ultrason içinde tanıdıklarına yönlendirdi özel isim verdi
6. cmt bebeğimin belinin ince olduğunu süt yumurtayı arttırmamı söyledi, dün göbeği var dedi.
7. kilosu yada boyu hakkında soru sormama rağmen bişi demiyor.

eşim şüphelendi akşam bilemedim bende.

Ay canım arkadaşım sen beni yanlış anladın.Kız erkek hiç farketmez canım o benim kanım.Kızlar sıcak kanlı fıkır fıkır erkeklerınde ayrı bir havası var anlamıda.Ay hepsini yerim ben.Olur mu öyle şey.Benim bebiş kız olsa herhalde çıldırırdım sevinçten...zemuszemus

Evet canım aynen böyle düşünüyorum...Bebişim benim o yaaa.Kız erkek ne farkeder Rabbim hayırlı ömürler versin hayırlı evlat olsun...
Not:Bu arada teşekkürler hayatsn benim yerime benim düşündüğüm gibi cevap verdiğin için.Burayı bu yüzden seviyorum çok güzel arkadaşlıklar doğuyor.Hepinizi çok seviyorummm

güzelim bende buna benzer sebeplerden doktorum degıstırdım 2 ay önce..sorarım cevap vermez tanımaz..kimdin neydın bastan savar gıbı hemen 1 dkda gönderır falan...bızım için şuan doktorumuza güvenmek cok ama çok önemlı eğer için rahat etmıyorsa değiştirderım ben..doktorun herne kadar basarılısından öte şefkatlı ilgili arkadas gibi davrananıda çok önemlı bana göre...

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.
bebegcim doğru söylüyosunda ben tedbirimi alayımda.....
birpericim oğluşun hayırlı olsun

evet canım doğru söylüyosun, hemen hızlı hızlı söyleyim bitsin diye bakıo bazen benimki.

bebeg kız sen çok akıllısın haaaa bende yazayım oraya kaç haftalık olduğunu bebeğimin
ben bi kahvaltı yapıp geleyim

herkeslere günaydın. dün gece benden sonra eşime geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. gerçi benim derdim sadece ayrı yatmak değildi de ateşi mi çıktı kötüleşti mi diye endişe etmekti. çok şükür ben yatağı ayırdım ama eşim düzelip kalktı ve bütün gece oturdu. şimdi daha iyi grip devam ediyor ama ateşi falan yok çok şükürzemuszemus

çok geçmiş olsun tatlım şimdi iyi olmana sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım herşey bir yana o kadar özel isim verip durması paragöz olduğunu düşündürüyor insana ben olsam değiştirirdim. ben zaten hamileliğimin başından beri doktor değiştirip duruyom kaydirigubbakcemile3. armutun sapı üzümüm çöpü derken 4,5 ayda 4. doktorda karar kıldım. dün gittiğim doktordan çok memnun kaldım umarım sende içine sinen bir doktor bulursun canım

için rahat değilse vememnun değilsen hiç zaman kaybetme derim benn... daha yolun başında sayılırız... iyi bir dr. bulmanı diliyorumm... doktorum ilgisi alakası çok önemlii...
ok. canımcımm.. erkeklerin deayrı bi havası var fln deyince.. kusuruma bakma yanlış algıladıysammm... yanlış yerdeyanlış şekildekullandığımız bir tek kelime bile söylemek istediğimizşeyin anlamını o kadar çok değiştiriyor ki.. opuyorumnanaktan

budebe.. günaydın cnımm.. hoşgeldin.. tabiki tedbirimizi alıcaz ama çok da pimpiriklenip bebişlerimizi strese sokmayalımdemii.. opuyorumnanaktan

kızlar değiştiricem değiştirmesinde doğumu o hastanede yapmak istiyorum. hastanede de benim dr um dışındakiler tüp bebek doktoru. diğer doktor da doğum iznine çıkmış. offf napıcam ya ben. mafoldumben

çok az yiyebildim canım yaa.Çok acıkıyorum ama azıcık yiyorum...
Sizlede nasıl yeme olayı?

bence değiştirmelisin çünkü bizler zaten sürekli içimizi rahatlacak yada bizleri aydınlatıcak bilgiler almak istiyoruz bişeyler duymak istiyoruz o da seni bi şekilde geçiştiriyorsa eminim daha ilgili bir doktor bulup ona devam edebilrisin bence

saol canım

Ay ne olacak canım benim.Asıl ben yanlış anlaşıldımlmazkötü kız deniz düşünmeden tam yazıyor bazen ben sorarım ona bebeg teyzecim)Evet türkçemiz çok güzel olmasına karşın şekilden şekile giriyor.lülülülülülü.Bu arada bebegcim nasıl bende avatrın altına yacam haftamıyaaa bulamadım neren yazacağımı

Bencede değiştirmelisin.Benim de böyle bir doktorum vardı.Hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde gittim.Bana düşük kanama olmazsa beni arama asla ne de gel dedi randevuya kadarkötükedihüso sinir olmuştum.Şimdiki doktorum o kadar mükemmel ki.Ayfer Gürbüz kendisi.Her şeyi açıklıyor.Hiç eksik kalmıyor ben sormadan anlatıyor.
Domuz gribini sordum kendisini aşı vurulacak mıyım diye.Devlet zorunlu derse vurulmalısn.Ama zorunlu değilse vurdurmasanda olur.Hamileler üzerindeki etkisi bilinmiyor daha dedi.Bende vurulmayacağım dedim.Kendisi de vurulmayacakmış zaten...bunuda buradan söyleyeyim dedim.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…