2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım ço güzel laf attın valla:)

Napim canımcım ne diyim bulamıyorum valla -tatlicadiarzu-
bu arada bende salı günü üçlüye benzer bi test yapılcakmış onun için gidicem kızlar bebişimi özledim. Göbişimde azıcık çıkmaya başladı :kedi:

herkese günaydın. 2 günün birikmişlerini ancak okudum. ne zamandır yapmayı düşündüğüm temizliğmim 2 günde tamamladım. camlar silindi perdeler yıkandı ütülendi. bi salon kaldı o da haftaya ancak. Baktım göbek şişmeye başladı zaten zor sığıyorum cama valla 1 aya sonra çıksam cama sıkışıp kalcam akşam kocam kurtaracak beni, çıktım sildim camlarımı.

benimde dr. ayrıntılı ultrason için başka dr. adları tavsiye etti. ankaranın en iileriymiş. ama hastanede de olabilirsin. bizden dr. tavsiye etmemizi istiyor hastalar o yüzden dedi. saolsun biri 350 ye biri 420 ye bakıyomuş. ohhhhh dedim. gittiğim hastane de randevu aldım.

bu arada benim dr. kanatsız melek çıktı. zaten bendeb3 yaş büyük sadece, çılgının teki. p. tesi serum takılı yatarken geldi saçımı okşadı, elimi tuttu, bebeğim için endişelenmememi sööldi. yerim ben onuuuu.

sinir buzucu kısma gelirsek. bebişin kız olduğunu öğrenen kazma kocamın yıkıldığını daha önce yazmıştım. neyse o atlattı sendromu. veya en azından ööle gözüküyo. dün kayınpederler geldi babama geçmiş olsuna. biraz sohbet muhabbet kayınpeder dedi ki cinsiyetin kız olduğu kesinmiymiş. yüzde 80 kızmış dedim. asıldı yüzü, bozuldu. ehh ne yapalıl sağlık olsun dedi... uyuz yaa. bi doğsun prensesim parayla göstercem yüzünü...

kullanıcı paeline gir.. ordan profil düzenle den kişisel rütbem diye bir yer varr.. normalde papatya,nergis fln yazıyoo.. ordaki boş yere istediğini yazabilirsin cnım opuyorumnanaktan
günaydınnn arkadaşlarrrr
günaydın cnımm a.s.
noldu ya sitede sorunmu var gene zor açıyorum
bende sorun yok ama..

ayy kızlarr ya az önce eltim uğradı onu geçirdim kapıyı kapatırkenn bi döndüm... hemen tam göbek deliğimin sol tarafında cıızzztdiye bişiy oldu :)) sanki elektrik çarpmış gibi uyuşmuş gibi bisızlama oldu ama hemen geçtii..acayip panik yaptım.. neden oldu ki yaa... korktum birdenn..

sütlü gayfe.. hoşgeldin öncelikle.. çizelgeler iptal kuzucum :)))

ademir... cnm ben böyle insanları cidden anlamıyorumm.. tamam kabull 2-3 tanekız yada erkek çocuğun olur daondan sonraki değişik olmadı diye bozulur insan da daha ilk yada 2. bebede hııhh ayıp valla...
enim kızım var ama ne eşim ne ben ille erkek olsun diye bişey geçmedi içimizdenn.. kieşimin içinde böyle bişey olsa bana mutlaka söylerdii de.. ama başından beri diyodu bana erkekmiş gibi geliyo diyee... hamilelikteki yaşadıklarım kızımınkiyle tam zıtmışş.. ona dayanarak :))) kızıma hamiş kaldığımı öğrendiğim gün bile kızımız olucak demiştii.. ermişmidir nedir :))))

akarcım.. sağol cnımcvbın için.. batma ve değişik bi huzursuzluk hissi oluyo karın bölgede arada ama byle bişeyi ilk kez yaşadımm.. ama hemen geçmesi ciddi bi sorun olmadığını düşündürüdü bana..

ayy... hep ben konuşuyorum ama yaa... neyse bende merakettiğim bişiye bakmaya gidicem sayfalar arasıı...

ne mi? bu topikte hamişlik haberini ilk kimler verdi ? :)))

o bende ara ara oluyo bılıyomusun guzelım bende hareket ettı sanıyorum

selam şekerler..
işlerim çok yoğun giremiyorum (
ben ıkı gundur yavrumu hıssediyorum
çok sık değil ama pıt pıt yapıyor içeriden opuyorumnanaktan

benim miğdemde acayip yanma oluyor kızlar özellikle akşamları

tatlım doktorun verdiği gaviscon diye bir şurup var artık onu içmeden uyuyamıyorum geceleri. midem yanacak diye meyve yemeye korkuyorum. hamileliğin başından beri en büyük şikayetim mide yanması. yatmaya yakın bir şey yiyip içince hele resmen uykumdan fırlıyorum hepsi geri ağzıma geliyo.

önceden de vardı ama yatmadan önce soğuk süt içince geçerdi. artık o süt uykuda ağzımdan burnumdan geliyo resmen:sinifsinif: o yüzden sana tavsiye edebileceğim tek şey geceleri dokunan şeyleri yememen ya da ilaç kullanmankaydirigubbakcemile5

meraba kızlar cümleten hepinize hayırlı cumalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…