sitenin adı :inglesina nedense linki yazamıyorum
kızlar ben size bişi daha sorcam.
şimcik ben gyneferon (demir hapı) , glucophage ve elevit kullanıyorum. demir hapını sabah aç karnına içiyorum da, diğer iki hapı nasıl içmeliyim? kahvaltıdan sonra iki hapı aynı anda içsem doğrumudur? bu sabah öyle yaptım ama aklıma takıldı dr a da sormak aklıma gelmedi dün. siz nasıl yapıyorsunuz?
yawww tickerler gene kayboldu ne güzel yapmıştım ne olduki şimdi
tickerim nasıl kızlarrrr
yalnız bir sorun var sanırım kızlar ticker bir gözüküyor bir kayboluyor ben bu işten hiçbişi anlamadım.....
rüzgar yağmur canım hani ticker gözükmüyorki
aaa demin gözüküyodu akannehir
:roflol: :roflol: :roflol: ayy arka arkaya yazmışsınız yaa.. oku oku öldüm gülmekten... siz beni güldürdünüzallah ta sizi güldürsün emi kaydirigubbakcemile3aaa bi çıkıo bi kayboluyo
afedersin canim anca gördüm mesajini
evet amniyo sivisi benden alinicakti ,pazartesi gittik
doktorlar bir sürü sey anlattilar ama beni ikna edemediler
kabul etmedim canim siviyi aldirmayi,ama organlarini kontrol ettiler
cok sükür oglum saglikli :Saruboceq: (simdilik) insallah devamida iyi olur
üçlü teste gerek görmediyse problem olmaz canım, benim dr um kaşınsam test yaptırıyor. sorun olmaz sanmam. o dediğin test neymiş ki?
ben de 16+1'deyim bugün.
kızlar bergüzar koreli gördünüzmü? 7 aylık ama karnı ne kdar az. benim karnım ondan büyük. zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kocişim aradı.. onunla konuşp geldim bi baktım herkes yazmış eee .. fln :))) sağolun ilginize..
ya bişi sorucam doktoru egzersiz öneren varmı.
kızlar meraba uzun zamandır giremedim
cinsiyetler belli olmaya devam ediyo demek. bebeg hayırlı olsun oğlun. erkek dediyse doktor değişme ihtimali yok gibi kızda deseydi değişebilir diyolar.
benimde kızım olucak doktorum 2. defa söylüyor artık hiç kuşku yok dedi. çok sevindik eşiminde söylemesede içinden kız geçiyordu benimde tabii :)
artık pembe hazırlıklara başlayabiliriz..
Kızlar biz doktordan geldik.Testlerimizi göstermeye.Heyşey yolunda 1 aralık saat 11,00 de tekrar gideceğiz.Ultrasonla iyice bakacakmış.Veee yüzde yüz erkek bebişim.Bipisini gördük.Komaacandıakannehir:kedi: babamızın çok hoşuna gitti.HAaahahahahaha.Yani hepimiz iyiyiz...
slm güzeller bizde dün doktora gittik drumuz güzel güzel burası böbreği ağzı burnu kolu derken işte buda PıPıSı dedi birden kendimi tutamayıp neee pipisimi demişim hiç bu kadar heyecanlanmamıştım eşim eli ayağı düz olsunda farketmez kız olsun diodu haberi duyunca nerdeyse tavana sıçradı allah hepimiizn meleğini korusun
sinir buzucu kısma gelirsek. bebişin kız olduğunu öğrenen kazma kocamın yıkıldığını daha önce yazmıştım. neyse o atlattı sendromu. veya en azından ööle gözüküyo. dün kayınpederler geldi babama geçmiş olsuna. biraz sohbet muhabbet kayınpeder dedi ki cinsiyetin kız olduğu kesinmiymiş. yüzde 80 kızmış dedim. asıldı yüzü, bozuldu. ehh ne yapalıl sağlık olsun dedi... uyuz yaa. bi doğsun prensesim parayla göstercem yüzünü...
AttaQue canım ne desem şimdi boş canımcım bende bir ara düşündüm doktorumu değiştirmeyi ama insan bir yerde başladımı bırakamıyor inan doktorlardan biz ilgiden başaka bişey istemiyoruz ama onlarda olaya meslek açısından bakıyor bende geçen gittiğimde sordum tek dediği çok ağrı yaparsa git dedi ama gitmemi önermedi nedense bilmiyorum bendede diş kanamsı oluyodu canım sanada çok geçmiş olsun bence birdaha gittiğnizde sorabilirsin detaylı olarak eğer bilgisine güveniyorsan sorun yok bence canımcım yaa anlamadığım bu kadın doğumcularda var busoğukluk ne kadar samimi olsalarda diğer branşdakiler gibi olmuyolar canımcım
merhaba kızlar yarın sabah doktora gidiyorum.üçlü testimi de yaptıracağım.inşallah herşey iyidir.....
inşallah canım güzel haberlerini bekleyeceğiz.merhaba kızlar yarın sabah doktora gidiyorum.üçlü testimi de yaptıracağım.inşallah herşey iyidir.....
attaquecim bencede doktorunu değiştirme...bir dokktora alışmışsın şimdi dierine alışman zaman alacak....güvenemeyeceksin belkide zor olur yinede sen bilirsin tabiki
Canım öncelikle güzel haberlerini bekliyoruz
Doktor konusunda düşünüyorum hala , alışmak zor gelebilir dediğin gibi başka bir doktora , birde tam kan testlerinin yapıldığı önemli bir dönemde..
Zeyracım tickerler tamamiyle kalkmadı mı canım?
iyi akşamlar kızlar
dr.a gidenler inşallah güzel haberlerle dönersiniz benim gitmeme daha 10 gün var 16 sında gidicem
b,de çatlaklardan bahsetmişsiniz yağı mutlaka sürün ben hamileliğimi öğrendiğim zaman hemen bebe yağı aldım her akşam sürüyorum geçen 1 hafta annemde kaldık yanımda getirmedim hep yan taraflarım kurudu kaşındı şimdi her akşam sürüyorum
bu arada vazelinde çok iyi geliyo gerginliğini alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?