2010 Nisan Anneleri

slm güzellerr... okula gidip gelme işine 2 gün mola verdiğim için mutluyumm :)))

neler oldu ben yokken bakim.. geliimm hemenn..

bugunlükte bukadar kızlar artıkın eve gitme vakti bugun zaten acayip sıkıldım....
eğer keyfim yerinde olursa,kişisel temizlik yapmak istiyorum bakalım ,hamişliktede zor oluyor ama.....
nese kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın....
hehe:))) bugun kendime birde maske yapayım bari öcü gibi dolanayım barim...
kendimi unuttum valla aynaya bakmaz oldum.....kociş beni beyenmiycek ,azcık kadın olim ben,yoksa birlikte bıyık bürcez......:roflol:

canım bildiğim kadarıyla o haplar birlikte alınmamalı. etkileşim yapıyorlar. aralarda 5-6 saat olsun. ben öyle içiyorum. elevit ve demir hapı kullanıyorum sadec. eleviti daha drum vermedi. çocuk hekimi arkadaşım var o başlamalısın dedi. o yüzden içiyorum

yawww tickerler gene kayboldu ne güzel yapmıştım ne olduki şimdi

tickerim nasıl kızlarrrr

yalnız bir sorun var sanırım kızlar ticker bir gözüküyor bir kayboluyor ben bu işten hiçbişi anlamadım.....

rüzgar yağmur canım hani ticker gözükmüyorki

aaa demin gözüküyodu akannehir

aaa bi çıkıo bi kayboluyo
:roflol: :roflol: :roflol: ayy arka arkaya yazmışsınız yaa.. oku oku öldüm gülmekten... siz beni güldürdünüzallah ta sizi güldürsün emi kaydirigubbakcemile3

kızlarr benden bu akşamlık bu kadarr... eltimin kızı gelmiş ( 4 ay önce evlenmişti) alt kata çağırdılar eda yı(kızımı) :)))

biz de kocişle başbaşaa... accık keyifsürelim.. 1 saate kalmaz gelir bizim cadıı.. olsun accık da yeter muhabbet edelim ikiciğimiz yaavv..

hepinizi öpüyorum .. yarın sabah görüşürüz... byyyyy.. iyi gecelerr..

ınşallah canım , yüreğini ferah tut..

üçlü teste gerek görmediyse problem olmaz canım, benim dr um kaşınsam test yaptırıyor. sorun olmaz sanmam. o dediğin test neymiş ki?

Benim ukala doktorum da dediğin gibi a desem test b desem test istiyor..

ben de 16+1'deyim bugün.

Canım cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın

kızlar bergüzar koreli gördünüzmü? 7 aylık ama karnı ne kdar az. benim karnım ondan büyük. zemuszemus

Ay aynen , benimki de onun karnından büyük , o da 7 kiloyla doğurur Allah bilir 2 kiloluk bi bebek.

kaydirigubbakcemile3 kocişim aradı.. onunla konuşp geldim bi baktım herkes yazmış eee .. fln :))) sağolun ilginize..

Tekrar gözün aydın canım

ya bişi sorucam doktoru egzersiz öneren varmı.

Ben! Bana durmadan spor yaptın mı diye sorup duruyor
:umursamaz:

Gözün aydın canım :CüvCüv:

:kedi: Sünnetini de görürürz inşallah

Bu yıl erkek yılı oldu sanırım kızlar , gözün aydın canım

:umursamaz: Evet canım bence de yüksek mebla ödemek zorunda bırak hepsini , kız sevilmez mi ya hayırlı evlat demek erkek evlat demek mi , biz ölelim o zaman .. Boşver sen iyi olan herşey için çok sevindim.

Kızlar bugün yaşadığım birşeyi paylaşmak istiyorum yorumlarınız benim için önemli..

Benim problemli bir dişim vardı ve kadın doğumcuma dişçiye gidip gidemeyeceğimi sormuştum 1 hafta önce o da tabi gitmelisin dedi ama sormadı ne olduğunu tek söylediği dişçin yoksa önerebileceğim bir doktor var dedi , bende yıllardı aile dostumuz olan dişçimden memnun olarak dişçim old. söyledim ve teşekkür ettim. Neyse ben diş doktoruma gittim(gebeliğimden haberi var tabiki) , sorunlu dişim çürümeye devam etmiş , enfeksiyon kapmış damağıma ulaşmış enfeksiyon , enfeksiyonu dağıtmak için dişimi oydu 3 hafta içinde enfeksiyonun akacağını daha sonra tekrar gelmemi söyledi doktorum.. Aradan 1 hafta geçti ve dün akşam...

Kızlar ben diş ağrısından mahfoldum delirdim akşam uyuyamadım hiç , dün ekmek ısırırken biranda yerimden zıpladım ağrıyla dişimi yerinden mi oynattım kırdım mı bilmiyorum daha önce ağrı yokken korkunç bir ağrı peydah oldu diş doktorumu aradım ne yapabilirim çok ağrı var diye sordum akşam saatleri , kadın doğum doktoruma danışmadan ağrı kesici içmememi söyledi , doğal yollarla tuzlu su ile gargara yapmak gibi ağrıyı azaltmaya çalış dedi..ve tüm gece uyuyamadan işe gittim o halde..
Sabahta ağrı devam edince kadın doğumcumu aradım o da yoğunmuş işyerinden 2 kez aradım doğuma girmiş asistanı yarım saat sonra cebinden arayabilirsiniz dedi , neyse cebinden aradım dedimki dişim ağrımaya başladı ağrı kesici olarak ne kullanabilirim? Önce dişime ne olduğunu sordu , sonra dişçimin ilaç verip vermediğini.. Bende size danışmadan kendisi ilaç vermedi önce sizinle iletişim kurup fikrinizi almamı istedi dedim. Bana ne dese beğenirsiniz.. Bence diş doktorunuzu değiştirin! şaşırdım :1shok: sessiz kaldım bi müddet , bir yandan da diyorum allah allah neden değiştirmemi istedi ki adam ne hata yaptı acaba? Tabi benim sustuğumu farkedip minoset ve bir antibiyotik ismi söyledi içebileceğimi bebeğe zarar vermeyeceğini ayrıca doktorumun lokal anestesi yapmazsında hiçbir sakınca olmadığını söyledi birde ekledi doktorunuza söyleyin tedaviyi yarım bırakmasın kanal tedavisi gerekiyorsa tamamlasın.. ıçimden oldu paşam dedim. Çok sinirlendim soğuk bir şekilde sağolun hoşçakalın dedim kapadım. Sonra çok kızdım kendime ona ne benim doktorumdan bir kere , yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar? Hayır doktorumu tanımıyor etmiyor ne gerekçeyle değiştirmemi istiyor? Belki yoğunluktan bunaldı olabilir ama doktor değilmi bu adam tahammül etmeyi bilmek zorunda değil mi ki bu kadar hassas bir konu üzerinde uzmanlaşmış.. Telefon görüşmem 4 dk. bile sürmedi bu arada hani adamı meşgul falanda etmedim.. Ki kendisi hafta sonları yoğun diye ısrarla bizi hafta içi gelmeye zorladı , biz çalışmamıza rağmen onun isteğine uyup işini kolaylaştırıp daha fazla zaman ayırması için çabalıyoruz.. Bu ukalalık neden? Açıkçası bende doktorum konusunda tereddüt yaşamaya başladım bu olaydan sonra.. Eşimde çok sinirlendi , daha önce yapmış olduğu ukalaca tavırlarını görmezden geldim ama çok abartmaya başladı dedi.. Doktorumu değiştirirsem sanki silbaştan değişicekmiş herşey gibi geliyor düzenim bozulur mu , sonuçta her doktorun duruma bakış açısı yaklaşımı farklı.. Birinden kopup diğerine alışmaya çalışmak zor olur gibi geliyor. Diğer yandan da doktorumun işinin ehli olduğunu biliyorum , bu yeter diyorum bazen ama.. Bilmiyorum işte.. Uzun oldu kusura bakmayın.

AttaQue canım ne desem şimdi boş canımcım bende bir ara düşündüm doktorumu değiştirmeyi ama insan bir yerde başladımı bırakamıyor inan doktorlardan biz ilgiden başaka bişey istemiyoruz ama onlarda olaya meslek açısından bakıyor bende geçen gittiğimde sordum tek dediği çok ağrı yaparsa git dedi ama gitmemi önermedi nedense bilmiyorum bendede diş kanamsı oluyodu canım sanada çok geçmiş olsun bence birdaha gittiğnizde sorabilirsin detaylı olarak eğer bilgisine güveniyorsan sorun yok bence canımcım yaa anlamadığım bu kadın doğumcularda var busoğukluk ne kadar samimi olsalarda diğer branşdakiler gibi olmuyolar canımcım

Ah tatlım evet kadınların kaprisi var ama bizimki erkek bir de..
Bilgisine güveniyorum beni de sabretmeye iten bu işte..
Ama canımı sıkmama neden oldu yani mafoldumben
Hakkımızda hayırlısı , sağol canım zaman ayırdığın için.
Sana da geçmiş olsun bitanem

merhaba kızlar yarın sabah doktora gidiyorum.üçlü testimi de yaptıracağım.inşallah herşey iyidir.....

attaquecim bencede doktorunu değiştirme...bir dokktora alışmışsın şimdi dierine alışman zaman alacak....güvenemeyeceksin belkide zor olur yinede sen bilirsin tabiki

merhaba kızlar yarın sabah doktora gidiyorum.üçlü testimi de yaptıracağım.inşallah herşey iyidir.....

canımcım benim inşallah güzel haberlerle geliceksin bizlere canım göktuğumuz kocaman olmuş olacak bak görüceksin sende şaşıracaksın canım el sallayacak kuzucuğun sana bitanem

ya şu tickere ben yapamadım yaa gıcık oldum şimdi

iyi akşamlar kızlar
dr.a gidenler inşallah güzel haberlerle dönersiniz benim gitmeme daha 10 gün var 16 sında gidicem
b,de çatlaklardan bahsetmişsiniz yağı mutlaka sürün ben hamileliğimi öğrendiğim zaman hemen bebe yağı aldım her akşam sürüyorum geçen 1 hafta annemde kaldık yanımda getirmedim hep yan taraflarım kurudu kaşındı şimdi her akşam sürüyorum
bu arada vazelinde çok iyi geliyo gerginliğini alıyo

attaquecim bencede doktorunu değiştirme...bir dokktora alışmışsın şimdi dierine alışman zaman alacak....güvenemeyeceksin belkide zor olur yinede sen bilirsin tabiki

Canım öncelikle güzel haberlerini bekliyoruz
Doktor konusunda düşünüyorum hala , alışmak zor gelebilir dediğin gibi başka bir doktora , birde tam kan testlerinin yapıldığı önemli bir dönemde..

Zeyracım tickerler tamamiyle kalkmadı mı canım?

bitanem sadece ticker factory sitesinden yapılan tickerlar artık kabul ediliyomuş ama beceremedim kabul etmedi bir türlü anlamadım kk yenilikler bölümünde anlatılıyo bitanem

iyi akşamlar canım bende çatlak göremiyorum şu an inşallah olmaz bilmiyorum ben sadece jonsons babynin bebekler için olan vücüt losyonunu zaten kullanıyordum ayrıca bişey kullanmıyorum hamiş kalmadanda kullanıyordum

zeyraiyosun ve attaque sağolun kızlar tabi ki haber veririm sizlere.burasız yapamam ben.bakalım yarın çıkacak mı testin sonucu?oğluşum kocaman olmuştur dünürcüğüm gerçekten bakalım kaç gram olmuş.zeyra sana dünürcüğüm yazarken göktuğ tekme attı oğlumda istiyo kızını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…