zeyraiyosun ve attaque sağolun kızlar tabi ki haber veririm sizlere.burasız yapamam ben.bakalım yarın çıkacak mı testin sonucu?oğluşum kocaman olmuştur dünürcüğüm gerçekten bakalım kaç gram olmuş.zeyra sana dünürcüğüm yazarken göktuğ tekme attı oğlumda istiyo kızını....
kızlar bugün o bimdeki üründen aldık gayet iyi fiyatı
birde bebek arabası ve puset baktık ay yazılışını bilmiyom walla çikodan diyeyim.indirim varmış ikisi 550 tl nasıl sizce*
attaque cim bence bizler kadın doğumculardan çok şey bekliyoruz. sonuçta diğer branşlarda doktor teşhisini koyana kadar gereken her şeyi soruyor fakat tedaviye başladıktan sonra bizim soracaklarımız azalıyor. hamilelikte ise hayatımızla ilgili herşeyi tek tek onlara danışma ihtiyacı duyuyoruz ki gerçekten sabır taşı olsa çatlar.
tabiki söylediklerim senin diş konun için geçerli değil. doktorun bence de ukalaca davranmış ama bir yerde de haklı. bütün branşlardaki doktorlar kendi alanlarında hamile hastalarına nasıl yaklaşmaları ve ne ilaç vermeleri gerektiğini bilmeli. misal: ben alerji problemim için kulak burun boğazcıya gittim. kullanacağım ilaç için gerekli önerileri yaptı doz ayarlamasını da yaptı en son ama kadın doğum doktoruna da bir danış ilaç için dedi. ben de danıştım. ilacın içeriğine baktı ve izin verdi.doz konusunda ise diğer doktorun sözünü dinlememi söledi. yani bir kadın doğumcu her konuda uzman olamazki gerekli yerlerde birbirlerini desteklerler. oysa senin dişçin bence ilaç konusunda hiç sorumluluk almayarak topu doktoruna atmış. yani bence tavrı ukalaca olmakla birlikte doktorun kısmen haklı. tabiki bu benim fikrim. dişçin yeterince konuya hakim olup seni acıdan kıvrandırmasaydı da ilaç verseydi doktorun dişçinin verdiği ilaç konusunda fikrini söyleseydi bence çok daha doğru bir yol olurdu ikisi içinde opuyorumnanaktan tabi arada olan sana olmuş hem ağrı çekmiş hem de sinir olmuşsun boşver tatlım sıkma sen tatlı canını da bebişini deopuyorumnanaktan
Aslında haklısın söylediklerinde canım , sanırım ukala tavrı beni çok sinirlendirdi dediğin gibi.. İlaç konusunda da hala ilaç almış değilim aslında , bilmiyorum bebişe ilaç veririm diye önyargımı kıramadım bi türlü , ama doktor bize zarar vericek birşey söylemez biliyorum.. Çok teşekkür ederim canım :1hug:
birde bebek arabası ve puset baktık ay yazılışını bilmiyom walla çikodan diyeyim.indirim varmış ikisi 550 tl nasıl sizce*
ya hayatım ben yanlışmı biliyorum bebek arabası ve puset aynı şey değilmi:kedi:
zeyracım aslında böyle eşlerle falanda bi akşam bir araya gelip tanışsak ne güzel olur ya isterim ben ama bizim arabamız yok biliyonya eşimde beni dolmuşlara pek bindirmiyo.geçen taksiyle bir yerden eve döndük adama yavaş kullan dediğimiz halde bastı gaza
kız zeyra görümcenin maşallahı var valla oh herşeyi almış nerdeyse
chicco dki o ürün bebek arabası ve pusetten oluşuyor ama puset oto koltuğuda olabiliyor çok amaçlı yani.gerçi şimdilik arabamız yok ama inşallah seneye doğru alacağız
Puset sanırım ana kucağı ile birleşen bebek arabalarına verilen isim.
Bu arada ben tickerimi yaptım kızlar darısı başınıza :)
dövelim o şöförüüükötükedihüsozeyracım aslında böyle eşlerle falanda bi akşam bir araya gelip tanışsak ne güzel olur ya isterim ben ama bizim arabamız yok biliyonya eşimde beni dolmuşlara pek bindirmiyo.geçen taksiyle bir yerden eve döndük adama yavaş kullan dediğimiz halde bastı gaza
ohh şekercim öyle hala dostlar başına.zemuszemusdiyorumya canım görümceme kimlik karınıda sen çıkar valla gelde diyorum mümkünse ameliyatada gir diyorum gülüyo sağolsun onun sözü vardı canımcım bize bebişiniz olsun diyodu ilk çeyizi benden diyodu canım diyorumya bana bişey klamadı canım almaya :uhm:
bende beceremedimya canım nasıl yaptın yaa ben bir türlü beceremedim yaa:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?