2010 Nisan Anneleri

hımmmm sanırım anladım bu baston tipi de denilen daha basitlerine puset deniyor olabilir. tabii birde tam takım 1000 tl leri bulan travel sistem dedikleri şeyler var büyük markalarda. 3 parça. of off bebek teknolojisi çok karışık yandık biz. benim birde bir huyum var bütün çeşitleri her ayrıntıyı araştırıp öğrenmeden bişiycik almam. yandık valla kafam kazan gibi olacakkaydirigubbakcemile3

Evet ya bebek eşyaları gerçekten çok antin kuntin şeyler..
Ben ilk hamile kaldığımda göğüs pompası görmüştüm bir yerde ne olduğunu anlattıklarında kısa süreli bi şok yaşamıştım bu ne böyle diye :)
Sonra bide göğüs pedi varmış bu pedlerle başımız belada ya hiçbir zaman kurtulamıycaz :)

deneme olmuşmu bakim becerdimmi yapmayı acabasırnaşık şey
deneme

sanırım bu sefer yaptım deneme deneme ayyy bayılacam şimdi yaa karnımda acıktı benim yinee

ya bende 1 saatti uğraşıyom hata veriyor format yanlış diyor delircemmmmmafoldumben kızlar nolur biriniz şu yapıştırdığınız kısmı burayada kopyalayabilirmi ne yaptıysam beğendiremedim kodu siteye:)))

inşallah alırsınız hayırlısıyla canım.

yosuncuğum nerdesin kız geçmişimi okuyosun bitanem benim gel hadi sohbete
yettim gariiiiikaydirigubbakcemile3

sevsin öpsün onu teyzesiopuyorumnanaktan

yaptım teşekkürler canımmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

sabah olsada oğlumu görsem
hemen uyuki balım sabah olsun.Rüyanda da oğluşunu gör.:Saruboceq:

Tarhancım şimdi dediklerime tıkla :
1 -Kullanıcı Paneli (son üstte)
2 -Profil Düzenle (solda)
3 -En alttan 2. sırada çizelge yazan yere de aynen bunu yapıştır
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20100404/dt/-5/k/e049/preg.png

yosuncum , zeyracım çok şıkır şıkır olduk takvimlerimizle , rica ederim canlarım opuyorumnanaktan

Zeyracğımm çok güzeller.Gerçekten elde yapılabilir hepsi.

evet canım hepside basit ve kolay bende kapı süsümü kendim yapıcam malzemesini alıp hemde zevkli olur bi kçtanede toka alırım süslü pembe falan yapıştırırım üstüne:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…