ya bende 1 saatti uğraşıyom hata veriyor format yanlış diyor delircemmmmmafoldumben
inşallah alırsınız hayırlısıyla canım.kız zeyra görümcenin maşallahı var valla oh herşeyi almış nerdeyse
chicco dki o ürün bebek arabası ve pusetten oluşuyor ama puset oto koltuğuda olabiliyor çok amaçlı yani.gerçi şimdilik arabamız yok ama inşallah seneye doğru alacağız
yettim gariiiiikaydirigubbakcemile3yosuncuğum nerdesin kız geçmişimi okuyosun bitanem benim gel hadi sohbete
sevsin öpsün onu teyzesiopuyorumnanaktanbu arada kızlar bugün sağlık ocağına gittim minik kuzucuğumun pıt pıtlarını dinledim 3 hafta sonra gel dedi tetenoz aşımız varmış bakalım doktoruma sormadım daha bakalım o ne diyecek ama vurduracağım büyük ihtimal sezeryan olacağım için
yaptım teşekkürler canımmmmmmmmm:lepi:alkisalkisalkisopuyorumnanaktanKızlar gebelik takvimi nasıl yapılır anlatmaya çalışıcam dinleyin beni , dualarımızla ve güçbirliğimizle başarıcaz inanıyorum haydi bismillah diyoruz başlarken...
Önce şuradan Pregnancy and Due Date Ticker çizelgenin tarih kısmını oluşturacak beğendiğiniz alt yapıyı seçin (1-19 sayılarının üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra NEXT diyin ve çizelgede bebeğinizi temsil edecek nesneyi seçin.(1-10 sayıları üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra yine NEXT diyin ve tahmini doğum yapacağınız tarihi girin (due date yazan kısma)
Due Date yazan kısmın altında Today's Date (bugünün tarihi olmalı) yanında da Current Time(şu anki saat olmalı) oradan olması gereken rakamları da seçtiniz miii, tamam
NEXT de yine dedin mi :)
bbCode yazan kutunun içindearasında kalan png formatlı kodu kopyala ve ticker kısmına profilinden yapıştır.
Geçmiş olsun :) Yapıcaaz yapıcaaaz yaptık diye baaaaaaaaaağrıcaaazzz
hemen uyuki balım sabah olsun.Rüyanda da oğluşunu gör.:Saruboceq:sabah olsada oğlumu görsem
canım yapıştırdığın formatı yazarmısın buraya bakalım nerde hata var?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20100404/dt/-5/k/e049/preg.png
buraya yapıştırınca değişti yazı
Zeyracğımm çok güzeller.Gerçekten elde yapılabilir hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?