bayıldım canım herşey pembe :hulya:Ay bende kızı olucaklara bi oda örneği göstermek istiyorum çok şeker yaa opuyorumnanaktan
zeyracım bu kapı süsleri çok şirin ya bende yapmayı düşünüyordum sağol tatlım fikir verdin bana
Tarhancım şimdi dediklerime tıkla :
1 -Kullanıcı Paneli (son üstte)
2 -Profil Düzenle (solda)
3 -En alttan 2. sırada çizelge yazan yere de aynen bunu yapıştır http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20100404/dt/-5/k/e049/preg.png
yosuncum , zeyracım çok şıkır şıkır olduk takvimlerimizle , rica ederim canlarım opuyorumnanaktan
Birde bunu çok beğendim çok güzeller gerçekten..
Ayrıca bebek büyüyünce karyolasını ister masa olarak ister oyuncak sehpası olarak kullanabilirsiniz onun yerine de yatak alabilirsiniz.
Ben yapamam heralde kızlar kapı süslerini yaa ne bilim beceremez mişim gibi geliyor , zeyra , budebe siz yapın da belki heves ederim sizden yapmaya çalışırım..
kızlar ben yatayım sabah 9 da randevumuz,erken kalkıcağız.ii geceler.bize dua edin güzel haberlerle gelelim
yok hayatım yine hata veriyor yarın tekrar denerim artık teşekkür ederim canımcımopuyorumnanaktan
ben çok begendim odayı ama benim oda için yerim yok malesefAy bende kızı olucaklara bi oda örneği göstermek istiyorum çok şeker yaa opuyorumnanaktan
yosuncuğum tetenoz aşısı olcakmısın canım sizin merkeze gelip yaptırılıyomu bazı doktorlar gerek görmüyo
ben çok begendim odayı ama benim oda için yerim yok malesef
evet canım.Tetanoz aşısını olacağım kısmet olursa 20 haftada olurum sanırım.Oğluşum biraz daha hareketlensinde.
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaopuyorumnanaktankızlar ben yatayım sabah 9 da randevumuz,erken kalkıcağız.ii geceler.bize dua edin güzel haberlerle gelelim
Dualarımız seninle :Saruboceq:
Tamam canım olmazsa sen bana olası doğum tarihini söylersin ben yapıp sana yollarım onu yapıştırmaya çalışırsın..
İyi edersin.Doğumun nerde geleceği belli olmaz canımcığım.tamam canım bana ebe bugün ayın 1de gel dedi bende yaptırcam inşallah ne olur ne olmzvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?