2010 Nisan Anneleri

zeyracım bu kapı süsleri çok şirin ya bende yapmayı düşünüyordum sağol tatlım fikir verdin bana

yosuncuğum tetenoz aşısı olcakmısın canım sizin merkeze gelip yaptırılıyomu bazı doktorlar gerek görmüyo

Ay bende kızı olucaklara bi oda örneği göstermek istiyorum çok şeker yaa opuyorumnanaktan

bayıldım canım herşey pembe :hulya:
zeyracım bu kapı süsleri çok şirin ya bende yapmayı düşünüyordum sağol tatlım fikir verdin bana

evet talışım bende yapıcam bunlardan inşallah basit ve kolay geldi bana:lepi:

Birde bunu çok beğendim çok güzeller gerçekten..
Ayrıca bebek büyüyünce karyolasını ister masa olarak ister oyuncak sehpası olarak kullanabilirsiniz onun yerine de yatak alabilirsiniz.

kızlar ben yatayım sabah 9 da randevumuz,erken kalkıcağız.ii geceler.bize dua edin güzel haberlerle gelelim

yok hayatım yine hata veriyor yarın tekrar denerim artık teşekkür ederim canımcımopuyorumnanaktan

Ben yapamam heralde kızlar kapı süslerini yaa ne bilim beceremez mişim gibi geliyor , zeyra , budebe siz yapın da belki heves ederim sizden yapmaya çalışırım..

Birde bunu çok beğendim çok güzeller gerçekten..
Ayrıca bebek büyüyünce karyolasını ister masa olarak ister oyuncak sehpası olarak kullanabilirsiniz onun yerine de yatak alabilirsiniz.

çok kullanışlılar canım yaa bizim buralarda zor bunları bulmak:1no2:

Ben yapamam heralde kızlar kapı süslerini yaa ne bilim beceremez mişim gibi geliyor , zeyra , budebe siz yapın da belki heves ederim sizden yapmaya çalışırım..

canım ne demek inan ben yaparsam sanada yaparım doğuma yakın deneyeceğim canın sağolsun bitanem benim

budebeciğim hadi yat bitanem güzel haberlerle gel bizlere bitanem öpüyorum seni kuzucuğum benim:1shok:

kızlar ben yatayım sabah 9 da randevumuz,erken kalkıcağız.ii geceler.bize dua edin güzel haberlerle gelelim

Dualarımız seninle :Saruboceq:

yok hayatım yine hata veriyor yarın tekrar denerim artık teşekkür ederim canımcımopuyorumnanaktan

Tamam canım olmazsa sen bana olası doğum tarihini söylersin ben yapıp sana yollarım onu yapıştırmaya çalışırsın..

Ay bende kızı olucaklara bi oda örneği göstermek istiyorum çok şeker yaa opuyorumnanaktan

ben çok begendim odayı ama benim oda için yerim yok malesef

yosuncuğum tetenoz aşısı olcakmısın canım sizin merkeze gelip yaptırılıyomu bazı doktorlar gerek görmüyo

evet canım.Tetanoz aşısını olacağım kısmet olursa 20 haftada olurum sanırım.Oğluşum biraz daha hareketlensinde.

kızlar hadi iyi gecler bende yatayım uykum geldi benimde hadi sizede rabbim rahatlık versin görüşmek dileğimle öpüldünüz güzel annişler

bende seni,gelinimi ve tüm gece kuşu olan arkadaşları öptüm canım.kendinize iyi bakın

ben çok begendim odayı ama benim oda için yerim yok malesef

evet canım.Tetanoz aşısını olacağım kısmet olursa 20 haftada olurum sanırım.Oğluşum biraz daha hareketlensinde.

tamam canım bana ebe bugün ayın 1de gel dedi bende yaptırcam inşallah ne olur ne olmzvereliniortak

zeyracım çok tatlısın canım ya , çok teşekkür ederim :1hug:. Sen nerdeydin canım bu arada mobilyalar İstanbul'da bulunabilecek cinsten de o yüzden sordum?

yosuncum aslında benim ufacık odama da sığmama durumu söz konusu , olduğu kadar yapıcaz tabi ki , sağlıklı gelsinler de önemli olan da o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…