2010 Nisan Anneleri

[ Kızımın genç odası var.Aslında güzel bir oda daha isterdim bebişime ama dediğin gibi canım sağlıklı gelsinler de yeter.zemuszemus

Zeynocuğumm sanada hayırlı güzel geceler.Rüyanda prensesini gör.opuyorumnanaktan

Derindenizcim hoşgeldin canım , keyifler fena değil bi öyle bi böyle yaşayıp gidiyoruz işte..
Sen de iyisin inşallah..
Muhabbet iyiymiş bugün Allah bereket versin ama geç oldu yorulduk sustuk şimdi :)
Bende birazdan kaçarım belim ağrıdı oturmaktan..
Hepinize iyi geceler kızlar..

idae ederim bende tpoikleri okuyorum cinsiyeti belli olan arkadaslara imrenip duruyom bide ben ögrensemde sevsem artik dioooooorummmmmm:Saruboceq:

günaydınn güzel nisan annelerii... açılışı ben yapıyorum bugün... bi de cumartesi diye uyucaktım bugün.. nasılsa okul telaşı yok öğlene kadar yatıcam diyodum :))) ne mümkün.. 6:30 sabit uyanışımm.. bi daha uyuyamıyorumm

neyse ben buralardayım....

günaydın canım :)
alışkanlık di mi.. ben de 7'de uyanıveriyorum. kaçta yatmış olursam olayım..

nasılsın??

geçmişi okuyayım ben de, dün kaynatmışınız bayaa :)

günaydın kıslarr

bende işyerındeyım malasef bugün yıne öglene kadar... evde olsam uyurdum en azından 9 a kadar falan..
diyorum ama bende erkenden kalkıyorum evde olunca terslık ya işte bütün bi hafta 5 dk daha dıye dıye sürünuyorum kalkmamak için ...

kıslar napsak yaa bişeyler almaya baslasammı acaba...içimde gidiyo alayım dıye ama kimiside daha erken dıyo...( moralım bozuluyo öle dedıklerınde..

kıslar napsak yaa bişeyler almaya baslasammı acaba...içimde gidiyo alayım dıye ama kimiside daha erken dıyo...( moralım bozuluyo öle dedıklerınde..

canım günaydın...

sorma, benim de içim gidiyor.
hele bi de cinsiyetini öğrendiğimden beri hepten delirdim. aklım sürekli alışverişte.
ama ben de kime desem erken diyorlar, ben de buruluyorum ama doğru be birpericim.

Allah korusun, kötü şeyler sokmayalım hiç aklımıza ama dünyanın bin türlü hali var.. Allah göstermesin birimizinkine bir şey olsa, aldığımız onca eşyayla, pusetle, odayla aklımız çıkar üzüntüden..
gerçi olacağı varsa, her şeyi hazırlanmış 9 aylık çocuğa da olur, kader işi bu ama ne bileyim, eskilerin dediğine uyup altıncı ayım dolana kadar bir şey almicam ben.

sadece beyaz bir don aldım kızıma :)
donansın diye :)
onun dışında gelen 2-3 parça hediyemiz var işte..

kalanlar da zamanla yapılır...
son aya da bırakılmaz gerçi. çok ağırlaşmış olucaz, alışveriş yorar..

yedinci ay başlayınca hazırlıklara başlayıp 4-5 hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum ben.
eh, bendeki bu alışveriş aşkıyla 4-5 hafta sürmeyeceğine de eminim :)

Günaydin canlarimmm. Nasilsiniz bakalim bu cumartesi sabahi? Ben süperim :) çocuklarda kalkti, simdi kahvalti yapip pazara gidecem. Esimi sabah ise yolladim, temizligimide yaptim. OOhh ne rahatim.

BIRPERI : evet canim ya banada oyle diyorlar, erken bir hayirlisiyla dogur alirsin vs vs. Ama insan duramiyor iste. Dün gidip Burberry'den ayakkabi aldim kiz için :kedi: ve DIOR bir elbise pembe pembe :kedi: kizim olucagida meçhul kafamçokkarıştı Olsun, olmazsa hediye ederim.kaydirigubbakcemile3 Bir ara resim çekip gösterim, 2010 nisan bebeklerin cicileri bölûmüne.

Herkese hayirli gunler diliyorum

aslında haklısın canımcım..şurda zaten ne kaldı dımı hayırlısıyla...6.ay bitince hemen bi günde bile hallederiz bu alısverıs aşkıyla :) bi liste yaparıs zaten alınacaklar bellı degılmı..

en iyisi mağazalardan uzak durmak yoksa yoksa olmayacak...

dediğin gibi aklımızada kötü hiçbirsey getirmeyelım....allahım insallah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...hepımıze

Kızlar bişi soracam benm haziran annesiyim ve gebelik çizelgelerimiz yok ama 1 önceki sayfanıza baktım 2 kişinin çizelgesi var bu nasıl oluyo anlamadım

Kızlar bişi soracam benm haziran annesiyim ve gebelik çizelgelerimiz yok ama 1 önceki sayfanıza baktım 2 kişinin çizelgesi var bu nasıl oluyo anlamadım

canım sadece tickerfacty sitesiden yapabilirsiniz...baska siteleri onaylamıyor....dün basladı yoksa bizimde çizelgelerimiz uçmuştu....

günaydın canımmm ..

becerikli hatunsun valla maşallah dıyelım sana...

insanın içinden gelınce alıverır işte boşver ıyı yapmısın..güle güle giyer insallah canım
saglıkla sıhhatle...

günaydın arkadaşlar.ben haziran annelerinden geliyorum.ayyy böle deyince misafirliğe geliyo gibi oldu
herkese güzel bebişleriyle beraber sağlıklı günler diliyorum.
arkadaşlar size bizden tecrübeliler olarak bişiler danışmak istiyorum.
ikili testte kan tahlili sonuçları kaç günde çıkıyo?
birde ikili test için sanırım anne-baba hakkında bilgiler isteniyo,ne gibi bilgiler bunlar?
ailede özürlü olup olmadığı ile ilgili bişey soruyolarmı?
çok teşekkür ediyorum şimdiden.

amin canım amin.. hayırlısıyla gelsinler onlar da...Allahım hepimize göstersin o günleri inşallah.

dediğin gibi bir liste yapıp üç kez sokağa çıkmaya bakıyor valla :))
bitiriveririz alışverişleri :) günü gelsin de neler alırız onlaraaa.. oyyy:)

günaydın kızlar........

günaydın tatlım hoşgeldiiin

hoşgeldin canım :)
iki test sonucumu iki ya da üç gün sonra almıştım ben.

kiloma bakıp, sigara içip içmediğimi sordular sadece. aileyle alakalı bir şey sormamışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…