Kızımın genç odası var.Aslında güzel bir oda daha isterdim bebişime ama dediğin gibi canım sağlıklı gelsinler de yeter.zemuszemuszeyracım çok tatlısın canım ya , çok teşekkür ederim :1hug:. Sen nerdeydin canım bu arada mobilyalar İstanbul'da bulunabilecek cinsten de o yüzden sordum?
yosuncum aslında benim ufacık odama da sığmama durumu söz konusu , olduğu kadar yapıcaz tabi ki , sağlıklı gelsinler de önemli olan da o..
Derindenizcim hoşgeldin canım , keyifler fena değil bi öyle bi böyle yaşayıp gidiyoruz işte..
Sen de iyisin inşallah..
Muhabbet iyiymiş bugün Allah bereket versin ama geç oldu yorulduk sustuk şimdi :)
Bende birazdan kaçarım belim ağrıdı oturmaktan..
Hepinize iyi geceler kızlar..
günaydınn güzel nisan annelerii... açılışı ben yapıyorum bugün... bi de cumartesi diye uyucaktım bugün.. nasılsa okul telaşı yok öğlene kadar yatıcam diyodum :))) ne mümkün.. 6:30 sabit uyanışımm.. bi daha uyuyamıyorumm
neyse ben buralardayım....
kıslar napsak yaa bişeyler almaya baslasammı acaba...içimde gidiyo alayım dıye ama kimiside daha erken dıyo...( moralım bozuluyo öle dedıklerınde..
Kızlar bişi soracam benm haziran annesiyim ve gebelik çizelgelerimiz yok ama 1 önceki sayfanıza baktım 2 kişinin çizelgesi var bu nasıl oluyo anlamadım
Günaydin canlarimmm. Nasilsiniz bakalim bu cumartesi sabahi? Ben süperim :) çocuklarda kalkti, simdi kahvalti yapip pazara gidecem. Esimi sabah ise yolladim, temizligimide yaptim. OOhh ne rahatim.
BIRPERI : evet canim ya banada oyle diyorlar, erken bir hayirlisiyla dogur alirsin vs vs. Ama insan duramiyor iste. Dün gidip Burberry'den ayakkabi aldim kiz için :kedi: ve DIOR bir elbise pembe pembe :kedi: kizim olucagida meçhul kafamçokkarıştı Olsun, olmazsa hediye ederim.kaydirigubbakcemile3 Bir ara resim çekip gösterim, 2010 nisan bebeklerin cicileri bölûmüne.
Herkese hayirli gunler diliyorum
günaydın kızlar........
canım sadece tickerfacty sitesiden yapabilirsiniz...baska siteleri onaylamıyor....dün basladı yoksa bizimde çizelgelerimiz uçmuştu....
aslında haklısın canımcım..şurda zaten ne kaldı dımı hayırlısıyla...6.ay bitince hemen bi günde bile hallederiz bu alısverıs aşkıyla :) bi liste yaparıs zaten alınacaklar bellı degılmı..
en iyisi mağazalardan uzak durmak yoksa yoksa olmayacak...
dediğin gibi aklımızada kötü hiçbirsey getirmeyelım....allahım insallah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...hepımıze
günaydın kızlar........
günaydın arkadaşlar.ben haziran annelerinden geliyorum.ayyy böle deyince misafirliğe geliyo gibi oldu
herkese güzel bebişleriyle beraber sağlıklı günler diliyorum.
arkadaşlar size bizden tecrübeliler olarak bişiler danışmak istiyorum.
ikili testte kan tahlili sonuçları kaç günde çıkıyo?
birde ikili test için sanırım anne-baba hakkında bilgiler isteniyo,ne gibi bilgiler bunlar?
ailede özürlü olup olmadığı ile ilgili bişey soruyolarmı?
çok teşekkür ediyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?