kızlar bugün o bimdeki üründen aldık gayet iyi fiyatı
birde bebek arabası ve puset baktık ay yazılışını bilmiyom walla çikodan diyeyim.indirim varmış ikisi 550 tl nasıl sizce*
günaydın kıslarr
bende işyerındeyım malasef bugün yıne öglene kadar... evde olsam uyurdum en azından 9 a kadar falan..
diyorum ama bende erkenden kalkıyorum evde olunca terslık ya işte bütün bi hafta 5 dk daha dıye dıye sürünuyorum kalkmamak için ...
canım bizde hepsi buradadan bakıcaz bebk arabasını oradada indirimler var şu an chichooda falan ama şimdi almayacağız bebiş doğduktan sonra alıcaz bebiş arabasını canım zaten 6 ayı dolmadan bebek arabasını kullanamayacağız hemen almayacağız biz canımcım pusetinide halası almış çantasıyla beraber bitane kadife battaniye dah almış anacığım bana bişey kalmadı almaya valla aldıklarınında bu ay yollayacakmış gelince resimlerini eklerim tabi eşime söylerim ben anlamıyorum resim eklemeyi yaaa ben hala almadım bişey bugün bimden alcaktık bizde eşim beni frenliyo 7. ayoında toplu alırız diye bende duruyorum o zamn bu akşam bebiş görmeye gittik eşimin arkadaşının oğluşu oldu 1 ay önce o kadar şekerki anlatamam canım bizim kızı istiyolar anam eşimin arkadaşlarından fırsat yokki tlfon açan gelin ne yapıyo diyo ben söyleyeyimde canım siz en yakın zamnda çikolatayı çiçeği kapın gelin valla:roflol:a.s.
Bugün o kadar çok işim var ki...Kişisel bakımım var ve ev çok kötü durumda dandini dandini.Ohoooo uçuyor.Yapmıyacağım ama pazartesi kadın gelecek.Halıları serecek.Ben sadece ütü yaparım bugün yarın da perdeleri yıkarım kociş asar.Off yaa uyumak istiyorum bennnn...
Merhaba sürekli takip ediyorum yazılarınızı bende 16+2 haftalık hamileyim herhalde nisan gibi doğum yapacağım. Ankara dayım herkese selamlar. Hayırlı olsun bütün hamişlere
Merhaba sürekli takip ediyorum yazılarınızı bende 16+2 haftalık hamileyim herhalde nisan gibi doğum yapacağım. Ankara dayım herkese selamlar. Hayırlı olsun bütün hamişlere
teşekkür ederim Ruzenin ve iki kedili deli :) ben tarama testlerini yaptırmadım doktorumda çok önemli olmadığını söyledi
eğer eşinin ve senin ailende farklı bir hastalık yada genetik bir bozukluk yoksa diye.
daha iyi oldu kafam bulanmadı :) herkes yaptırdımı burdaki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?