2010 Nisan Anneleri

kızlar bugün o bimdeki üründen aldık gayet iyi fiyatı
birde bebek arabası ve puset baktık ay yazılışını bilmiyom walla çikodan diyeyim.indirim varmış ikisi 550 tl nasıl sizce*

çok iyi fiyata almışsın.Nereden aldınız yani mağza olarak.Valla böyle büyük parçaları almallyız kızlar..

Evet ya çok kötü.Bende işyerindeyim.Geldim gene.

Zeyracım hepsiburada.comdan ben bebek arabası ve puset sipariş etmiştim biliyorsunuzudur.1 hafta oyaladılar beni ve mail attılar ürün yokmuş ellerinde.başka bişi alın diye cinnet ge çirdim.Almam birdaha asla dedim..Gıcıklar...

Bugün o kadar çok işim var ki...Kişisel bakımım var ve ev çok kötü durumda dandini dandini.Ohoooo uçuyor.Yapmıyacağım ama pazartesi kadın gelecek.Halıları serecek.Ben sadece ütü yaparım bugün yarın da perdeleri yıkarım kociş asar.Off yaa uyumak istiyorum bennnn...

bende uyumak istiyorum yaw....
ev hep dandini zaten benim....dün güya kişisel bakım olaylarına gircektim ama ne mümkün bulaşıkları bile kaldıramadım ohoo uyumuşum bile...benim hep kociş astı perdeleri zaten bende yıkıycam amanınn nerden aklıma getirdin yaaaaa.....:bbo:

kızlar ben doktora son gidişimde kan vermiştim AFP için. 3lü test gibi, down sendromu riskini ölçen bir tahlilmiş bu.
çok şükür şimdi aradım sordum sonucu, son derece düşük çıkmış riskim. 10.000'de 1'in altında görünüyor.. pek rahatladım.

benden bir gün sonra AFP için kan veren biri daha olmuştu, kimdi hatırlamıyorum ama umarım onun da sonucu temiz çıkar...

Allah hepimizin kuzucuğuna sağlık sıhhat versin..

Merhaba sürekli takip ediyorum yazılarınızı bende 16+2 haftalık hamileyim herhalde nisan gibi doğum yapacağım. Ankara dayım herkese selamlar. Hayırlı olsun bütün hamişlere

Merhaba sürekli takip ediyorum yazılarınızı bende 16+2 haftalık hamileyim herhalde nisan gibi doğum yapacağım. Ankara dayım herkese selamlar. Hayırlı olsun bütün hamişlere

hoşgeldin canım....a.s.
seninde hayırlı olsun bebişin...bizi takip et ama sende katıl aramıza canım sohbetlerimize....

merhaba methmyna,
senin bebeğin de hayırlı olsun:)

sırf takip etmekle kalma artık, yazmanı da bekleriz :)
insan kendisiyle aynı şeyleri yaşayan, aynı süreçten geçen birileriyle konuşunca, bir şeyler paylaşınca mutlu oluyor gerçekten.

teşekkür ederim Ruzenin ve iki kedili deli :) ben tarama testlerini yaptırmadım doktorumda çok önemli olmadığını söyledi
eğer eşinin ve senin ailende farklı bir hastalık yada genetik bir bozukluk yoksa diye.
daha iyi oldu kafam bulanmadı :) herkes yaptırdımı burdaki?

ay ne güzel dr o methymna, hoşgeldin bu arada. şöyle bir dr bulsam atlıcam hemen.

günaydın kızlarrrrr

valla bu konuda herkesin görüşü farklı tabii ama ben "gerek yok" diyen doktorları çok yadırgıyorum. neye dayanarak, nasıl söylenebilir ki böyle bir şey.. ailede olmaması, yatkınlık olmadığı anlamına gelebilir ama kesin olmayacağı anlamına gelmez ki.

dünyanın gelişmiş tüm ülkelerinde, imkanı olan tüm hamileler yaptırıyor artık bu testleri. yapılması da lazım zaten.

ben yaptırdım ikili testimi. risklerim çok düşük çıktığı için üçlü test yapılmadı ama yine down sendromu ihtimalini ölçen alfa-fetoprotein(afp) denen başka bir tahlilim daha yapıldı.. zamanı gelince diğer tetkiklerim de yapılacak.

şu saatten sonra, Allah göstermesin bebeğimde bir sorun çıksa, elbette ondan vazgeçecek değilim, ama hazırlıklı olmak, neyle karşılaşacağımı bilmek isterim. o açıdan da yapılabilecek ne varsa, yaptırıcam doğurana kadar.

kızlar bu tıcker hazırladık tamam sonra hangı satırı kopyalıyoruz kı onu beceremedımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…