2010 Nisan Anneleri

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

üfff böle bi mesaj verıyo yaa

slm güzellerr...

sabah bilg. kilitlendi.. dedim kızımın yanına accık uzanıyım barii.. uzanış o uzanışş.. 12 ye geliyo de uyandığımda.. şimdi bi yandan kahvaltımı yapıp biyandan buraya bakıciim...

saolasın birpericiğim

bebgciğim hoşgeldin bitanem nerelerdesin kız sensırnaşık şey

ayyy canım yaaa olurmu öyle iş yaa bende ordan almayı düşünüyordum alamam o zamn giderim buralardan bakarız eşimle eee başka bişeye ihtiyacımız yoksa ne olacak yani çok kötü bir durum valla canımcım:uhm:

merhaba kızlar
kaç gündür uğrayamadım malesef rahatsızdım baya. grip iyice etkisi altına alınca kolumu kıpırdatacak halim yoktu dinlenerek geçirdim bugünde fena değilim ama az önce belimi zorladım galiba sol tarafım ağrıyor
sizler nasılsınız? bebişlerimizinde keyifleri yerindedir inşallahh

hoşgeldin jnaz,
çok geçmiş olsun. aman dikkat et gribe. dinlen dinlenebildiğin kadar.

biz iyiyiz çok şükür :) sohbet, muhabbet bildiğin gibi :)

2009 nisan annelerinden 2010 nisan annelerine tavsiyeler kızlar yeni bir başlık açtım bakalım bize geçen senenin deneyimli anneleri nelerde tavsiyede bulunacak

hoşgeldin canımcım geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine bol bol sıvı tüket bitanem

iki kedili deliciğim seninde gözün aydın bitanem yeni okudum geçmişi bitanem testin temiz çıkmış maşallaha.s.

sağolasın zeyracım..
çok şükür, temiz çıktı :)
insan her iyi haberde deriiin bi oh çekiyor :)
şu 4-5 ay da bir geçse de kucağımıza alsak, gözümüzle görsek iyi olduklarını da vesveseler sona erse :)

yeni başlığın hayırlı olsun bu arada. pek iyi olmuş. bakalım 2009 anneleri neler diyecekler bize...

herkese merhaba,uzun bir aradan sonra gelebildim,.biraz sizi yarı yolda bırakmış gibi oldum ama çalıştığım için pek giremiyorum,girsemde yazamıyorum.bende haberler iyi 3 testin afp bölümü de yapıldı,iyi çıktı çok şükür,bu hafta erkek olduğunu da kesinleştirdi doktor sonunda.(biz biliyoduk ama neyse)size bir şey sorucam : 1 ay sonrası için 21-22 haftalık felan oluyo galiba,2.düzey ultrason yapılcak dedi doktor,bunda bebeğin iç organları,gelişimi,yarık damak varmı vs.gibi şeylerine bakılıp bir rapor alınacakmış.sizden yaptıranlar olacakmı bunu?özel hstanede ssk lı fiyatı yaklaşık 180 lira ,yani kendi doktorunun muayenede bakacağı birşey değilmiş.acaba yaptırmasam mı?sonra içime dert olurmu?

evet canım valla yarıladık şükürler olsun rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip eğlesin bitanem ama zaman geçiyo eşime kalsa geçmiyo adamcağız gün sayıyo nerdeyse bende diyorum bak kasım oldu aralıktan sonrası zaten hızlı geçer gibime geliyo hayırlısı olsunda bitanem gerisi boş saolasın bakalım neler diyecek 2009 anneleri bizlere aslında iyi oldu ne tür kıyaftler alırız neler yaşıcağız onlardan duymakta iyi olacakalkisalkisalkis

hoşgeldin jnaz,
çok geçmiş olsun. aman dikkat et gribe. dinlen dinlenebildiğin kadar.

biz iyiyiz çok şükür :) sohbet, muhabbet bildiğin gibi :)
hoşbuldum canım
çok sağol bende dinlenmeye çalışıyorum tatlım ev de de yat yat o kadar bunaldımki
iyi olmana sevindim canım sonuçların da güzel çıkmış maşallah bebişine
2009 nisan annelerinden 2010 nisan annelerine tavsiyeler kızlar yeni bir başlık açtım bakalım bize geçen senenin deneyimli anneleri nelerde tavsiyede bulunacak
çok iyi yapmışsın zeyracım
hoşbuldum hayatımm dikkat etmeye çalışıyorum tatlım ama zaten hassastım tuz biber oldu bunada şükür tabii
sen nasılsın güzelim kızımız nasıl üzmüyor annesini dimi?
ebramcım hoşgeldin tatlımm
maşallah oğlumuza
benimde önümüzdeki hafta randevum var ve sanırım 20 haftalık oluyor yavrum eğer gerekirse yaptıracağım tatlım ama ne kadar olduğunu bilmiyorum bi sorayım hastaneye eğer dediğin gibiyse devlet hastanesinde yaptırırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…