- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
ebramcım ben salı günü giricem detaylı ultrasona.
ebramcım ben salı günü giricem detaylı ultrasona.
ebramcım hoşgeldin ve gözün aydın bitanem öncelikle bende bu ayın sonunda veye aralığın ilk haftası gideceğim doktoruma bakalım bilmiyorum canımcım öğrenince haber veririm ama 2. düzeye sokacak bizide sanırım bakalım
jnzcığım sen tetenoz aşısı vurulcakmısın bitanem haftaya beni 3 hafta sonrasına çağırdı sağlık ocağı canımcım
demek ki belli bir haftası yok,umarım iyi çıkar senin ki.bir çok kişi girme diyo bana.kötü bir şey çıksa ne yapabileceksin diyolar,kendi kendini yemekten başka ,doğana kadar mutsuz tedirgin olacaksın diyolar.bilmiyorum aklım çok karıştı
canım bak görüceksin inan hiçbişey yok seni doktorun boşuna heyecan yaptırdı valla sakın stres yapma canım benim salı günü boşuna dert ettirmiş doktorum diyeceksin bak:1no2:
jnazcığım tickerlar yasaklandı sadece tickerfactory sitesindekiler kabul ediliyo canım ordan başka siteninkiler kabul edilmiyo bitanem güvenlik amacıyla
yosuncuğum zeyracğm merhaba kılar,çok mutluyum 3lüm temiz çıktı:CüvCüv:
bebişimiz kesin erkek gamyoncuiremsu
benimde detaylı ultrasonum önümüzdeki ayın 5ine,bu detaylı da neye bakıyorlar kızlar sizce korkulacak bir durum mu var? opuyorumnanaktan
yosuncuğum zeyracğm merhaba kılar,çok mutluyum 3lüm temiz çıktı:CüvCüv:
bebişimiz kesin erkek gamyoncuiremsu
benimde detaylı ultrasonum önümüzdeki ayın 5ine,bu detaylı da neye bakıyorlar kızlar sizce korkulacak bir durum mu var? opuyorumnanaktan
eşinde hevesleniyor tabiki canım ama Allah kolaylık versin sanadamerhaba arkadaşlar dünden beri bakamadım geçmişe çok birikmiş şimdide okuyamayacağım. umarım herkes iyiydir. Benim kociş bebek odasına acayip takmış durumda. bir boya aldığımızdan bahsetmiştim. Dün akşam denedik. hem renk biraz koyu oldu hemde duvar da saten alçı olmadığı için pütür pütür hiç hoş olmadı. Şimdi usta getirtip saten alçı yaptırmaya karar verdi. bir yandan da avizesiyle uğraşıyor. kendisi yapacakmış. Ahşap alıp pano yapıp onu boyuyacak ve tahta oyuncaklar sarkıtacak... çok işim var çokkkkk nasıl bitecek.
canım benim hoşgeldin çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?