2010 Nisan Anneleri

ebramcım hoşgeldin ve gözün aydın bitanem öncelikle bende bu ayın sonunda veye aralığın ilk haftası gideceğim doktoruma bakalım bilmiyorum canımcım öğrenince haber veririm ama 2. düzeye sokacak bizide sanırım bakalım

jnzcığım sen tetenoz aşısı vurulcakmısın bitanem haftaya beni 3 hafta sonrasına çağırdı sağlık ocağı canımcım

ebramcım ben salı günü giricem detaylı ultrasona.

demek ki belli bir haftası yok,umarım iyi çıkar senin ki.bir çok kişi girme diyo bana.kötü bir şey çıksa ne yapabileceksin diyolar,kendi kendini yemekten başka ,doğana kadar mutsuz tedirgin olacaksın diyolar.bilmiyorum aklım çok karıştı

ebramcım ben salı günü giricem detaylı ultrasona.

canım bak görüceksin inan hiçbişey yok seni doktorun boşuna heyecan yaptırdı valla sakın stres yapma canım benim salı günü boşuna dert ettirmiş doktorum diyeceksin bak:1no2:

vurduracağım tatlım pazartesi günü bi aksilik olmazsa sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum o zaman söylerler sanırım ne zaman vuracaklarını

canım inş iyi çıkar saol

canım bak görüceksin inan hiçbişey yok seni doktorun boşuna heyecan yaptırdı valla sakın stres yapma canım benim salı günü boşuna dert ettirmiş doktorum diyeceksin bak:1no2:

saol tatlım bakalım salı bi gelse rahatlıcam

jnazcığım tickerlar yasaklandı sadece tickerfactory sitesindekiler kabul ediliyo canım ordan başka siteninkiler kabul edilmiyo bitanem güvenlik amacıyla

jnazcığım tickerlar yasaklandı sadece tickerfactory sitesindekiler kabul ediliyo canım ordan başka siteninkiler kabul edilmiyo bitanem güvenlik amacıyla

hımm tamam tatlım öyleyse hazırlayayım bende bi tane
bi eksiklik var bende diyorum:)

merhaba arkadaşlar dünden beri bakamadım geçmişe çok birikmiş şimdide okuyamayacağım. umarım herkes iyiydir. Benim kociş bebek odasına acayip takmış durumda. bir boya aldığımızdan bahsetmiştim. Dün akşam denedik. hem renk biraz koyu oldu hemde duvar da saten alçı olmadığı için pütür pütür hiç hoş olmadı. Şimdi usta getirtip saten alçı yaptırmaya karar verdi. bir yandan da avizesiyle uğraşıyor. kendisi yapacakmış. Ahşap alıp pano yapıp onu boyuyacak ve tahta oyuncaklar sarkıtacak... çok işim var çokkkkk nasıl bitecek.

yaaa budebeciğim nerde kaldın huuuu dünür nerelerdesin yahu merak ettim seni hadi ama haberlerini bekliyoz gel artık

yosuncuğum zeyracğm merhaba kılar,çok mutluyum 3lüm temiz çıktı:CüvCüv:
bebişimiz kesin erkek gamyoncuiremsu
benimde detaylı ultrasonum önümüzdeki ayın 5ine,bu detaylı da neye bakıyorlar kızlar sizce korkulacak bir durum mu var? opuyorumnanaktan

merhaba canım valla bende tam bilmiyorum ama sanırım 2. düzey usgye gireceğiz büyük ihtimal bebişin organlarına bakıcak doktorlarımız işte dudak yarıklığı falan varmı kalp falan sanırım bende tam bilmiyorum canım cım öğreneceğiz bu arada bir topik açtım istersen bak canım http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...erinden-2010-nisan-annelerine-tavsiyeler.html işimize yarayacak sanırım deneyimli annişlerden aldığımız tavsiyeler:teytey:

canım benim hoşgeldin çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına

bu arada civcivciğim gözün aydın canımcım demeyi unuttum ya senin nickini görünce kendim aklıma geliyo eşim bana civciv der hep öyle sever beni kaydirigubbakcemile3

eşinde hevesleniyor tabiki canım ama Allah kolaylık versin sanada
eğer fazladan odam olsaydı bende hiç durmazdım sanırım ev küçük olunca almak istediklerimi de sınırlıyorum .

canım benim hoşgeldin çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına

jnazcığım kayınvaliden ciciler almıştı nasıl güzellermi bari gerçi onlar torunlarına en iyilerini alırlar geneldede benim kayınvalidem örgü işlerinden çok anlar bizim çeyizlerimiz var ama ben görmedim hep sizin var bebeğinizin derdi ama hacılıktan gelince bol bol dokurum ne istersen dedi bana geçende arada torununa kolye bileklik takımı almış banada hamilelik elbisesi hemde dedi yazında giyersin dedi bana gerçi çok konuşamadık valla bende kzızmda nzlanıyoz bu aralarda ben bitane daha doğursammı acaba bundan sonra iyi olucak nazlanmakkaydirigubbakcemile3:asigim:

yosun yine geçmişleri okuyon demi hala gelemedin topiğe kız huuuu kaydirigubbakcemile3

zeyracım sağol cnmcğm,bakacam doğru bir topik bizim için kesinlikle
jnazcğm saol cnm.bu arada listeyede eklemişsin teşekkür ettim topikde de sana tatlım.
ayyy kızlar oğluşumuz olacağı keinleşince dün annemle bir ciciler aldıkki :hulya: sormayın çünkü vaktim yok :gitme: annemle dışarı çıkacaz,başımda bekliyo geç kaldık diye.ufff hadi kızlar allaha emanet olun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…