2010 Nisan Anneleri

fena değiller canım koca bir poşet olunca merak etmiştim bende :)
10 tane kadar atlet almış çıtçıtlı kısa kollu uzun kollu kolsuz:), 2 tane kilot, 1 takım eşofman var, sanırım 3 tane tulum, şapka ve atkı takım , gömlek ve kapri takım ve bir tanede biberon :) malesef fotoğraf makinesinin usb sini bulamıyorum bulursam eklerim hayatım. kayınvaldem fransa da yaşıyor şekerim daha fazlasını bekledim sanırım:) ne kötü gelinim dimi
maşallah senin kayınvaldene de hayatım
ben nazlanamıyorum malesef eşimden başkasına hatta geçen geldiğinde rahatsızdımya aman herkes hamile oluyor normal dedi eşim üzerime düştükçede kızıyor
ay en komiğide ne biliyormusun geçenlerde tansiyonum düşmüştü eşim hamilelikte tansiyonu düşmeye başladı diyincede benimde düşüyor diyor:)

rica ederim tatlımm ne demek . hayırlı olsun oğlunun cicileride bende çok istiyorum alışveriş yapmayı oğluma ama istanbula gidince artık
güle güle canım dikkat et kendine

Merhaba arkadaşlar.a.s.

geçmiş olsun nazcım.Şimdi iyisin inşallah değilmi?

ebramcım ben salı günü giricem detaylı ultrasona.
bende salı gireceğim 3 boyutlu usg'ye kısmet olursa.
çok sevindim canım.Oğluşun hayırlı olsun.opuyorumnanaktan

yosun yine geçmişleri okuyon demi hala gelemedin topiğe kız huuuu kaydirigubbakcemile3
geldim canım.Geçmişi okuyordumkaydirigubbakcemile5zemuszemus

Son düzenleme:

ayyy koptum bu tansiyon maceranıza canımcım bizimki önceden evlenmeden eşimin üstüne pek düşmezdi evlenince kıymetli oldu oğlu anlamadım bende :1no2:

yine düşünmüş almış.Bizimki onuda yapmaz(

Merhaba arkadaşlar.a.s.

geçmiş olsun nazcım.Şimdi iyisin inşallah değilmi?
merhaba canım hoşgeldin
çok sağol iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
hadi bakalım sen bilgi verirsin bizede nasıl olduğuna dair
ayyy koptum bu tansiyon maceranıza canımcım bizimki önceden evlenmeden eşimin üstüne pek düşmezdi evlenince kıymetli oldu oğlu anlamadım bende :1no2:

valla tatlım bende anlayamadım eşim zaten baştan uyarmıştı beni annem beni senden kıskanıyor diye :roflol:

eşinde hevesleniyor tabiki canım ama Allah kolaylık versin sanada
eğer fazladan odam olsaydı bende hiç durmazdım sanırım ev küçük olunca almak istediklerimi de sınırlıyorum .

evet bende çok özeniyorum ama kociş çok pimpirikli,...ayırdığın bütçe gün geçtikçe 3 e 4 e katlanıyor. olmuken güzeli olsun diyoruz. ve abartıyoruz. bilmiyorum artık neyse yüce allahım yardım eder inşallah.

haklısın canım rabbim büyük hem bebişlerde kısmetiyle gelirmiş

kızlar ben daha çarşıya çıkacağım sonrada bir arkadaşıma uğrayacağım annesigil gelmiş bursadan bi hoşgeldiniz diyeyim
tabi gardrobun önüne gidincede ne giyeceğim derdi başlayacak
kendinize çokk dikkat edin bebişlere de tabi
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikk

bende iyiyim canım saolasın.Kıskanırmı kıskanır kaynanalarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım Allah korusun çokta abartmayın.Daha bebişler küçük zamanla herşey olur.kaydirigubbakcemile5

Güzel gezmeler canımm.Bende birazdan çarşıya çıkmayı düsünüyorum çok güzel bir hava var.

jnazcığım güle güle bitanem iyi gezmeler canım bende yemek işine başalayıcam şimdi güveç yapıcam canım çekti valla ne yapim

ezgiciğim hoşgeldin bitanem

ya sezeryan videolarını izledim içim bir garip oldu benim yaaa yosuncuğum kızını sezeryanlamı dünyaya getirdin canım sen ilk yoksa normalmi canım

kızlar vallla sohbet olmuş baya misafirim vardı giremedim ....bugun hava çok güzel ya dışarı çıkarım bende biraz oğluşumu gezdireyim....

bende iyiyim canım saolasın.Kıskanırmı kıskanır kaynanalarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım Allah korusun çokta abartmayın.Daha bebişler küçük zamanla herşey olur.kaydirigubbakcemile5

haklısın hiç bişi almıyorum zaten daha yavaş yavaş odasına başladık sadece.

hoşbuldum canlarımopuyorumnanaktan
ayın 16 sında gidicem dr.a biran önce gelsede gitsem zaman bi türlü geçmiyo gibi oluyo
hep randevuma 10 gün kala böyle oluyo zaman geçmiyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…