- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
jnazcığım kayınvaliden ciciler almıştı nasıl güzellermi bari gerçi onlar torunlarına en iyilerini alırlar geneldede benim kayınvalidem örgü işlerinden çok anlar bizim çeyizlerimiz var ama ben görmedim hep sizin var bebeğinizin derdi ama hacılıktan gelince bol bol dokurum ne istersen dedi bana geçende arada torununa kolye bileklik takımı almış banada hamilelik elbisesi hemde dedi yazında giyersin dedi bana gerçi çok konuşamadık valla bende kzızmda nzlanıyoz bu aralarda ben bitane daha doğursammı acaba bundan sonra iyi olucak nazlanmakkaydirigubbakcemile3:asigim:
zeyracım sağol cnmcğm,bakacam doğru bir topik bizim için kesinlikle
jnazcğm saol cnm.bu arada listeyede eklemişsin teşekkür ettim topikde de sana tatlım.
ayyy kızlar oğluşumuz olacağı keinleşince dün annemle bir ciciler aldıkki :hulya: sormayın çünkü vaktim yok :gitme: annemle dışarı çıkacaz,başımda bekliyo geç kaldık diye.ufff hadi kızlar allaha emanet olun opuyorumnanaktan
geçmiş olsun nazcım.Şimdi iyisin inşallah değilmi?merhaba kızlar
kaç gündür uğrayamadım malesef rahatsızdım baya. grip iyice etkisi altına alınca kolumu kıpırdatacak halim yoktu dinlenerek geçirdim bugünde fena değilim ama az önce belimi zorladım galiba sol tarafım ağrıyor
sizler nasılsınız? bebişlerimizinde keyifleri yerindedir inşallahh
bende salı gireceğim 3 boyutlu usg'ye kısmet olursa.ebramcım ben salı günü giricem detaylı ultrasona.
çok sevindim canım.Oğluşun hayırlı olsun.opuyorumnanaktanyosuncuğum zeyracğm merhaba kılar,çok mutluyum 3lüm temiz çıktı:CüvCüv:
bebişimiz kesin erkek gamyoncuiremsu
benimde detaylı ultrasonum önümüzdeki ayın 5ine,bu detaylı da neye bakıyorlar kızlar sizce korkulacak bir durum mu var? opuyorumnanaktan
geldim canım.Geçmişi okuyordumkaydirigubbakcemile5zemuszemusyosun yine geçmişleri okuyon demi hala gelemedin topiğe kız huuuu kaydirigubbakcemile3
fena değiller canım koca bir poşet olunca merak etmiştim bende :)
10 tane kadar atlet almış çıtçıtlı kısa kollu uzun kollu kolsuz:), 2 tane kilot, 1 takım eşofman var, sanırım 3 tane tulum, şapka ve atkı takım , gömlek ve kapri takım ve bir tanede biberon :) malesef fotoğraf makinesinin usb sini bulamıyorum bulursam eklerim hayatım. kayınvaldem fransa da yaşıyor şekerim daha fazlasını bekledim sanırım:) ne kötü gelinim dimi
maşallah senin kayınvaldene de hayatım
ben nazlanamıyorum malesef eşimden başkasına hatta geçen geldiğinde rahatsızdımya aman herkes hamile oluyor normal dedi eşim üzerime düştükçede kızıyor
ay en komiğide ne biliyormusun geçenlerde tansiyonum düşmüştü eşim hamilelikte tansiyonu düşmeye başladı diyincede benimde düşüyor diyor:)
fena değiller canım koca bir poşet olunca merak etmiştim bende :)
10 tane kadar atlet almış çıtçıtlı kısa kollu uzun kollu kolsuz:), 2 tane kilot, 1 takım eşofman var, sanırım 3 tane tulum, şapka ve atkı takım , gömlek ve kapri takım ve bir tanede biberon :) malesef fotoğraf makinesinin usb sini bulamıyorum bulursam eklerim hayatım. kayınvaldem fransa da yaşıyor şekerim daha fazlasını bekledim sanırım:) ne kötü gelinim dimi
maşallah senin kayınvaldene de hayatım
ben nazlanamıyorum malesef eşimden başkasına hatta geçen geldiğinde rahatsızdımya aman herkes hamile oluyor normal dedi eşim üzerime düştükçede kızıyor
ay en komiğide ne biliyormusun geçenlerde tansiyonum düşmüştü eşim hamilelikte tansiyonu düşmeye başladı diyincede benimde düşüyor diyor:)
merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar.a.s.
geçmiş olsun nazcım.Şimdi iyisin inşallah değilmi?
ayyy koptum bu tansiyon maceranıza canımcım bizimki önceden evlenmeden eşimin üstüne pek düşmezdi evlenince kıymetli oldu oğlu anlamadım bende :1no2:
eşinde hevesleniyor tabiki canım ama Allah kolaylık versin sanada
eğer fazladan odam olsaydı bende hiç durmazdım sanırım ev küçük olunca almak istediklerimi de sınırlıyorum .
yine düşünmüş almış.Bizimki onuda yapmaz(
evet bende çok özeniyorum ama kociş çok pimpirikli,...ayırdığın bütçe gün geçtikçe 3 e 4 e katlanıyor. olmuken güzeli olsun diyoruz. ve abartıyoruz. bilmiyorum artık neyse yüce allahım yardım eder inşallah.
merhaba canım hoşgeldin
çok sağol iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
hadi bakalım sen bilgi verirsin bizede nasıl olduğuna dair
valla tatlım bende anlayamadım eşim zaten baştan uyarmıştı beni annem beni senden kıskanıyor diye :roflol:
Canım Allah korusun çokta abartmayın.Daha bebişler küçük zamanla herşey olur.kaydirigubbakcemile5evet bende çok özeniyorum ama kociş çok pimpirikli,...ayırdığın bütçe gün geçtikçe 3 e 4 e katlanıyor. olmuken güzeli olsun diyoruz. ve abartıyoruz. bilmiyorum artık neyse yüce allahım yardım eder inşallah.
kızlar ben daha çarşıya çıkacağım sonrada bir arkadaşıma uğrayacağım annesigil gelmiş bursadan bi hoşgeldiniz diyeyim
tabi gardrobun önüne gidincede ne giyeceğim derdi başlayacak
kendinize çokk dikkat edin bebişlere de tabi
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikk
merhaba canım hoşgeldin.merhaba kızlar
ben geldima.s.
bende iyiyim canım saolasın.Kıskanırmı kıskanır kaynanalarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım Allah korusun çokta abartmayın.Daha bebişler küçük zamanla herşey olur.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?