2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin kız ruzen ohh gezin valla ben bugün evde kaldım gerçi akşama dayımlar gelebilir belki bakalım yemek yapıcam aslında karnımda acıktı ben hala oturuyıorum yaa

hoşgeldin kız ruzen ohh gezin valla ben bugün evde kaldım gerçi akşama dayımlar gelebilir belki bakalım yemek yapıcam aslında karnımda acıktı ben hala oturuyıorum yaa

valla ya bi oturunca kalkmıyoruz pc nin başından tuvalete bile gitmeye üşeniyorum benkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçar görüşürüz şekerler hepinizi öpüyorum yemek yapmaya mutfağa kocişte geldi birazda ona takılayım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kalktım izmire gidicem alışveriş oda için, ordan da ablamalra yemeğe. yarın bakarım artık yazdıklarınıza...

ya sezeryan videolarını izledim içim bir garip oldu benim yaaa yosuncuğum kızını sezeryanlamı dünyaya getirdin canım sen ilk yoksa normalmi canım
yok gülüm normal doğum benim ki.

valla ya bi oturunca kalkmıyoruz pc nin başından tuvalete bile gitmeye üşeniyorum benkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçar görüşürüz şekerler hepinizi öpüyorum yemek yapmaya mutfağa kocişte geldi birazda ona takılayım kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım benim.

kızlarr netim bi gidip bi geliyo bugün nedense... bakalım accık kaptayım dedim.. inş. olmaz bi dahaa..

bizde daha hiçbişey almadık bebiş için
sadece odanın düzenini falan değiştirdik küçük odada oturuyoduk büyüğüne geçtik beşik falan koyulcak ya:)

sonunda ticker işini bende hallettim... accık da zeyranın topiğine bakiim bi de listemizin son görüntüsüne :)))

biz geldik kızlar doktordan gerçi biraz geç oldu ama neyse.....oğlum 171 gram,ticker yok ya haftasıda 17+1. boyunu unuttum sormayı crl si de yazmıyo kağıt üzerinde.üçlüyü haftaya alıcaz ayrıntılı usg de haftaya yapacak.herşey güzel dedi doktorumuz.inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar

canım gözün aydın bitanem seni bekledim bugün sabahtan beri oo damadıma maşallah valla sever onu kayınvalidesi

ben bir bulaşaıkları halledip gelirim az sonra şimdilik öptüm

Insallah canim saol, cümlemize. Simdi yenice geldim, annemlerdeydim her cumartesi gibi.
Canim yogurtlu makarna yapasim geliyor, aksamada onu yapsam, esim gerçi telefoda salata yapsanda olur dedi. Onun yaniada izgara tavuk yaparim. beyfendi rejimde yakaydirigubbakcemile3 Sonra misafire gidecukk. Durmak yok :)

maşallah canım oğluşuna... herşeyin yolunda olmsına sevindim.. canım benim ultrason kağıdımda da yazmıyo crl.. dr. dedi zaten boy dan önemli ölçümler yapıyoruz bu haftalarda hareketsiz olduğunda kesin ölçüm yapabiliyoruz diye... bende BPD...36,3 mm. FL...22,1 mm AC...116 mm. yazıyo cnım ölçüm olarakk.. ama kağıdın köşesinde 16 cm. yazıyo bi de acaba omu ki boyu...
yoğurt dedin decnım ayy benimde canımm ekşili yoğurt çorbası istiyo ama kocişim içinde yoğurt olan çorba yemez hayatta.. hiç de yapmadım.. netten tarifine bakıp kendime kadar yapsammı üşenmesem de :))

bebegcim sağol canım benim.benimde BPD 36.1mm, FL 23.1mm ,AC 110.6mm.kilo171 gram.FL DE 23.1 mm

maşallah hepiciğimizin kuzucuğuna budebecim... benimkinde FL DE diye bi değer yok... 232 gr. ağırlığı da... dün merak ettim cahilliğim işte bu bpd.. fl. falna noluyo diye de bakıyorum şimdi senin oğluşun bacakları daha uzun olcak benimkinden :))) hahahah....

ay çok pardon FL DE yazınca başka bi değer sandım :))) hahehaheh.. ay koptumburda.. iki kere yazmışınkızz.. bende kağıdın üstünde o yazıyı arıyom... :)))

özgecim hoşgeldin sende bitanemm :)) görüşemedik bugün.. iyisin inş..

rabia cım sadece ticker factory adresinden oluyomuş.. google da artıp ordan yapabilirsin cnımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…