hoşgeldin kız ruzen ohh gezin valla ben bugün evde kaldım gerçi akşama dayımlar gelebilir belki bakalım yemek yapıcam aslında karnımda acıktı ben hala oturuyıorum yaa
yok gülüm normal doğum benim ki.ya sezeryan videolarını izledim içim bir garip oldu benim yaaa yosuncuğum kızını sezeryanlamı dünyaya getirdin canım sen ilk yoksa normalmi canım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla ya bi oturunca kalkmıyoruz pc nin başından tuvalete bile gitmeye üşeniyorum benkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım benim.neyse kızlar ben kaçar görüşürüz şekerler hepinizi öpüyorum yemek yapmaya mutfağa kocişte geldi birazda ona takılayım kaydirigubbakcemile3
biz geldik kızlar doktordan gerçi biraz geç oldu ama neyse.....oğlum 171 gram,ticker yok ya haftasıda 17+1. boyunu unuttum sormayı crl si de yazmıyo kağıt üzerinde.üçlüyü haftaya alıcaz ayrıntılı usg de haftaya yapacak.herşey güzel dedi doktorumuz.inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar
günaydın canımmm ..
becerikli hatunsun valla maşallah dıyelım sana...
insanın içinden gelınce alıverır işte boşver ıyı yapmısın..güle güle giyer insallah canım
saglıkla sıhhatle...
biz geldik kızlar doktordan gerçi biraz geç oldu ama neyse.....oğlum 171 gram,ticker yok ya haftasıda 17+1. boyunu unuttum sormayı crl si de yazmıyo kağıt üzerinde.üçlüyü haftaya alıcaz ayrıntılı usg de haftaya yapacak.herşey güzel dedi doktorumuz.inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar
yoğurt dedin decnım ayy benimde canımm ekşili yoğurt çorbası istiyo ama kocişim içinde yoğurt olan çorba yemez hayatta.. hiç de yapmadım.. netten tarifine bakıp kendime kadar yapsammı üşenmesem de :))Insallah canim saol, cümlemize. Simdi yenice geldim, annemlerdeydim her cumartesi gibi.
Canim yogurtlu makarna yapasim geliyor, aksamada onu yapsam, esim gerçi telefoda salata yapsanda olur dedi. Onun yaniada izgara tavuk yaparim. beyfendi rejimde yakaydirigubbakcemile3 Sonra misafire gidecukk. Durmak yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?