2010 Nisan Anneleri

kodun tamamını eklemeye çalışıyosan yanlış cnım.. bb code deki http ile başlayıp png ile biten kodu dene bakalım :)

kızlarrr ben geldim bugun yoğundum valla ,dayanamadım bebişime blog sayfa hazırladım eşim her nekadar daha erken dediysede durduramadı beni günlük tarzında bişi oldu daha çok yeni.....zamanla daha güzel olacak inşlh.....
görmek isterseniz yada sizinde blog sayfanız varsa bende bakmak isterim kızlar....
YAŞAMA SEVİNCİM HOŞGELDİN

burdan bakabilirsiniz kızlar....

canım denedim ama olmuyor ya sinir oldum nerde hata yaptığımı anlamdım ama şimdi çıkayım saol uğraştırdım senide kusura bakma iyi akşamlar canım

Bebeg sen oğlana iyi bakmışın benimki 171 gram.seninki maşallah 232gram yerim ben onların bacaklarını ya canım bi büyümüş inanamadım.haftaya cumartesi sonuç alıcam inşallah....birde ayrıntılı usgye sokacakmış doktorum

Sağol zeyracım ya görmemişim mesajını.kusuruma bakma.oğlum o kadar büyümüşki....eli yüzünde yine...selam söyledi kayınvalidesine : )

Kizlar doktorlar hani bebeginiz su an su kadar gram falan diyorlar ya, inanmayin bence. Bu sadece bir tahmin. Büyük ogluma, dogumuna 7 saat kala, ultrasyona girmistim hastanede ve doktor demisti ki, bebeginiz baya büyûk 3.800 kg dogar demisti. Ama ben 4.200 dogurdum. Artik ben inanmiyorum. Ama yine bebeklerinize masallah diyelim :))

Bebeg bugün bebek arabası ve puset aldık.dün 550 demişti 470 e bağladık.aslında çok erken biliyorum ama kampanyayı kaçırmak istemedim.şimdi biz bebek bakmaya gidiyoz dönüşte görüşürüz inşallah....

rabiacım.. olmuş canımm.. ben görüyorum şu an ama.. :))
ruzenin... cnım blog sayfana bakıcam bebeğim... eminim çok güzel olmuştur.. hayırlı olsun...
budebe.. cnmm sen benim sıpaya ne bakıyosun onun annesi fecii besili kaydirigubbakcemile3 3 ü gördük 3 kilo alımıyla akannehir bebeğim benim depoladıklarımdan beslenmeye kalksa değil 40 hafta 140 hafta yeter kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı kilolarda doğucaklar güzelim.. benimki bu hafta almıştır gramlarıı.. seninki haftaya alır benimki duraklar.. belli olmaz ki bu işler.. sağlıkları iyi olsun daa.. önemli olan o cnımm.. opuyorumnanaktan

budabecim canım güle güle kullanın inşlh...ama ben onları ciciler bölümümüzdede görmek istiyorum hem bizin içinde fikir olur.....

budeba.. hayırlısı olsun cnımm.. oğluşun sağlıkla hayırlısıyla kullansıninşallah canım benimm.. iyi pazarlık kaydirigubbakcemile5

bebegcim tamam tatlım bak .....ben azönce anneme yazdığım mektubu ekledim ,üç yıl olmuş yazalı ama ne hüzünlendim anlatamam...
ayy anne olmak böle bişi demekki....
valla benim bebişte 17.haftada 134 gr.dı pekmi cılız kaldı yavrum.....valla anasıda beslenmemiş demekki zamanında ne varki ne alsın çocuk oyy oyy kıyamam ben yavruma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…