2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız bende bugün annemle çarşıya çıktım. bebişime ufak tefek şeyler almaya başladım okadar mutlu oldum ki.bide oda baktım oğluma maviş maviş.eşyaları bile huzur veriyo insana minik minik yaa.

bişey değil rabiacım.. ne demek tatlımm.. vallanerdeki kod olduğunu hatırlayamadım cnım kusura bakma.. ama olmuşş süper görünüyoo.. güle güle kullan cnımm... afiyet olsun bu arada..

özgecim.. bitirdin beni yaa... zaten kocişim geç gelcem diye aradı sinir oldum.. bide acayip açımm.. bu ağlamaktan şişmiş halimle nasıl kalkıp bişiyler yicem ben şimdi... döktürmüşsün valla blog sayfanda... zaten duygusal sulugöz biri oldumm ... ellerine yüreğine sağlık cnım benim

kaydirigubbakcemile3 valla kuzum ben kendimi bildim bileli besiliyimdir..kaydirigubbakcemile3 birikim meselesi.. heeeheh..şaka tabi cnım hepsi aynı kiloya gelicekler cnımm.. herşey yolunda mı sen ona bak şekerim..

bebegcim yaww ben ağlatmak istemedim ama çok duygusal yazmışım yawwww...
valla ben neymişim diyom bazen,yazar olcek hatunmuşum.:))))

batuhanım.. hoşgeldin cnımm.. ben nöbetçiyim bu akşam.. birileri gelsin diyebekliyom ama kimsler kalmadıı.. nasılsın güzelim?

geçmişi okuyosun sanırım cnımm.. ama benim artıkın çıkmam lazım :)))

kızım tepemde sırasını bekliyoo... accık da o oynıcakmış.. yavruma sıra gelmiyo ki anasından :))))

iyi akşamlar hepinizee.. gece giremem sanrım.. yarın görüşürüz. öptüm herkesii..

selam kizlar bende geldim ama kimsecikler yok
sabah kuslari dolu dolu sohbet ediyo valla
biz gibi gec gelende acikta kaliyo opuyorumnanaktan

bende tekrardan geldim kaydirigubbakcemile3

kızım oyun oynıcak diye çıkmıştım o arada eşim gelir bi daha giremem diye düşünüyodum ama kızımı yatırdım şimdi.. sağolsun adamım da 4 keredir arıyoo.. normalde 4 de çıkıyo c.tesileri.. 6 da çıkçam dedi.. 6 oldu aradı iş bitmedi 7 de çıkçam... 7 oldu 9 buçuğa kadar en geç evdeyim... en sonunda 10 buçukta aradı beni yemeğe beklemeyin geç gelcem diye kaydirigubbakcemile3 bende dedim yemeksaati geçeli çok olduu.. yatıcaz biz .. istediğin zaman gel deyip kapattım sositososito

neyse canlarr geç oluptakociş gelene kadar burdayım...

algelsky.. büyük ihtimalle öyle cnımm.. benim eşim plastik otomotiv yan sanayii parça üreten bi fabrikada çalışıyoo.. makinalarda arıza durumunda mesai kaçınılmaz cnımm.. bi de ustabaşı orda.. işbaşı 08:30 ama çıkış çoğu gün 17:30 olamıyoo...

keşke memur olsaydı diyorum bazen :))) en azından aynı saatte ve erken gelirdi eve :)))

yosunn... slm cnımcım.. gece gece hayırdır kızz?nasılsın bu arada :)))

neyse tatlım hayırlısı olsunn biz memuruzda
noluyor ona göre sıkıntısı oluyor ben yine saatimde
çıkıyorumm ama zaman zaman eşim çıkamıyorr
bizde yaşıyoruz aynı problemi

meraba kızlar bu akşam yoğun bi akşam geçirdim dayımlar geldi üstüne eşimin arkadaşı geldi yani misafir misafir üstüne oldu birazcık gerçi yorulmadım pek dayımın eşiyle aynı yaştayız sağolsun bana iş bırakmadı yemeği bol yapmışım iyikide bol sohbetli bir soframız oldu eğlendik baya bir siz neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…