2010 Nisan Anneleri

her mesleğin kendinegöre zor yanları vardır mutlaka...

valla kızlarr benimkinin gelmesini bekleyemiciim.. acayip uyku bastırdı... hepinize iyi gecelrr.. başım ağrıyo artık.. öptüm herkesii..

zeyracım.. ne güzel kalabalık bi sofranız olmuş bu akşam.. iyi bari cnım yardımcın varmış da fazla yorulmamışsın... bende uykudan başım ağrıyo tam çıkıyodum cnımm... iyi geceler güzelim..

bizde kaynanamlar falan hep birlikte eşimin dedesine gittik mangal partisi vardı
yedik içtik 10 gibi geldik buralarda takılıyorumm iştee napamm
aman fazla yorma kendinii benim pek gelenimm olmuyor genelde biz gidiyoz hamiş
olduuumuzdan bu yana ben çokk tembelimm kızlar yaa

iyi geceler bebegciğim kendine iyi bak tatlışım tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

ohhh ne güzel yarasın bebişine canım bende istiyorum mangal ama yarın eşim nöbetçi malesef ama haftaya yaparız havalar yağmazsa inşallah bende hamsi ızgarayı çok severim çıtır çıtır olacak amacokacimcoook

budebeciğim canım hayırlı olsun cicişleriniz damadım güle güle kullansın inşallah sağlıcakla

neyse kızlar bende kaçtım kimsecikler kalmamış sanırım ses yok iyi geceler güzel annişler tatlı rüyalar

bebeg kız ben az mı besiliyim valla maşallahım var.gerçi görenler kilo almamışsın diyorlar ama....8 kilo aldım napcam ben bu kilo ile bebek beslenseydi şimdiden 1-2 kilo olması lazımdı :)
canım iyi pazarlık ettik ama bi taraftandan da eşime bak daha bişey almayacağız diyorum ama kampanya olunca dayanamıyorum niye birkaç ay sonra daha fazla para vereyimki dimi ama*

zeyracım sağol canım daha güzelleri gelinimin olsun inşallah...güye hiçbişey almayacakım ben ablam kanıma girdi şurda kampanya burada kampanya diye diye aldırdı.odasını haftaya alıcaz.chiccodanda : )arabası ve pusetini aldık.gelin bulancağa kampanya bitmeden sizede alalım.hem misafirimiz olursunuz.hadi be dünürüm

ruzenincim eşime söyledim ekleyecek ama daha eve getirmedik hafta içi bigün gelr hafta sonuda ekler canım.benim koca çok uyuşukta bakalım nezaman yapacak?

günaydın kızlar ohhh havalar güzel herkes dışarda sanırım buralar boş kalmış ben evdeyim yine eşim nöbetçi (

kızlarrrr çok kilo almayınnnnn...valla bende 9 ay boyunca hiç kısmadan yedim veeee tam 23 kilo aldıım..çok zor oluyo vermek..oğluş 7 aylık oldu 6 kilo fazlam kaldı..ama kızlar valla abartmayınnn..şimdi acsını çekiyorummmm..(bu arada sıkı diyetteyimm..

zeyracım bende burdayım canım ama kimsecikler yok bende arada bakıyorum kim var kim yok diye......

bende gripmi olacağım ne ruzenciğim hapşuruk tuttu beni valla:)))sen nasılsın canımcım

slm kızlar nasılsınız pek kimsecikler yok galiba.havada çok güzel tabii dimi.ama benim kociş işte biyere gidemedik.bende temizlik yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…