meraba kızlar bu akşam yoğun bi akşam geçirdim dayımlar geldi üstüne eşimin arkadaşı geldi yani misafir misafir üstüne oldu birazcık gerçi yorulmadım pek dayımın eşiyle aynı yaştayız sağolsun bana iş bırakmadı yemeği bol yapmışım iyikide bol sohbetli bir soframız oldu eğlendik baya bir siz neler yapıyosunuz
her mesleğin kendinegöre zor yanları vardır mutlaka...
valla kızlarr benimkinin gelmesini bekleyemiciim.. acayip uyku bastırdı... hepinize iyi gecelrr.. başım ağrıyo artık.. öptüm herkesii..
zeyracım.. ne güzel kalabalık bi sofranız olmuş bu akşam.. iyi bari cnım yardımcın varmış da fazla yorulmamışsın... bende uykudan başım ağrıyo tam çıkıyodum cnımm... iyi geceler güzelim..
bizde kaynanamlar falan hep birlikte eşimin dedesine gittik mangal partisi vardı
yedik içtik 10 gibi geldik buralarda takılıyorumm iştee napamm
aman fazla yorma kendinii benim pek gelenimm olmuyor genelde biz gidiyoz hamiş
olduuumuzdan bu yana ben çokk tembelimm kızlar yaa
hosgeldiniz kizlar
bende foruma dalmis gitmisim opuyorumnanaktan
rabiacım.. olmuş canımm.. ben görüyorum şu an ama.. :))
ruzenin... cnım blog sayfana bakıcam bebeğim... eminim çok güzel olmuştur.. hayırlı olsun...
budebe.. cnmm sen benim sıpaya ne bakıyosun onun annesi fecii besili kaydirigubbakcemile3 3 ü gördük 3 kilo alımıyla akannehir bebeğim benim depoladıklarımdan beslenmeye kalksa değil 40 hafta 140 hafta yeter kaydirigubbakcemile3 hepsi aynı kilolarda doğucaklar güzelim.. benimki bu hafta almıştır gramlarıı.. seninki haftaya alır benimki duraklar.. belli olmaz ki bu işler.. sağlıkları iyi olsun daa.. önemli olan o cnımm.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?