2010 Nisan Anneleri

bu ticker olayı değişmiş sanırım.her sitedeki url adresini bizim site kabul etmio.faktory den mi yapacaz tickerımızı artık.off hiçde uğraşacak halim yok..

ee tabi hava süper kocişler yanınızda her pazar ki gibi bugünde topicte kimsecikler yok mafoldumben ben bu hafta nöbetçiyim çalışıyorum kocişimde bu fırsattan yararlanıp sabaha karşı ava gitti.off çok sııkıcı bi pazar

bende gripmi olacağım ne ruzenciğim hapşuruk tuttu beni valla:)))sen nasılsın canımcım

aman güzelim dkkat et kendine sakın hasta olmamaya bak....bende iyyim tatlım ya hava çok güzel dükkanda pinekliyorum....acayip canım sıkıldı....

ruzenciğim sanırım herkes gezmeye gitti buralar sessi kaldı baksana topiğimiz bizde olmasak

slm kızlarr.. bugün hiç uğrayamadımm... şimdide çıkıcam haber veriyim dedim.. ancak akşam girebilirim.. sabah kahvaltıya gittik.. ordan gezmeye .. beşiklere fln baktım asmerkez de.. az önce geldik şimdi de terasa çıkıcaz.. eltimler mangal yakmışlar çağrdılar oraya çıkıcaz.. akşam girerim... byyy...

bebegcim ne iyi etmişin gezmişin valla,bende herzamanki çalışıyorum...
değişiklik yok....afiyet olsun tatlım...

selam kizlar siyecem ama kimsecikler yok sanirim opuyorumnanaktan
nasilsiniz bakim ???
pazar orda havalar güzel sanirim
burda resmen donuyoruz ya lanet olsa avusturya :gitme:

kimsecikler yok yine sanırım huuuuu kızlar nerdesiniz dönmediniz gezmelerden sanırım((

slm güzel topiğim benim...

her zamanki gibi slm kızlar fln yazamıyorum çünkü kimseler yokk... :)))) bugün pek kimse uğramadı sanırımm.. uğrayanlarda kimse yok diye durmamış çıkmış gibi görünüyoo.. bakalım bi geçmişe bakayım ben yine de...

valla bugün uzun bi aradan sonra felekten bi gün çaldım :))) hep okul.. ev işi.. yemek olcak değil yaa.. bugün sabah uyandığımdan şu dakikaya kadar ne yemek hazırladım nebulaşık yıkadım zemuszemus ayy keşke hep böyle olsa.. amanerde.. neysebir gün de yeter anlayanaa :)))

ben burdaydım bugün bebegciğim valla özlettiniz kendinizi çok sessizdi bugün topik bi ruzen geldi arada o kadar batuhanımda uğramış ama ben yoktum oooohhh ne güzel bir gün geçirmişsin canım arada gerekiyo böyle zamanlar valla ben evdede yanlızdım eşim nöbetçiydi bugün oda yoktu burdada kimsecikler yoktu

evet cnım baktım. bugün 2 sayfa ancak birikmiş.. ve muhabbet dönmemiş malesef. kimse yokmuşş.. olsun tatlım yarın acısını çıkarırız :)))

evet cnım baktım. bugün 2 sayfa ancak birikmiş.. ve muhabbet dönmemiş malesef. kimse yokmuşş.. olsun tatlım yarın acısını çıkarırız :)))

evet canım bende az uzanayım belim ağrıdı oturmaktan canımcım açtığım topiktede güzel bilgiler vermiş 2009 anneleri sağolsunlar iyi oldu valla bende almamkla iyi yapmışım o zaman çoğu 7.ayda almış en çokta çıtçıtlı badiler işe yarıyomuş bende bol bol alıcam birde yaza elbiseler alırım inşallah kızıma doğduktan sonra sağlıcakla dünyay gelsinde neyse canımcım öptüm yine seniopuyorumnanaktan

merhaba kızlar.bende bugün güzel bir güne başladım.sabah kahvaltı,sonra yürüyüşe çıktık anneme gittik emiz hava doğal mandalinalar...dalından kopar kopar ye muhteşem ya....sonra eve geldik.yemek yap.evi temizle....ilk defa ev sildim hamile kaldığımdan beri....hamlamışım heralde çok yorgunum ben : (

of kızlarr yaa.. gece gece ağladım yine.. zeyramın paylaştığı linki okudum.. cenin'in günlüğü.. ne güzel anlatılmış.. güzel bir yazıydı... kendimi tutamadım valla.. allahıma binlerce kez şükürler olsun bize bu duyguyu yaşattığı için.. rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin evlatlarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…