günaydın rüzgar yağmur.yarın büyük gün heralde doktora gideceksin
evet canım yarın detaylı ultrason var. saat 1 de randevum. zaman nasıl geçicek bilmiyorum. hem endişeliyim hemde kötü bir haber almayacağım diye kendime teselli veriyorum. dün eşimle epey gezdik deniz havası falan aldım moralim düzeldi bugünde kendimi dışarı atıcam ki kafam dağılsın. biran önce yarın olsun iyi haberler alayım içime su serpilsin istiyorum.allahım miniklerimizi korusun.
evet canım yarın detaylı ultrason var. saat 1 de randevum. zaman nasıl geçicek bilmiyorum. hem endişeliyim hemde kötü bir haber almayacağım diye kendime teselli veriyorum. dün eşimle epey gezdik deniz havası falan aldım moralim düzeldi bugünde kendimi dışarı atıcam ki kafam dağılsın. biran önce yarın olsun iyi haberler alayım içime su serpilsin istiyorum.allahım miniklerimizi korusun.
Günaydın kızlar,
İlke_nurcum geçmiş olsun öncelikle.
Bende yarın 12.30 gideceğim ayrıntılı usg için.İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.
canım bende cumartesi giricem bende çok heyecanlıyım canım ya....üçlünü yaptırdınmı sen *sonuçla birliktemi ayrıntılı ultrason yapacak?bunlar çok stres ve heyecan verici şeyler canım.inşallah sonuçlarımız güzel çıkacak canım
Günaydın kızlarrr :)
rüzgarcım bende yarın doktora gideceğim ama 3'liye benzer bir test varmış onun için kaydirigubbakcemile2 bebişimi göreceğim için bende yarının gelmesini diliyorum bir an önce. detaylı usg için 20. haftayı beklicez :CüvCüv:
canım inş güzel sonuçlar alıcaksın, benimki detaylı usg erken oldu. 18. haftamda giriyorum bakalım .
Çok fazla takma kafanı bak neredeyse öğlen oldu yerimseniben inşallah güzel haberlerle döneceğiz canım[/QUOTE
Bende yarın 12.30 gideceğim ayrıntılı usg için.İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.
Günaydın kızlarrr :)
rüzgarcım bende yarın doktora gideceğim ama 3'liye benzer bir test varmış onun için kaydirigubbakcemile2 bebişimi göreceğim için bende yarının gelmesini diliyorum bir an önce. detaylı usg için 20. haftayı beklicez :CüvCüv:
Çok fazla takma kafanı bak neredeyse öğlen oldu yerimseniben inşallah güzel haberlerle döneceğiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?