2010 Nisan Anneleri

budebe.. cnım iyi gecelerr.. ne güzel bir gün geçirmişsin sende... temizliklerde yapılmışş.. ohh...

ben bugün hiçbir iş yapamadım valla.. yarın okul dönüşü süpürüp silicem bende.. bi de bugün cam perde muhabbeti olcaktıı. kocam evdeyken.. ama olsun gezmek de lazım yaa.. temizlik başka zaman da yapılırr :)))) çok yormasaydın kendini cnımm..

neyse canlarım ben çıkıyım artık... kızım uyanıcak yoksa klavyenin tıkırtısındann :))) hepinize iyi gecelrr.. tatlı rüyalarr.. sabah görüşürüz inşallah... opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu foruma yazmayalı nasıl gidiyor hamilelik maşşallah cinsiyetlerde çogunun belli olmuş

günaydın kızlar..
ben yine grip oldum bırakmayacak peşimi sanırım.. şimdi annemdeyim dinleniyorum sağolsun çok iyi bakım var ama hala düzelemedim boğazım özellikle çok kötü.. bana dua edin lütfen..

günaydın ilkenurcum geçmiş olsun canım....en kısa zamanda atlatırsın inşallah...

günaydın rüzgar yağmur.yarın büyük gün heralde doktora gideceksin

evet canım yarın detaylı ultrason var. saat 1 de randevum. zaman nasıl geçicek bilmiyorum. hem endişeliyim hemde kötü bir haber almayacağım diye kendime teselli veriyorum. dün eşimle epey gezdik deniz havası falan aldım moralim düzeldi bugünde kendimi dışarı atıcam ki kafam dağılsın. biran önce yarın olsun iyi haberler alayım içime su serpilsin istiyorum.allahım miniklerimizi korusun.

canım bende cumartesi giricem bende çok heyecanlıyım canım ya....üçlünü yaptırdınmı sen *sonuçla birliktemi ayrıntılı ultrason yapacak?bunlar çok stres ve heyecan verici şeyler canım.inşallah sonuçlarımız güzel çıkacak canım

Günaydın kızlarrr :)

rüzgarcım bende yarın doktora gideceğim ama 3'liye benzer bir test varmış onun için kaydirigubbakcemile2 bebişimi göreceğim için bende yarının gelmesini diliyorum bir an önce. detaylı usg için 20. haftayı beklicez :CüvCüv:

Çok fazla takma kafanı bak neredeyse öğlen oldu yerimseniben inşallah güzel haberlerle döneceğiz canım

Günaydın kızlar,
İlke_nurcum geçmiş olsun öncelikle.

Bende yarın 12.30 gideceğim ayrıntılı usg için.İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.

Günaydın kızlar,
İlke_nurcum geçmiş olsun öncelikle.

Bende yarın 12.30 gideceğim ayrıntılı usg için.İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.

Günaydın yosuncum :lepi:
desenize yarın birçoğumuz için heyecanlı geçecek :Saruboceq: İnşallah canım

üçlü yaptırdım canım ondan sonra detaylı ultrasona yönlendirdiler beni.inş güzel haberlerle dönücez.

inşallah canım güzel haberlerle dönücez, sanada bol şans. herkes için yarın önemli birgün.

anım inş güzel sonuçlar alıcaksın, benimki detaylı usg erken oldu. 18. haftamda giriyorum bakalım .

rüzgar yağmurcum benim üçlü sonucum cumartesi çıkacak, o gün de ayrıntılı ultrason gireceğim.inşallah güzel sonuçlar alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…